Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podaj mi liste na teamspeak ;] chętnie się zajmę botami ;]

Polecam s2 ;]

Zajęcie się botami? Zbanowanie fishbota, specjalnie robionego do 30lvl'a bez eq (max 2h) bez kont powiązanych tak nazywasz? Sklepy co mają zapchane w KK to na 90% boty... Ale co tam. Nie chcę marnować czasu zgłaszając te boty. A co z bambusem się dzieje, że nagle Fubu do tematu trafił? Egzaminy znowu? Pozdro

Opublikowano

Nom... ale dzięki nim zawsze jest co kupić w m1 xD

Tak jak fishboty przyczyniły się do zmniejszenia wartości małży na rynku. Dla nowych graczy źle, dla starych dobrze :)

Opublikowano

Jak z ilością graczy na serwerze ,gwałtownie spada czy rośnie z czasem :) ?

Jak z eventami administracja daje rade na 2 serwery ?  xD

Jakie są mniej więcej ceny eq 75+ w stosunku do tego ile zarobie do +-61 lvla ? 

Liczę na odpowiedź  <3

Opublikowano

Jak z ilością graczy na serwerze ,gwałtownie spada czy rośnie z czasem :) ?

Jak z eventami administracja daje rade na 2 serwery ?  xD

Jakie są mniej więcej ceny eq 75+ w stosunku do tego ile zarobie do +-61 lvla ? 

Liczę na odpowiedź  <3

A spadac z czasem lub gwaltownie wzrosnac nie moze? :) Jest sporo ludzi.

Eventy sa czesto, wystarczy spojrzec na kalendarz.

Glupszego pytania w tym temacie chyba nie widzialem...

Generalnie te twoje pytania jakies takie smieszne :(

Server polecam, administracja sie nim interesuje co widac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Przjemny exp, ładny drop ludzi coraz więcej już nawet spoty v3 często pozajmowane.

...

Opublikowano

Zdecydowanie serwer top1 hard tego roku. Masa ludzi, technicznie dopracowany tak samo albo i lepiej niż na PL'u. Serwer na lataaa!

Opublikowano

Zdecydowanie serwer top1 hard tego roku. Masa ludzi, technicznie dopracowany tak samo albo i lepiej niż na PL'u. Serwer na lataaa!

To prawda ale administracja leci w kulki i to bardzo. Wczoraj Fubu dostał ode mnie listę graczy. Dwóch największych cziterów wyróżnionych w tej liście ciśnie dalej dzisiaj bo ich widziałem. Pewnie nawet listy nie sprawdził...

Ale serwer TOP1 !

Opublikowano

Jak to jest możliwe, że zmianki są już dwa razy droższe niż około tydzień/dwa temu... Z 180k na 350, a już prawie pod 400 podchodzi. Nie jeden bot ma z 200 zmianek i tylko czeka aż będzie to wszystko  drożało...

Wzrosło zapotrzebowanie.

Kiedyś wszystkim zależało na podstawowych bonach typu HP, %do pż i coś na orki/zwierzęta

Teraz ludzie chcą do broni wbić 10% ludzi + coś dobrego, tarcza nno + ludzie/blok/, itd.

Opublikowano

Było OX dzisiaj? Bo nie zauważyłem... Za to chyba dali blaski które jeszcze dzisiaj słabiej dropią niż na poprzednich eventach (20 w 2h, a ostatnio 100 w 2h...). Znowu polecieliście w kulki :)

OX był od 16-18:30 jako nagrode pocieszenia dali raty i blaski ;]

Zapraszam na kanał xPanowskY !!!

https://www.youtube.com/user/CrazyYT1

Opublikowano

No to zwracam honor. Źle spojrzałem na event i zapamiętalem, że od 18 się zaczyna OX. 

A jakie nagrody z OX? Mam nadzieję, że obejrzę nagrody u ciebie na kanale :)

najlepsze nagrody z OX to ręka 3h i rada pustelnika, dodatkowo po OX zostały włączone raty i drop blasków :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Gdyby ktoś miał łapkę na 3h niepotrzebną to bardzo chętnie przyjmę.

Jakich ulepszaczy jest teraz najmniej i najbardziej ludzie ich potrzebują? Tak do 60lvla. Daję lajki za pomoc xD

Wydaje mi sie ze matowe lody ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...