Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile online? :)

Na poprzedniej stronie bambusek wklejal.. po 1,5k+, o 13 bylo ponad 900. Wystarczylo spojrzec kilka postow wstecz a nie bezsensownie nabijac posty.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No całkiem fajne. To wydarzenie górnicze super :) A może w przyszłym tygodniu coś z rybkami zrobicie? Manwoo albo coś by się przydało, bo fajny widok wtedy jest jak pełne wybrzeże rybaków jest ;)

Tak, mamy właśnie w planie na kolejną sobotę dopracować i udostępnić Wam Wydarzenie Manwoo! :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ponawiam pytania:

Jeśli jeszcze możesz powiedzieć dlaczego FuBu banuje tylko na jedno konto? Robiłem te duże listy i przy niektórych nickach pisałem żeby banował też powiązane ale jak widzę cziter tylko ma inny nick ale już na nowym koncie z płatnym czitem lata i wiem, że to ta sama osoba.

Może ty banujesz na powiązane? Wolałbym żeby moje listy były sprawdzane dogłębnie, a nie na odwal się.

Opublikowano

Tak, mamy właśnie w planie na kolejną sobotę dopracować i udostępnić Wam Wydarzenie Manwoo! :)

Czekam na informacje co tam bedzie :P Pamietam, ze na s1 ladnie sie na nim szlo dorobic, zwlaszcza jak sie odpalilo 2 fishboty na caly dzien.. :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mam propozycje żeby dodać item, który pozwala na wyciągniecie jednego kd z broni/zbroi, bo zwoj wyciąga wszystkie kd, a brakuje czegoś takiego, które pozwala nam wyciągnać przez nas wybrany kd. Proszę o odpowiedź od administracja nad tym pomysłem.

Opublikowano

Mam propozycje żeby dodać item, który pozwala na wyciągniecie jednego kd z broni/zbroi, bo zwoj wyciąga wszystkie kd, a brakuje czegoś takiego, które pozwala nam wyciągnać przez nas wybrany kd. Proszę o odpowiedź od administracja nad tym pomysłem.

przeciągnij na handlarke, przynajmniej tak chyba było na s1

Opublikowano

No mam nadzieję, że nie będzie to event na cały dzień tylko max na 3h... Ale spoko :) Zbanuje się fishboty i powiązane konta ;P

ale za fb jest ban na 7dni 

Opublikowano

Jest taki zwój u Kadali, nazywa się Zwój Korekcji, wyjmuje ostatni włożony KD.

A jeżeli kogoś nie przekonują liczby graczy podane przeze mnie wcześniej, to tutaj taki poglądowy ss z m1 w Jinno. (mamy 3 królestwa, z czego w każdym są sklepiki)

114831424798410393531.png

Serdecznie zapraszam do gry, z dnia na dzień jest nas coraz więcej!

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ponad 10kk na ulepszanie ebo...
Łącznie ponad 30 sztuk ebo+5 z czego na +7 weszło może 5 sztuk natomiast na +8...0.
Pech to pech.

Opublikowano

Ponad 10kk na ulepszanie ebo...

Łącznie ponad 30 sztuk ebo+5 z czego na +7 weszło może 5 sztuk natomiast na +8...0.

Pech to pech.

taki już system ulepszeń.

Ja z 25kk na ulepszanie fms'ów wydałem i nadal mam FMS+6... Już +9 spokojnie bym kupił, a tu bida. Dlatego ja już nic nie ulepszam i czekam na gildyjnych ;) Jedyne co to na DT raz dziennie wyskoczę i spalę tygrysie/śmiertelki albo co tam mam dla kowala ;p

Opublikowano

Skończyłem grę ze względu na 99% botów w śród graczy.

Administracja nic z tym nie robi  zbanuje ew. 2-3 boty na pokaz.

Można siedzieć na ts godzinami wołając admina żeby zbanował bota który boci sobie w m1 z ranga rycerski od tygodnia , ale administrator udaje afk i gra w lola gg wp :)

Serwer sam w sobie ok , ale administracja pozwalająca bo nie "tępiąca" botów jest przegięciem i gra bez bota na serwerze jest nie opłacalna.

Opublikowano

Można siedzieć na ts godzinami wołając admina żeby zbanował bota który boci sobie w m1 z ranga rycerski od tygodnia , ale administrator udaje afk i gra w lola gg wp :)

Serwer sam w sobie ok , ale administracja pozwalająca bo nie "tępiąca" botów jest przegięciem i gra bez bota na serwerze jest nie opłacalna.

fubu albo bambus i lol hahahahaah

Opublikowano

haha pozdro. Banują wiele czitów. Problem leży po innej stronie... Admin nie udaje afk tylko nie ma czasu schodzić co 5 sekund na ts do jednej osoby po jednego czita. Ja zgłaszam całą listę cziterów i więcej ich nie widzę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...