Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudny serwer, drogi IS, pełno botów. Balmora ogólnie była dobrym serwerem, według  mnie nadal nim jest. Lecz jeśli już ktoś szuka porządnego harda, warto tu grać na dłuższą metę lecz ja sam w sobie nie zagram, według mnie za trudno(nie lubie hardów). Wiadomo, admini adminami, FuBu niekótrych zniechęca lecz ja tam mam na czyjeś spiny wyje bane. Serwer niczemu winien.

Polecam.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie nie przepadam za tak mocnymi hardami jednak cos mnie tutaj przyciaga. W dzien startu wbilem 16lvl po czym usunalem postac i stwierdzilem ze to nie ma sensu. Dzisiaj znow mam ochote zagrac jednak obawiam sie, ze po raz kolejny zabraknie mi uporu i po kilku godzinach sobie odpuszcze. Mozecie mnie jakos zmotywowac? :D

Masa ludzi, stabliny serwer, świeży, dużo eventów, można się łatwo wybić. Zrób sobie postac jeszcze raz, wbij 20lvl i jak nie będzie Ci się podobać to skasuj :D Masa pd i dopalaczy na sklepach, ogólnie zacząć nie jest trudno :)

Ja nie lubię serwerów easy gdzie gra nudzi się po miesiącu, szukam czegoś na dłużej :) I myślę że to jest taki serwer.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Myślę, że powinno się zacząć dawać te ostrzeżenia, a nie wmawiać każdemu, że nie dostali bana, bo mają ostrzeżenie... I dalej minimum tydzień sobie czitują. Bot QWEj lata w m2 cały dzień na expbocie + podnoszeniu itemów + oddaje exp do gildii i stoi w miejscu gdzie leci KK... Jak dla mnie to wydropil chyba z 500xKK spokojnie...

Pierwszy w kolejnosci do zbanowania powinienes byc ty. Nie osc ze pie rdolisz ze nie banuja botow to sam szukasz cheatow w tematach. Prosze bardzo twoja wypowiedz w temacie o kamer moda

"

Ktoś poda sposób na pw żebym widział mapę "wyżynna przełęcz" to dam mu limit like i 3kk na Balmorze.

Ps: To nie handel tylko mini zlecenie, a raczej prośba o kolejny update paczki.

Ps2: Sposób z metin2mod.tk gówno daje. pozdrawiam."

link do tmatu  http://www.mpcforum.pl/topic/1363528-balmora-s2-kamermod-pompamt2/page-6

Opublikowano

Wczoraj miał pojawić się kalendarz eventowy na bieżący tydzień. Gdzie jest?

Co ty myślisz,że co tydzien będzie kalendarz eventowy ? Bez przeasdy to jest hard ..

Dobrze jakby 1/2 razy w miesiącu takie coś robili.

Opublikowano

Wczoraj miał pojawić się kalendarz eventowy na bieżący tydzień. Gdzie jest?

Ten tydzień "zbastowaliśmy". Pojawią się tylko dwa dni eventowe. Kolejny będzie dopiero z eventami. Musi też trochę tego z rynku zejść.

50596142255057180250.png

Opublikowano

@filip xD

Bez paniki :)

botów nie jest tak dużo jakby się wydawało, poza tym na Balmorze jest taki system że gracz który leci na bocie za pierwszym razem dostaje ostrzeżenia a za drugim perma :)

Proszę Cię koleś... Bocę od początku serwera. Początkowo na jednym koncie teraz już lecę na 3. Gram codziennie po 3/4h i jeszcze ani razu nie spotkałem się z nikim z administracji. Serwer może być ale ilość botów jest sporo :v

Opublikowano

Proszę Cię koleś... Bocę od początku serwera. Początkowo na jednym koncie teraz już lecę na 3. Gram codziennie po 3/4h i jeszcze ani razu nie spotkałem się z nikim z administracji. Serwer może być ale ilość botów jest sporo :v

to przestań grać i będzie jednego mniej.. bulwersujesz się że są boty a sam lecisz na bocie, a jak dostaniesz bana to zaczniesz hejtować..

#no_logic

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

to przestań grać i będzie jednego mniej.. bulwersujesz się że są boty a sam lecisz na bocie, a jak dostaniesz bana to zaczniesz hejtować..

#no_logic

ja nie bulwersuję się na ilość botów tylko krytykuję twoją wypowiedź, która mówi, że botów jest mało i są banowane. Skąd możesz wiedzieć co zrobię gdy dostanę tego zasłużonego bana?? Nie znasz mnie więc nie oceniaj co zrobię. Taki sam z Ciebie "Krytyk serwerowy Metin2" gdzie hejcisz serwery nawet te, które jeszcze nie wyszły i uznajesz tylko i wyłącznie byt balmory...

Podsumowując: Botów jest sporo, i administracja nie daje sobie z nimi rady :)

Opublikowano

ja nie bulwersuję się na ilość botów tylko krytykuję twoją wypowiedź, która mówi, że botów jest mało i są banowane. Skąd możesz wiedzieć co zrobię gdy dostanę tego zasłużonego bana?? Nie znasz mnie więc nie oceniaj co zrobię. Taki sam z Ciebie "Krytyk serwerowy Metin2" gdzie hejcisz serwery nawet te, które jeszcze nie wyszły i uznajesz tylko i wyłącznie byt balmory...

Podsumowując: Botów jest sporo, i administracja nie daje sobie z nimi rady :)

Z kolejnymi dniami botów powinno być coraz mniej ;) 

Co do eventów, to dobrze, że nie ma, bo rynek musi stanąć znowu na nogi.

Opublikowano

LOL ILE LUDZI. SKLEPY JUZ  ZACZYNAJA MIJAC URIELA. WIDZE CORAZ WIECEJ GRA Z DNIA NA DZIEN

Noo ja też zauważam co raz więcej graczy , ludzi dochodzi z tygodnia na tydzień widać to :)  na prawdę na + serwer polecam wszystkim !!!  ( W razie pytań PW ) 

Pozdrawiam !!! 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

kiedy kalendarz z eventami na ten tydzień?

Ciekawe, czy cały kalendarz będzie robiony czy tylko podadzą jakieś info i tyle, bo podobno max 2 eventy mają być w tym tygodniu, a i tak pewnie będzie jeden lepszy w weekend :) Sami widzicie ile shopów jest - wszystko powinno teraz schodzić z rynku, bo takto po co komu event...

Opublikowano

Nic nie ma na sklepach poza szkatami z eventów i dropem z nich, dajcie na razie spokój z dropami specjalnych szkatułek. Zróbcie jakieś manwoo czy ox :) 

1 serwer na którym gram i graczy z każdym dniem jest więcej niż na starcie :D To chyba bardzo dobrze świadczy o serwerze, i fajnie że są gracze których nie odpycha to że nie jest to serwer easy.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nic nie ma na sklepach poza szkatami z eventów i dropem z nich, dajcie na razie spokój z dropami specjalnych szkatułek. Zróbcie jakieś manwoo czy ox :)

1 serwer na którym gram i graczy z każdym dniem jest więcej niż na starcie :D To chyba bardzo dobrze świadczy o serwerze, i fajnie że są gracze których nie odpycha to że nie jest to serwer easy.

WIelu odpycha, ale jeden dojdzie to jego kolega, że nie ma innego ciekawego serwera też tu wbija ;) A, że hard to zostają na dłużej - a warto !

Ox z nagrodami takimi jak ostatnio? No wiesz... 800 peleryn, pdki i egzo czy tam rady na konto to dosyć dużo. Myślę, że manwoo na jakieś przedziały oddanych karasi by był ciekawy :)

Opublikowano

OX z takimi nagrodami jak Potki Zielone i Fioletowe (śr) (D), małż, egzo, bodzio, pelerynki, fasolka, dodania, zmianki. Ostatnie pytania nagrody typu rada, egzo, metal, brązowy cert.
Nie byłby to jakiś ogromny zarobek dla tych co wchodzą po 10 kont gdyby nagrody były w rozsądnych ilościach a warto poświęcić 10minut aby wejść i powalczyć o takie rzeczy nawet 1 sztukę.

Opublikowano

OX z takimi nagrodami jak Potki Zielone i Fioletowe (śr) (D), małż, egzo, bodzio, pelerynki, fasolka, dodania, zmianki. Ostatnie pytania nagrody typu rada, egzo, metal, brązowy cert.

Nie byłby to jakiś ogromny zarobek dla tych co wchodzą po 10 kont gdyby nagrody były w rozsądnych ilościach a warto poświęcić 10minut aby wejść i powalczyć o takie rzeczy nawet 1 sztukę.

bodzie, małż, pelerynki i te potki + brązowy cert. Reszty jest dużo na rynku i nie potrzeba ich więcej ale to i tak już zależy od administracji czy będzie jakikolwiek OX. Pewnie odwdzieczą się też DT i szukaniem GM po poprzednim weekendzie :P

Opublikowano

bodzie, małż, pelerynki i te potki + brązowy cert. Reszty jest dużo na rynku i nie potrzeba ich więcej ale to i tak już zależy od administracji czy będzie jakikolwiek OX. Pewnie odwdzieczą się też DT i szukaniem GM po poprzednim weekendzie :P

Bodzi i malzy i pelerynek malo? Teraz jest tego mase w m1 jinno, a mamy 9 rano. Na rynku spotkać rade i egzo graniczy z cudem, a ty malże chcesz, jak cale shopy są zawalone. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...