Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd wiesz że oleje sprawe? Może akurat będzie interesował się serwerem

Myślę, że wie to stąd ponieważ serwer startuje 3-4 raz? czy więcej razy już startował? i za każdym razem to samo na początku 'niby' 1k online potem liczba tylko spadała bo administracja miała w d***e serwer ;)

Opublikowano

Myślę, że wie to stąd ponieważ serwer startuje 3-4 raz? czy więcej razy już startował? i za każdym razem to samo na początku 'niby' 1k online potem liczba tylko spadała bo administracja miała w d***e serwer ;)

Nawet gdyby sie staral gracze i tak odejda. Zawsze przy starcie jest troche szumu, reklama na yt i te sprawy. Po jakims czasie gracze migruja na nowsze projekty. Takie sa prawidla natury xD

Srij9JT.png

Opublikowano

No niestety panowie takie są realia polskich prywatnych serwerów tej pięknej gry że ludzie odchodzą na nowsze oraz ciekawsze lub bardziej old school serwery kto co lubi i to tylko dlatego że serwery na dłużej to niestety albo starsze serwery (niektóre) albo globalne typu PL który no jak nigdy mnie odstrasza na chwilę obecną.

Jedyne co mogę zrobić to polecić serwer z całego serduszka  <3

Pozdrawiam eSej  :D

Opublikowano

Dla osób chętnych zobaczyć rozgrywkę na początkowych levelach wraz z eizem nakręciłem gameplay'a.

Zapraszam do oglądania :D

Jak chcecie coś ciekawego jeszcze zobaczyć na filmikach to piszcie,

postaramy się to nagrać.

sygna.jpg

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, grałem na poprzedniej odsłonie  i grało się wyśmienicie, a tu jeszcze lepiej :)

Mimo, że przydałoby się więcej  nowości/autorskich innowacji (,żeby na serwerze montonią, nie był ciągły exp, ulepszanie, pvp, misje)   Zapraszam na sewer, bo warto :)

Pozdrawiam.

x

Opublikowano

Wielki minus = Na wiekszym lv dropnienie ulepek nie jest juz mozliwe, roznica 5-7 lv miedzy metkiem/bossem i drop maleje o 80 %

MASAKRA ----- 

Mapa 140 to samo, wbilem ten 146 i z bossa po 1 ulepce -------------  OGARNIJCIE TO

Zlota Zaba ? Pff Resp 5h podobno a leci ( ZLota szkata ) + zeby ja otworzyc trzeba kupic klucz za 80sm ---------- moze 5% na bron 75 --

Opublikowano

Strona Yebła... Nie zagram, nie polecam..

Strona śmiga bardzo dobrze.

Właśnie, coś o stronie. Jest po prostu piękna. ;)

Serwer zawalisty, ale niestety nie zagram z braku czasu.

POLECAM!

Opublikowano

11:18 i niby 1k online? :D Taaaak Jasne  ;)

Widzę że exp jest szybszy niż na s1 i s2 bo po 1 nocy 177 lv :D

Więc myślę że ludzie bd uciekać znacznie szybciej niż wcześniej.

Opublikowano

dlatego odeszłem jzu z serwera  wydawal sie spoko lecz po chwili  cała magia serwera opadła bo pokazała sie mysl robienia dropka 

to po co expic odrazu 200 ? Bo co , bo topka ?

Lepiej pierw robic eq i dalej expic..

Opublikowano

Wielki minus = Na wiekszym lv dropnienie ulepek nie jest juz mozliwe, roznica 5-7 lv miedzy metkiem/bossem i drop maleje o 80 %

MASAKRA ----- 

Mapa 140 to samo, wbilem ten 146 i z bossa po 1 ulepce -------------  OGARNIJCIE TO

Zlota Zaba ? Pff Resp 5h podobno a leci ( ZLota szkata ) + zeby ja otworzyc trzeba kupic klucz za 80sm ---------- moze 5% na bron 75 --

Masz rękawice złodzieja chociaż?

Jeśli mamy mapke 140 to bossy etc mają level 155, więc do 150 nie ma mowy o mniejszym dropie, no chyba, że z przypadku, ale z rękawicą nie ma możliwości byś czegoś nie dropnął.

dlatego odeszłem jzu z serwera  wydawal sie spoko lecz po chwili  cała magia serwera opadła bo pokazała sie mysl robienia dropka 

Musicie zdecydować pomiędzy expem do topki, a robieniem eq.

Co mam niby ustawić by na 200 lvl można wszędzie dropić żebyście potem ksuli mniejszym lvl'om?

To by nie miało sensu.

Więc myślę że ludzie bd uciekać znacznie szybciej niż wcześniej.

Ty już naprawde nie masz żadnych argumentów to ciśniesz nas tym razem, że mamy 1000 graczy i szybki exp?

Odejdź już lepiej bo się pogrążasz, nie wiem jaki idiota by uwierzył w to co wypisujesz.

Strona śmiga bardzo dobrze.

Właśnie, coś o stronie. Jest po prostu piękna. ;)

Serwer zawalisty, ale niestety nie zagram z braku czasu.

POLECAM!

Mimo wszystko zapraszam :D

to po co expic odrazu 200 ? Bo co , bo topka ?

Lepiej pierw robic eq i dalej expic..

Tez jestem zdania by wbijać np określony lvl, dropić wszystkie potrzebne ulepki, a potem expić dalej.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Expie dropie i stary widze co sie dzieje, mam rekawice + w eq 60% na drop i majac 145 lv na mapce 130 z bossa + metka po 1 itemie leci . Kazda mapa jest taka sama, wbijesz 7 lv + od danej mapy i drop spada o 60-80 % ( Zostalo to testowane mapa 100-120-140 ) 

DROP NA TYM SERVIE JEST NIEDOPRACOWANY

Opublikowano

Expie dropie i stary widze co sie dzieje, mam rekawice + w eq 60% na drop i majac 145 lv na mapce 130 z bossa + metka po 1 itemie leci . Kazda mapa jest taka sama, wbijesz 7 lv + od danej mapy i drop spada o 60-80 % ( Zostalo to testowane mapa 100-120-140 ) 

DROP NA TYM SERVIE JEST NIEDOPRACOWANY

No chyba logiczne jest to, że mimo wszystko na 130lvl będziesz miał lepszy drop niż na 145.

Mówisz, że na mapce 130, nie ma takiej to chyba na 120. Jak chcesz dropić na 145lvl na mapie 120 no to już chyba przesada, bossy tam mają 135 poziom, a to jest już 10 lvli różnicy.

Chcący gonić topke, bądź świadom tego, że zostaniesz w tyle z eq, zawsze możesz kupić ulepki od kogoś innego.

sygna.jpg

Opublikowano

Więc myślę że ludzie bd uciekać znacznie szy

Za przeproszeniem -jesteś w jakiś sposób poszkodowany że tak to wszystko krytykujesz?

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż gracze mają eq z navicata , gm rozdaje ekwipunek za małą kwotę pieniężną itemy ,przykładowo spotkałem się,że typek miał tortuge na woja z bonami 200% na potwory 200% na ludzi 50k hp i 50% na kryta,śr 60 nie poelcam tego serwera wbiłem 132 to co zobaczyłem to przeraża mnie, totalna porażka.

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż gracze mają eq z navicata , gm rozdaje ekwipunek za małą kwotę pieniężną itemy ,przykładowo spotkałem się,że typek miał tortuge na woja z bonami 200% na potwory 200% na ludzi 50k hp i 50% na kryta,śr 60 nie poelcam tego serwera wbiłem 132 to co zobaczyłem to przeraża mnie, totalna porażka.

Haha gościu ładnie teraz pocisnąłeś xD

Dostęp do bazy mam wyłącznie ja i nikt prócz mnie oraz drugiego GA, który sam nie może wytwarzać takich itemków nie może czegoś takiego posiadać, więc troche ci to nie wyszło :P

Jeśli chcesz oczernić opinie naszego serwera to nie tędy droga.

Poza tym nawet aktualnie nie ma gracza o 132 lvl, więc pozdrawiam :)

http://scr.hu/58om/iwtuj

sygna.jpg

Opublikowano

Haha gościu ładnie teraz pocisnąłeś xD

Dostęp do bazy mam wyłącznie ja i nikt prócz mnie oraz drugiego GA, który sam nie może wytwarzać takich itemków nie może czegoś takiego posiadać, więc troche ci to nie wyszło :P

Jeśli chcesz oczernić opinie naszego serwera to nie tędy droga.

Poza tym nawet aktualnie nie ma gracza o 132 lvl, więc pozdrawiam :)

http://scr.hu/58om/iwtuj

aktualnie jest 179 najwyższy jeszcze coś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...