Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIele razy słyszałem, że tickety wysłane na support są niesprawdzane, a jak są to po tygodniu. A poza tym lubię sobie z administracją jakieś pw powysyłać ;P

@MuSzAk jezu... komp by mi się już 4 razy spalił... po ostatnich dwóch spaleniach... w poprzednią noc....

Mój lapek ledwo uciąga dwa. A stacjonarny który ma już 14 lat uciąga ze 4 spokojnie ;p Nowa technologia <3

Tu ledwo na 20 postaci lecieliśmy. Rekord miałem 20 metków odpalonych. Przy 10 nie mam lagów nawet :P

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja mogłaby zwiększyć drop "Nogi pajaka". Wszystko inne dropi jak poebane, a te nogi prawie wcale... Tarczy okrągłej na +5 nie mogę ulepszyć nawet, a już godzinę dropię na pustyni na trujących pająkach xD

na przełęczy lajtowo lota ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jeśli chodzi o serwery takie jak ten (hard) to na takiej ''sravi'' bym nie zagrał ;)

Ale co do balmory to super serwer i uważam również że jest to top1 HARD w Polsce :P

Oczywiście zaraz dzieci ''jp armii''  tutaj mi zcytują posta i napiszą kto ja nie jestem  :D  beka z was  xD

Serwer jak najbardziej polecam wbijać i grać wszystko jest okej  ;)

Opublikowano

Na Balmorze zawsze tak szły, w stronę Uriela i małego kółeczka. :P

http://www.forum.balmora.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=27623

Zamierzacie zbanować może tego kolesia? Popatrz na jego zawartość i poczytaj jego posty jaki poziom reprezentuje,w grze jest jeszcze gorzej i to z cała jego gildia,od początku serwera s1 jak i s2 nawet nie potraficie go zbanować tylko sie go upomina od lat ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Administracja mogłaby zwiększyć drop "Nogi pajaka". Wszystko inne dropi jak poebane, a te nogi prawie wcale... Tarczy okrągłej na +5 nie mogę ulepszyć nawet, a już godzinę dropię na pustyni na trujących pająkach xD

Metoda jest jedna. Chcesz nogi pająka idz do V3 tam po godzinie expa masz z 100-200 sztuk

Opublikowano

Nie mam lvla, nie mam przepustek... A TO OZNACZA, ŻE JESTEM BOGIEM TEJ GRY !

Dobra... Kupiłem po 111k za szt -,- Ździerstwo na maxa. Od dziś może się uda zacząć dropić w trudnym lochu to po 2 dniach może sobie fms'a kupie xD

Przepustkę można otrzymać od NPC, który wpuszcza do V2. :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Mam pytanie jak to jest ze sprzedaza yang za posrednictwem all...ro??  bo widze ze sa yangi na sprzedaz po normalnych sumach ale od razu mozna zobaczyc kto sprzedaje z zarobionych przez boty??  

banujecie tych yang sellerow czy nie? bo jezeli nie to tez bede sprzedawal jezeli to legalne nawet teraz koles sie oglasza na czacie w jinno ze 1kk za 1zl 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Odpowiesz na moje pytanie czy kolejny raz olejecie ten temat?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Banujecie wogole boty ??? Wysylam codziennie kilkanascie zgloszen botow w m2, i co i dalej te same postacie dropia ulepszacze. To sa jaja czy co ??? CZy banujecie po tygodniu, kiedy juz sie chlop dorobi kilkuset kkk ? Zapieraliscie sie ze nie bedzie inflacji, gora miesiac i trzeba bedzie wprowadzic brylki... Wezcie sie wreszcie za ogarnianie tych botow!!!!!!!!   I czy za takiego bota leci ban na ip czy tylko na konto ???

Opublikowano

sadzac po spadku cen yang na allegro to chyba nic nie robia bo widze ze jeden koles ciagle po 100kk+ wystawia a ceny obniza non stop wiec nie wydaje mi sie ze co jeden dzien ma ~legalnie~ grajac 100kk 

slyszalem tez ze sprzedaz yangow na alleg.. jest zakazana a widze pelno aukcji  no ale widocznie to tylko moja ocena sytuacji ze yangi z 3zl po 3 dniach spadaja do 1,2zl 

jakby nie mogli kupic 1kk od kolesia i mu pojechac po ip...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

sadzac po spadku cen yang na allegro to chyba nic nie robia bo widze ze jeden koles ciagle po 100kk+ wystawia a ceny obniza non stop wiec nie wydaje mi sie ze co jeden dzien ma ~legalnie~ grajac 100kk 

slyszalem tez ze sprzedaz yangow na alleg.. jest zakazana a widze pelno aukcji  no ale widocznie to tylko moja ocena sytuacji ze yangi z 3zl po 3 dniach spadaja do 1,2zl 

jakby nie mogli kupic 1kk od kolesia i mu pojechac po ip...

My się za nich też bierzemy, a co do "bociarzy" to już jest ich znacznie mniej. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

My się za nich też bierzemy, a co do "bociarzy" to już jest ich znacznie mniej. :)

Znacznie mniej? wejdz sobie do m2..... Wystarczy ze ktorys z was raz. dwa razy dziennie przleci sie po m2 i problemu nie ma. Ale widze ze waam sie nawet nie chce. a to zajmuje 25 min zeby wszystkie krolestwa i kanaly ofarnac z botow

Opublikowano

http://www.forum.bal...ivity&mid=27623

Zamierzacie zbanować może tego kolesia? Popatrz na jego zawartość i poczytaj jego posty jaki poziom reprezentuje,w grze jest jeszcze gorzej i to z cała jego gildia,od początku serwera s1 jak i s2 nawet nie potraficie go zbanować tylko sie go upomina od lat ...

Odpowiesz może? chyba już 3 raz pytam i cały czas pomijasz ten post ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Znacznie mniej? wejdz sobie do m2..... Wystarczy ze ktorys z was raz. dwa razy dziennie przleci sie po m2 i problemu nie ma. Ale widze ze waam sie nawet nie chce. a to zajmuje 25 min zeby wszystkie krolestwa i kanaly ofarnac z botow

Się uśmiałem. 25 minut to się lata jedno ch czasem.

Co do @Nigahiga nie mam pytań. Narobiłem się jednego dnia i wyłapałem ponad 30 cziterów i nie poszedłem specjalnie po to do szkoły. Już 4 dzień moje zgłoszenie nie jest sprawdzone.

Jest weekend. Jeśli wprowadzicie event zamiast zbanowania graczy z mojej listy, ja odchodzę bo gra już nie jest wyrównana. Pozdro

Opublikowano

Się uśmiałem. 25 minut to się lata jedno ch czasem.

Co do @Nigahiga nie mam pytań. Narobiłem się jednego dnia i wyłapałem ponad 30 cziterów i nie poszedłem specjalnie po to do szkoły. Już 4 dzień moje zgłoszenie nie jest sprawdzone.

Jest weekend. Jeśli wprowadzicie event zamiast zbanowania graczy z mojej listy, ja odchodzę bo gra już nie jest wyrównana. Pozdro

W jakim sensie nie jest sprawdzone? Wiesz, po prostu to czytam ale my tam nie odpisujemy, a jak komuś coś zniknęło, albo ktoś ukradło to ew. zapraszamy na TS3. Tak łatwiej się dogadać, a co do listy możesz tutaj dodatkowo mi na PW podesłać, to Ci powiem co z tymi Twoimi botami się stało. :)

Pozdrawiam!

50596142255057180250.png

Opublikowano

W jakim sensie nie jest sprawdzone? Wiesz, po prostu to czytam ale my tam nie odpisujemy, a jak komuś coś zniknęło, albo ktoś ukradło to ew. zapraszamy na TS3. Tak łatwiej się dogadać, a co do listy możesz tutaj dodatkowo mi na PW podesłać, to Ci powiem co z tymi Twoimi botami się stało. :)

Pozdrawiam!

Rozumiem, że usunąłeś pw? Bo wysłałem 4 dni temu i nie odczytałeś. Ale ok. wyślę jeszcze raz. I dzięki wkońcu za odopowiedź jakąs normalną :)

Opublikowano

Pozdrawiam!

ODPOWIESZ WKOŃCU NA MOJE PYTANIE?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Proponuję zmienić przedmioty które można zdobyć od Kadali za 500 DA.

Wydałem już 1000 DA (2x 500) i zdobyłem zmiankę i fasolkę...tysiąc punktów, w kij czasu i taki drop...

Opublikowano

Proponuję zmienić przedmioty które można zdobyć od Kadali za 500 DA.

Wydałem już 1000 DA (2x 500) i zdobyłem zmiankę i fasolkę...tysiąc punktów, w kij czasu i taki drop...

zarobek nawet 270k :) Czyli 1pkt kadali = 270 yang. Opłacalne w chuuj. Jeden metek = 1pkt? Czyli mimo ku, mimo zmianki dostajesz darmowe 270 yang !

Ten ork w dolinie jest powalony... respi się co 2h, a drop z niego jak z lorda małp... (patrząc na to, że bijąc lorda małp dropną z 3 bronie po 60k... to wychodzi za ten drop ze skrzyni. Pozdro

I @Nigahiga mówiliście, że to expienie postaci do 24lvla zastopujecie jakoś, bo dzisiaj z graczem gadałem youtuberem i miał ponad 15 szkat z kiszek wilka, a to na pewno tylko część (całe miejsce handlowe). Dzisiaj pewnie kolejny film na youtube z tego zarobku będzie. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...