Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No powiem wam, że coś dziwnego się dzieje... Jinno o 9 rano jest malutko sklepów. Myślę, że to po wczorajszym wywaleniu z gry, bo logło wszystkie shopy xD Ale przykry widok trochę, bo nawet 30% shopów nie stoi :(

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś co to za Devil Tower Run? :) Jakiś chyba przyje. robił to bo DT to Demon Tower :)

No masz racje ale czemu odrazu "przyjeb"... Mała pomyłka i tyle...

Shopów już jest mnóstwo więc miałeś rację Pener, że ludzie śpią i nie ma shopów po konserwacji ;p 

Generalnie to trzy FMS'y +3 z niskim śr sprzedane po 900k szt w kilka minut. Myślicie, że po 1kk też by schodziły?

Opublikowano

Powie mi ktoś co to za Devil Tower Run? :) Jakiś chyba przyje. robił to bo DT to Demon Tower :)

diabelska czy demoniczna jeden chuy :)

DT Run polega na tym że FuBu będzie robił DT i zrespi 20 kowali

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

gdzie sie wchodzi na wyzynna przelecz? i czy sam ja przejde na 30lvl z eq do hp ?

Na pustyni blisko tp do m2. Poszukaj małego kwadraciku na mapie dużej.

Na 30lvlu nie dasz rady bez dużego dmg, % na orki i buffa.

Opublikowano

Coraz bardziej popularne jest robienie 10 kont, pójscie do m2 i jedna postac 30lvl expi wszystkie pozostałe do 30lvli... Potem robią wszystkie misje itd... Gdybym miał lepszego kompa, co uciągnie więcej niz 3 metki, to bym też tak robił, bo zarobek to około 30kk/2h...

Opublikowano

Coraz bardziej popularne jest robienie 10 kont, pójscie do m2 i jedna postac 30lvl expi wszystkie pozostałe do 30lvli... Potem robią wszystkie misje itd... Gdybym miał lepszego kompa, co uciągnie więcej niz 3 metki, to bym też tak robił, bo zarobek to około 30kk/2h...

wole iść na ognistą ziemie i tam nadropić KD+4 gdzie np. kd potwora warte 3kk :) do tego dochodzi KU i kamole

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Serwer polecam. Jedyne czego się obawiam to tego, że gdy wejdzie grota i inne mapy to wszystkie respy bossów będą obstawione przez gildie i grając solo nie będę miał szansy niczego ubić.

Btw. jakby ktoś był zainteresowany to dam eq na invorii s2 (warte ok.18kkk) za coś na balmorce s2, PW :)

Opublikowano

Serwer polecam. Jedyne czego się obawiam to tego, że gdy wejdzie grota i inne mapy to wszystkie respy bossów będą obstawione przez gildie i grając solo nie będę miał szansy niczego ubić.

Btw. jakby ktoś był zainteresowany to dam eq na invorii s2 (warte ok.18kkk) za coś na balmorce s2, PW :)

To trzeba robić wszystko tak aby być w tej gildii xD.

@@@@

btw. co jest takiego w tych misjach do 30stego że aż taki hajs z tego robią?

Sposób całkiem ciekawy, sam chyba tak zrobię, charki nawet na WO. już teraz by się przydały :).

Opublikowano

Żeby być w takiej gildii trzeba trochę czasu na grę poświęcać dziennie, a nie wszyscy mają go aż tyle. ; )

Opublikowano

@@@@

btw. co jest takiego w tych misjach do 30stego że aż taki hajs z tego robią?

Sposób całkiem ciekawy, sam chyba tak zrobię, charki nawet na WO. już teraz by się przydały :).

misja 24lv u ocavio z kiszką wilka + misja u kapitana 29lv (odbiór broni 30lv)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

misja 24lv u ocavio z kiszką wilka + misja u kapitana 29lv (odbiór broni 30lv)

+12 zmianek około z innych misji (kwieciste buty/topór kowala = 5 zmianek około i 2kd+3)

// Tydzień ferii (tylko jeden tydzień) expienia / dropienia i jestem ustawiony do 70lvla spokojnie :) 80kk około w hajsie + dobre eq przy dość dużym nakładzie pracy ale opłacało się. Teraz do szkoły, a po szkole już łatwo będzie skoncentrować się tylko na expieniu :) pozdro

Opublikowano

Drobny bug u NPC David w m2.
Przy wytwarzaniu ros pokazuje np. z 20 SamBo + 10 pustych butelek daje 100 białych ros a powinno być pokazane 10.

Opublikowano

wiadomo może czy będzie dziś jakiś event?

Dziś nie, jedynie pojawi się kalendarz na ten tydzień. W poniedziałek nigdy nie będzie eventu, gdyż weekend zawsze jest obfity w wydarzenia :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Kurcze... Dziennie na serwerze spotyka się około 30 botów, o których jesteśmy pewni, że coś mają. Myślę, że zgłoszenie tego na ts to nie miejsce do tego, a jeśli wyślemy ticket do supportu to nic im nie zrobicie, bo po prostu ominiecie sprawę.

Jest osoba która mogłaby po dostaniu listy 30 osób (nie więcej/ważne żeby choć 10 było zbanowane) zbanowała te konta po logach? Bo nie róbmy z tego serwera bociarni... Co to będzie w 2 sezonie jak każdy będzie miał perf eq jak na serwerze easy, bo boty sprzedają zmianki i dodania po 5k, bo jest ich już tyle na rynku...

Opublikowano

@filip xD

Bez paniki :)

botów nie jest tak dużo jakby się wydawało, poza tym na Balmorze jest taki system że gracz który leci na bocie za pierwszym razem dostaje ostrzeżenia a za drugim perma :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Żeby być w takiej gildii trzeba trochę czasu na grę poświęcać dziennie, a nie wszyscy mają go aż tyle. ; )

Metin2 to gra MMO więc jak sama nazwa wskazuje gra polega na tym ,żeby robić coś razem a nie samemu.Samemu to można w gothica pograć.Jeśli lubisz grać w metina sam i nie masz zbyt wiele czasu to nie licz ,że będziesz w stanie tyle zrobić co porządna gildia

Opublikowano

@filip xD

Bez paniki :)

botów nie jest tak dużo jakby się wydawało, poza tym na Balmorze jest taki system że gracz który leci na bocie za pierwszym razem dostaje ostrzeżenia a za drugim perma :)

Myślę, że powinno się zacząć dawać te ostrzeżenia, a nie wmawiać każdemu, że nie dostali bana, bo mają ostrzeżenie... I dalej minimum tydzień sobie czitują. Bot QWEj lata w m2 cały dzień na expbocie + podnoszeniu itemów + oddaje exp do gildii i stoi w miejscu gdzie leci KK... Jak dla mnie to wydropil chyba z 500xKK spokojnie...

Opublikowano

Myślę, że powinno się zacząć dawać te ostrzeżenia, a nie wmawiać każdemu, że nie dostali bana, bo mają ostrzeżenie... I dalej minimum tydzień sobie czitują. Bot QWEj lata w m2 cały dzień na expbocie + podnoszeniu itemów + oddaje exp do gildii i stoi w miejscu gdzie leci KK... Jak dla mnie to wydropil chyba z 500xKK spokojnie...

Dzięki, już go nie ma. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś innego, niż kolejnego harda ze strony Balmory, jednak postanowili kontynuować serie no i to dziwne.

Mimo podobnego serwera co s1, to graczy na pewno im nie zabraknie, lecz zawiodłem się troszkę.

Życzę powodzenia z prowadzeniem projektu i dalszych sukcesów.

Pozdrawiam.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Serwer jeden z topowych klasyków. Mogę z czystym sercem go polecić. 

Ile online ? Około 2k będzie ?

Opublikowano

W sumie nie przepadam za tak mocnymi hardami jednak cos mnie tutaj przyciaga. W dzien startu wbilem 16lvl po czym usunalem postac i stwierdzilem ze to nie ma sensu. Dzisiaj znow mam ochote zagrac jednak obawiam sie, ze po raz kolejny zabraknie mi uporu i po kilku godzinach sobie odpuszcze. Mozecie mnie jakos zmotywowac? :D

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...