Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty w życiu ani razu się nie pomyliłeś ty się na bank nigdy nie mylisz,a co do serwera chwile zagrałem i jest ok.

A co do serwera skąd?

Trucika ?

Duże zielone potki?

Duże potki ze szkat blasku i szkat ripa, a truciak z dungeona 80 z którego leci szkata ripa.

Ogolnie jedyna możliwość dropnięcia Truty to szkata ripa ;)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mi strona nie działa, ani forum, lecz na laptopie brata, wszystko śmiga ? ;oo

PS. Naprawcie BS, dużo ludzi ma z nim problem. Po drugie czekam na naprawę wyłączającego się ognistego ducha, podczas wchodzenia na konia.

Niech mi ktoś pomoże naprawić to zaraz na forum ukaże się temat "Dopinamy ostatni guzik Shivamt2.com" :)

x

Opublikowano

Na serwerze jest Navicat co to znaczy ? 

że admin Pan Janusz z mpcforum zna tylko login i hasło, i rozdaje graczom itemy typu fms śr 100, tortuga 200% na potwory,buty 100k hp, ludzie nie zdziwcie się jak 100+ lvle będą latali w stalkach i broniach na 65 a będą bili jak 200lv , administrator serweru poprostu dorabia w ten sposób niszcząc grę ludzi takich grają sami i na czysto, :D porównajmy

Pan kowalski(zwykły gracz) zrobił fmsa śr 45 wsadził kd potwora kryta przeszywki +4

Pan Janusz(admin gry) zrobił fmsa śr 200 wsadził kd potwora kryta przeszywki +5 

Kto szybciej wbije level Pan janusz czy pan kowalski ? kto ubije więcej bossów i zdobędzie szybciej eq jak i level ?

Tak samo z itemami pod pvp, cieszę się,że teraz się dowiedziałem o tym ponieważ nie straciłem zbyt wiele ludzie którzy grają ciągle odradzam gry serwer padnie w ciągu miesiąca.

Opublikowano

Dlaczego mi strona nie działa, ani forum, lecz na laptopie brata, wszystko śmiga ? ;oo

PS. Naprawcie BS, dużo ludzi ma z nim problem. Po drugie czekam na naprawę wyłączającego się ognistego ducha, podczas wchodzenia na konia.

Niech mi ktoś pomoże naprawić to zaraz na forum ukaże się temat "Dopinamy ostatni guzik Shivamt2.com"  :)

Już ci wyjaśniłem w grze :)

że admin Pan Janusz z mpcforum zna tylko login i hasło, i rozdaje graczom itemy typu fms śr 100, tortuga 200% na potwory,buty 100k hp, ludzie nie zdziwcie się jak 100+ lvle będą latali w stalkach i broniach na 65 a będą bili jak 200lv , administrator serweru poprostu dorabia w ten sposób niszcząc grę ludzi takich grają sami i na czysto,  :D porównajmy

Pan kowalski(zwykły gracz) zrobił fmsa śr 45 wsadził kd potwora kryta przeszywki +4

Kto szybciej wbije level Pan janusz czy pan kowalski ? kto ubije więcej bossów i zdobędzie szybciej eq jak i level ?

Tak samo z itemami pod pvp, cieszę się,że teraz się dowiedziałem o tym ponieważ nie straciłem zbyt wiele ludzie którzy grają ciągle odradzam gry serwer padnie w ciągu miesiąca.

Serio czy udajesz ? Pan Janusz jest GA i nie musi nic dropić bo to jego serwer ... A tak BTW nie ma navi na serwerze oprócz 1 Broni która mam ja ( [GA]eizO ) 

Na serwerze Shivamt2 nie ma zadnych bugów, moja postać po OXie..

Masz w panelu taki przycisk co ci usuwa marmur :) Mi zawsze po OX automatycznie marmur znikł ale to nie problem kliknąć przycisk :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

że admin Pan Janusz z mpcforum zna tylko login i hasło, i rozdaje graczom itemy typu fms śr 100, tortuga 200% na potwory,buty 100k hp, ludzie nie zdziwcie się jak 100+ lvle będą latali w stalkach i broniach na 65 a będą bili jak 200lv , administrator serweru poprostu dorabia w ten sposób niszcząc grę ludzi takich grają sami i na czysto, :D porównajmy

Jest specjalny hack nie znam jego nazwy ale nie mając itemu możesz dać nawet 500 sr i szkłem na czacie ci wyświetli po mimo że dana osoba nie ma tego itemu ten program jest właśnie do buntowania takich ludzi jak ty aby nie grali na serwerze.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jest specjalny hack nie znam jego nazwy ale nie mając itemu możesz dać nawet 500 sr i szkłem na czacie ci wyświetli po mimo że dana osoba nie ma tego itemu ten program jest właśnie do buntowania takich ludzi jak ty aby nie grali na serwerze.

Nawet nikt tego hacka nie używał, ten gość nawet nie ma żadnych ssów tylko zmyśla bajki mając nadzieję, że ktoś w nie uwierzy :D

Zapraszam wszystkich do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Cheat Engine - CE

W navi to wierzcie tylko jak wam ktoś owy item pokaże na handlu ;)

Opublikowano

Cheat Engine - CE

W navi to wierzcie tylko jak wam ktoś owy item pokaże :)

Post bez hejtu z twojej strony ? Musze to zapisać :D

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Czy mógłby ktoś wstawić screena z m1 ? 

Nie sugerował bym się M1 na początku serwera bo wszyscy są na mapach do EXPA i nie przesiadują w M1 ale jak chcesz mieć pewność ile osób gra to pobierz clienta i sprawdź sam albo po tygodniu pisz o SS z M1 jak handel się rozwinie :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Skąd bronie 75 ?  

Czy potrzeba dużo ulep na ulepszenia ?

Czy wszystkie dungi można zrobić solo ?

- Szkaty ripa

- zależy od jakiego + i itemu

- dungi można robić od 2-3 osób, zatem przynajmniej buff by ci się przydał

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Dobra , to wpadam  , może być ciekawie ;) chociaż totalnie nie lubie ani MEDIUM ani EASY , to ten może być fajny . Ciekawi mnie exp.

Opublikowano

Już ci wyjaśniłem w grze :)

Serio czy udajesz ? Pan Janusz jest GA i nie musi nic dropić bo to jego serwer ... A tak BTW nie ma navi na serwerze oprócz 1 Broni która mam ja ( [GA]eizO ) 

Masz w panelu taki przycisk co ci usuwa marmur :) Mi zawsze po OX automatycznie marmur znikł ale to nie problem kliknąć przycisk :)

Na każdym serwerze jest navicat tzn,że się musisz laczyc zeby cos edytowac lecz na tym serwie sluzy po to aby admini robili sobie ekwipunek i robia z serwerem co im sie podoba pozdro

Opublikowano

Na każdym serwerze jest navicat tzn,że się musisz laczyc zeby cos edytowac lecz na tym serwie sluzy po to aby admini robili sobie ekwipunek i robia z serwerem co im sie podoba pozdro

Ale my możemy sobie zrespić EQ kiedy chcemy ... To po co nam NAVI do robienia ?

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Nie grając na nim stwierdzam, że to Znowu będzie Wielki Szajs.Ludzie pograją znudzą się i znowu będzie grać 100-250 osób ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

http://zapodaj.net/8688cec226b3b.png.html

Tu macie ładnego SS z M1

Pod Biologiem !

i

Na Wyspach !

Jak pokażesz psu kiełbasę to do cb przybiegnie ^^

Zgaduję że pisaliście coś na say'u żeby przydupasy za wami latały :D ( Zapewne wszyscy co byli online przybiegli )

Za miesiąc shiva s4! Już się nie mogę doczekać!  :ninja:

Skad Truta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...