Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bodzi i malzy i pelerynek malo? Teraz jest tego mase w m1 jinno, a mamy 9 rano. Na rynku spotkać rade i egzo graniczy z cudem, a ty malże chcesz, jak cale shopy są zawalone. 

małży jest dużo ale można je rozdać choćby po to żeby nikomu nie przyszło na myśl "a do ulepszania potrzeba małży... Jak k***a nie dropią to skąd mam je mieć? A se postawie fishbota i wyjebane"... 

CO do peleryn to leci ich masa codziennie. Rada i egzo jeśli się przejdziesz po m1 na jinno to spotkasz w co 5 sklepie... Jest ich naprawdę dużo.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rad i egzo coraz mniej. Kto już wbił np. Aurę na P to może być szczęśliwy. Rady jeszcze tydzień temu kosztowały 1,2kk dzisiaj w jinno w sklepach po ok. 3kk stoją. Truciak, żal i bambi już są. Gra się ładnie toczy nic tylko czekać na 2 sezon !

Opublikowano

Rad i egzo coraz mniej. Kto już wbił np. Aurę na P to może być szczęśliwy. Rady jeszcze tydzień temu kosztowały 1,2kk dzisiaj w jinno w sklepach po ok. 3kk stoją. Truciak, żal i bambi już są. Gra się ładnie toczy nic tylko czekać na 2 sezon !

Jaki drugi sezon? :P

Opublikowano

Mówisz tu o egzo za 1.5kk, a rada 3kk? Bo jeśli dla ciebie to mało, to spoko. Ludzi z ox mieli po 20 egzo na 1 konto, to dla nich skille to easy były, a teraz wbić coś na g to wyczyn. Sam dziś 40kk prawie żeby aura z m9 na m10 wbiła. Przy okazji mi nie wbiła na g, dlatego około 40-50kk znów potrzebuje, a to nie jest taka mała kwota.

Opublikowano

Dzięki za grę, doszedłem do wniosku, że to jest okrojona S1, nie ten klimat co był wcześniej. No trudno.

Opublikowano

8 fms'ów od +0 do +9 próbowałem. Żaden nawet na +8 nie wbił. Zostawiłem jednego na +7 i ulepszałem 15 bodziami. Skończyło się na fms+5 i nie było nawet +8. Pozdro

Nie opłaca się robić, tylko dozbierać kase i kupić gotowy +9.

Opublikowano

OSTRZEŻENIE !

Ostrzegam osoby które tworzą konta na tym serverze.

Nie używajcie ID kont które macie na globalnych serverach ponieważ zostaną one wykorzystane przez Team tego nędznego servera, a potem dostaniecie bana na globalu.

Na Metin 2 SG już dostałem bana dobrze że to było konto tylko z buffem ;)

Opublikowano

OSTRZEŻENIE !

Ostrzegam osoby które tworzą konta na tym serverze.

Nie używajcie ID kont które macie na globalnych serverach ponieważ zostaną one wykorzystane przez Team tego nędznego servera, a potem dostaniecie bana na globalu.

Na Metin 2 SG już dostałem bana dobrze że to było konto tylko z buffem ;)

skąd info, że to akurat przez administracje tego serwera?

Opublikowano

Gość ma racje , mnie okradł administrator jakiegoś serwera na którym miałem te same passy . Hasło jest mega ciężkie ; ) 

Opublikowano

Gość ma racje , mnie okradł administrator jakiegoś serwera na którym miałem te same passy . Hasło jest mega ciężkie ; ) 

TAK.... Zacznijcie gównoburzę. Brak dowodów - wypad z tego tematu. Serwer jest top 1 z hardów, a wy pewnie ravijczycy jesteście -,- pozdro

Dziwne, że shopy idą w stronę uriela i małego kręgu, a nie w stronę dozorcy... Masakra

Opublikowano

Kto mądry człowiek podaje te same PASSY konta z globala na Konta na Prywatnych serwerach ? HALO>

Opublikowano

Kto mądry człowiek podaje te same PASSY konta z globala na Konta na Prywatnych serwerach ? HALO>

Na globalu od dawna nie mam takich samych pasów , czytaj ze zrozumieniem , który admin jest tak pazerny żeby okradać kogoś na innym serwerze posiadając swój?. 

Opublikowano

Na globalu od dawna nie mam takich samych pasów , czytaj ze zrozumieniem , który admin jest tak pazerny żeby okradać kogoś na innym serwerze posiadając swój?. 

To po prostu tutaj nie graj, tyle, no ja pierdziele :D

Opublikowano

pewnie robiłeś reflinka isamu a to był keylogger

Opublikowano

TAK.... Zacznijcie gównoburzę. Brak dowodów - wypad z tego tematu. Serwer jest top 1 z hardów, a wy pewnie ravijczycy jesteście -,- pozdro

Dziwne, że shopy idą w stronę uriela i małego kręgu, a nie w stronę dozorcy... Masakra

Na Balmorze zawsze tak szły, w stronę Uriela i małego kółeczka. :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

skąd info, że to akurat przez administracje tego serwera?

Jedyne konto jakie ostatnio zrobiłem o takim ID było na tym serverze 

A dowodów nie mam i nie dam bo nie ma takiej możliwości.

Swoje wiem

Opublikowano

Jedyne konto jakie ostatnio zrobiłem o takim ID było na tym serverze 

A dowodów nie mam i nie dam bo nie ma takiej możliwości.

Swoje wiem

Człowieku, o czym Ty mówisz? Nikt z administracji by Ci nie wchodził na konto jakiegoś bufa na PL lub SG, czy udostępniał Twoje dane.

W ogóle to musielibyśmy jakieś skrypty porobić, bo po połączeniu bazy z s1 i s2 jest ponad pół miliona użytkowników do wpisywania na SG, a później na PL.. o.O

A zapomniałem jeszcze dodać, że samo rozkodowanie jednego hasła może zająć bardo dużo czasu...

50596142255057180250.png

Opublikowano

Nigdy się nie daje takich samych passów.. serwery (poza globalem) tworzą osoby prywatne które żerują na takich "głupkach" co więcej.. dostałem od pewnego admina listę z ponad 3000 danymi do kont które były zakładane na X serwerze i tak z ciekawości wpisywałem pokolei te dane na naszego globala PL aż wkońcu jedno (po ~10 próbach) zadzialało i jak się okazało było to konto na serwerze Tortuga gdzie jest 30 któryś tam lv z ribkiem+9 xD

Oczywiście nic tam nie ruszałem niech sobie gosciu gra nie będę psuł mu rozgrywki bo sam też bym nie chciał żeby ktoś mi to zrobił :)

Dlatego należy pamiętać żeby za każdym razem dawać inne dane.. ID może być to samo ale hasło lepiej dawać inne.

Co do balmorki to polecam serwer naprawdę fajny i przyjemnie się gra.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nigdy się nie daje takich samych passów.. serwery (poza globalem) tworzą osoby prywatne które żerują na takich "głupkach" co więcej.. dostałem od pewnego admina listę z ponad 3000 danymi do kont które były zakładane na X serwerze i tak z ciekawości wpisywałem pokolei te dane na naszego globala PL aż wkońcu jedno (po ~10 próbach) zadzialało i jak się okazało było to konto na serwerze Tortuga gdzie jest 30 któryś tam lv z ribkiem+9 xD

Oczywiście nic tam nie ruszałem niech sobie gosciu gra nie będę psuł mu rozgrywki bo sam też bym nie chciał żeby ktoś mi to zrobił :)

Dlatego należy pamiętać żeby za każdym razem dawać inne dane.. ID może być to samo ale hasło lepiej dawać inne.

Zgadza się. I co nie ukrywam gracza ostrzeżenie też jest trafne by uważać ale jego oskarżenia mijają się z celem.

50596142255057180250.png

Opublikowano

i chcesz powiedziec, ze passy wpisywales tylko z czystej ciekawosci? Jakos nie chce mi sie w to uwierzyc.

Srij9JT.png

Opublikowano

Zgadza się. I co nie ukrywam gracza ostrzeżenie też jest trafne by uważać ale jego oskarżenia mijają się z celem.

No jak już widać cię na forum, to masz ładną listę na pw wysłaną... Czekam od 2 dni aż odczytasz xD

Generalnie to gdybym nie palił dzisiaj fms'ów i bodzi to miałbym spokojnie na jednego fms+9, a teraz mam fms+5... Ważne jest to, że odrobić można to w jeden dzień więc nie ma co dużo o tym rozmyślać ale nie polecam samemu czegoś ulepszać... 

Opublikowano

No jak już widać cię na forum, to masz ładną listę na pw wysłaną... Czekam od 2 dni aż odczytasz xD

Generalnie to gdybym nie palił dzisiaj fms'ów i bodzi to miałbym spokojnie na jednego fms+9, a teraz mam fms+5... Ważne jest to, że odrobić można to w jeden dzień więc nie ma co dużo o tym rozmyślać ale nie polecam samemu czegoś ulepszać...

Takie listy podsyłaj głównie na support, to że na nie nie odpisujemy to nie oznacza, że nie widzimy. Po prostu sobie biorę takich delikwentów, szukam w logach i mogę wymierzać sprawiedliwość :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Problem z ulepszaniem? Jedno WO i parę itemków +9 siedzi. ps. nie polecam wchodzić na 40 postaci na WO bo moga być problemy tzn. wywali WO :)

287901424431683727158.jpeg

Opublikowano

Takie listy podsyłaj głównie na support, to że na nie nie odpisujemy to nie oznacza, że nie widzimy. Po prostu sobie biorę takich delikwentów, szukam w logach i mogę wymierzać sprawiedliwość :P

WIele razy słyszałem, że tickety wysłane na support są niesprawdzane, a jak są to po tygodniu. A poza tym lubię sobie z administracją jakieś pw powysyłać ;P

@MuSzAk jezu... komp by mi się już 4 razy spalił... po ostatnich dwóch spaleniach... w poprzednią noc....

Mój lapek ledwo uciąga dwa. A stacjonarny który ma już 14 lat uciąga ze 4 spokojnie ;p Nowa technologia <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...