Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VTB2Iuv.pngxD

będą jakies zmiany, czy identycznie jak bylo kiedys?

Były, były, zobaczysz na starcie.

Przypominam osoby ze starszymi clientami aby zaktualizowały go,

poprawilismy kilka drobnych rzeczy w ostatnich dniach.

sygna.jpg

Opublikowano

Może zagram z nudów :P

Polecam bo Kizior :D

Zapraszam.

Zagrałbym, ale jako, że robie swój serwer czas nie pozwala, ale kto wie, może wbije. :D Serwer polecam, jest wielki jak Harion xD ( pozdro dla kumatch ) xD

To czy wielki to się jeszcze okaże :D

Polecam serdecznie! Team tworzą przesympatyczne osóbki. Gdybym miała troszkę więcej wolnego czasu na 100% zawitałabym. Jeszcze raz polecam. 

Zapraszam.

Dobra za około 25 min udostępnimy reje, jeśli by coś było nie tak ze stronką wciśnijcie F5 i poczekajcie, mogą być lekkie przeciążenia :P

sygna.jpg

Opublikowano

Ten serwer robi administracja byłego expierona?

Tak ja tworzyłem kiedyś experiona, jednak reszta teamu jest już nieco inna, stare czasy :D

700 postów na mpc, jubileusz xD

sygna.jpg

Opublikowano
Zagrałbym, ale jako, że robię swój serwer czas nie pozwala, ale kto wie, może wbije

ZAPRAWSZAMY !!!

ZA NIEDŁUGO REJESTRACJA

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

serwer c*****y nie polecam nie posiada reklamy reklamuje sie na hajsownikach totalne zero nie zagram :D

Nie mamy reklamy, dobry suchar :D

Myślę, że wystartujemy na czas, pozdrawiam :)

sygna.jpg

Opublikowano

serwer c*****y nie polecam nie posiada reklamy reklamuje sie na hajsownikach totalne zero nie zagram :D

Zabawny hahaha brak reklamy? A co 15 youtuber'ów zrobiło ? beka

Opublikowano

Panie januszu skąd bronie na 75 poziom ? bo jakoś nie wyczytałem w prezce. Serwer wydaje się być dobry więc zagram :)

Szkaty ripa które lecą z bossów i blasków.

sygna.jpg

Opublikowano

może zagram , lecz widze że serwer totalnie pod is , żeby kupić podstawowe itemki typu (fryz,kostium,wierzch,pd) trzeba wydac 120zł conajmniej co na innych serwerach easy w 40 zł się normalnie człowiek mieści

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

może zagram , lecz widze że serwer totalnie pod is , żeby kupić podstawowe itemki typu (fryz,kostium,wierzch,pd) trzeba wydac 120zł conajmniej co na innych serwerach easy w 40 zł się normalnie człowiek mieści

Na balmorze 90zl wydasz na samego peta gdzie tu mowa że serwer pod is? o.O

Opublikowano

ale ja mówię o serwerach easy a nie hard 

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

balmora to easy imbecylu?

Opublikowano

ale ja mówię o serwerach easy a nie hard 

A jaka różnica miedzy hard a easy jesli chodzi o is? na hardzie powinien być tańszy bo trzeba w niego wlozyc np wiecej czasu w exp + pd itp

Opublikowano

17:07 i dalej nie ma startuuuu !! czekam i czekam już się nie mogę doczekać, możecie napisać kiedy start ?? !!!

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

dlaczego nie moge w cliencie ustawić rozdzielczosci 1920x1080? zmienia na mniejsza jak odpale gre...

#edit

dobra, patcher pobiera chyba ten plik w ktorym jest to zapisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...