Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest taki zwój u Kadali, nazywa się Zwój Korekcji, wyjmuje ostatni włożony KD.

A jeżeli kogoś nie przekonują liczby graczy podane przeze mnie wcześniej, to tutaj taki poglądowy ss z m1 w Jinno. (mamy 3 królestwa, z czego w każdym są sklepiki)

114831424798410393531.png

Serdecznie zapraszam do gry, z dnia na dzień jest nas coraz więcej!

A dodacie taki item, który wyciąga wybrany przez nas kd?:)

Opublikowano

Da rady bez Is coś sie wybić?  

W ogole warto zaczac od zera? nigdy tu nie grałem.

Jakieś zarobki ?

kupon 130sm kosztuje 15kk = 10 aur miecza więc lajtowo ;) polecam zarabiać na ulepkach (potrzebne na ebo, białka i tarcze 61)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

W ile wbije 75 level bez Is?

Warto zaczynac od zera?

Każdy zaczynał kiedyś od zera. Ciężko nie jest, a teraz nawet może ktoś cię podexpi... 75lvl bez IS wbijesz w zależności od własnych umiejętności, chęci itd. Ja osobiście wiem, że w jeden dzień od 40lvl do 55 wbiłem i nie było ciężko ;) Ale przed wbijaniem lvla dużo czasu poświęciłem na zbieranie ulepek, handel itd.

Zapraszamy :)

Opublikowano

Dlaczego nie działa mi jak naciskam "Rozpocznij gre"? 

Dzieki z góry :)

Uruchom jako administrator, sprawdź czy masz pliki metin2client.bin. Jeżeli to nie pomaga, pobierz klienta w wersji "RAR", bo czasami instalacja na Windows 8+ nie działa poprawnie. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Nom. Mi na win 8 po pierwszym pobraniu coś nie działało, ale za drugim już jakoś poszło :) Odpisz na wiadomości ;)

Za chwilę, jak będę miał trochę czasu, bo patrol robię :D

50596142255057180250.png

Opublikowano

Na ostatnim dropie blasków pytaliście się graczy, czy dobrze dropią, aby w następnym coś ewentualnie poprawić. Zmieniliście coś? :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Za chwilę, jak będę miał trochę czasu, bo patrol robię :D

Jaki wy macie system banowania botow. Wysylam tyle zgloszen i dale biegaja te postacie z ranga rycerski ? Czy jest sens ze zbanujecie od zgloszenia po tygodniu jak sie bot napcha full wsystkiego ?   Gdzie to mam zglaszac aby jak najszybciej banowac. Jaki jest sens dropienia, jak gosc se ustawi ze 4 boty i ma wy jebane,

Opublikowano

Jaki wy macie system banowania botow. Wysylam tyle zgloszen i dale biegaja te postacie z ranga rycerski ? Czy jest sens ze zbanujecie od zgloszenia po tygodniu jak sie bot napcha full wsystkiego ?   Gdzie to mam zglaszac aby jak najszybciej banowac. Jaki jest sens dropienia, jak gosc se ustawi ze 4 boty i ma wy jebane,

Też o tym codziennie myślę. Jeden nick bota ~ 4 konta botowe zbanowane jeśli się poleci po powiązanych. Ale prawda jest taka, że gdyby zbanowali tych cziterów to nagle z 2k graczy zrobi się 1k i już nie będzie nowych osób które będą nakręcać hajs z IS'u...

Opublikowano

Też o tym codziennie myślę. Jeden nick bota ~ 4 konta botowe zbanowane jeśli się poleci po powiązanych. Ale prawda jest taka, że gdyby zbanowali tych cziterów to nagle z 2k graczy zrobi się 1k i już nie będzie nowych osób które będą nakręcać hajs z IS'u...

No ale jaki jest sens trzymania botow? Codziennie jakby banowali to by sie botow pozbyli, ale jak im sie nie chce to jest co jest...

Bot Casio od wczoraj rana do teraz non stop na ch1 siedzi na kawalkach klejnotu i nic nikt z nim nie robi choc peewnie nie ja go tylko zglaszalem...

drugoi bo to ToNza tak samo non stop siedzi na kk

trzeci bot  to BratkA

Opublikowano

No ale jaki jest sens trzymania botow? Codziennie jakby banowali to by sie botow pozbyli, ale jak im sie nie chce to jest co jest...

Bot Casio od wczoraj rana do teraz non stop na ch1 siedzi na kawalkach klejnotu i nic nikt z nim nie robi choc peewnie nie ja go tylko zglaszalem...

Zaraz az zobacze czy po tygodniu bocenia z 2 tyg temu dostałem bana , jak nie SS wkleje wam z odpalonym botem <3

P.S Był na mnie zgłoszenia na forum i na ts  xD

Opublikowano

Czy ktos z administracji moze sie do mnie odezwac?Nie dziala mi nawet strona balmory, nie wiem czy mam jakas blokade czy cos, gralem na s1 swego czas.

Opublikowano

Ktoś chce yangi? 80kk mam PW $$$

miał być mega hard, a wyszedł zwykły medium :)

mimo to polecam bo warto.

A co tutaj teraz masz takiego na medium? Tego akurat nie wiem, może czegoś jest za dużo/za mało, to idzie do poprawki. :)

Czy może chodzi Ci o Kalendarz Wydarzeń? :)

Jeżeli chcesz coś przedyskutować to zapraszam na PW albo na forgame.pl

50596142255057180250.png

Opublikowano

A co tutaj teraz masz takiego na medium? Tego akurat nie wiem, może czegoś jest za dużo/za mało, to idzie do poprawki. :)

Czy może chodzi Ci o Kalendarz Wydarzeń? :)

Jeżeli chcesz coś przedyskutować to zapraszam na PW albo na forgame.pl

Trzeci dzień czekam na odpowiedź na pw ;) I taki jest właśnie kontakt z tobą... A do Fubu nie zamierzam isć z listą, bo on leci w kulki. Moje stanowisko co do serwera się zmienia z mega dobrego stajecie się jedną wielką bociarnią, która ma wyjebane. 1 dzień bocenia to spokojnie z 15kk zarobku, a na lepszych kompach nawet z 50. Jedni tyrają tygodniami na fms'a +9, a inni mogą w jeden dzień na takiego zarobić. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...