Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co raz więcej ludzi , na prawdę polecam gra się mega . W poniedziałek kolejny kalendarz z wydarzeniami ,dzieje sie dzieje :) 

Co zrobimy , że są te jebane boty no nic w sumie tutaj tylko administracja może działać , a działają jak mogą , czasem gadam z chłopakami to wiem , że banują i to spore ilości ale przychodzą nowe , zrobić postać na 15 lvl czy tam 30 to nie problem . Na każdym serwerze są boty , każdy serwer z tym walczy . 

Nie ma się nad czym zastanawiać tylko wbijać i ciupać bo stabilność na pewno nr.1 wśród serwerów , serwer nie posiada bugów , jest w 99% dopracowany . 

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum mpc jak i balmorki oraz ludzi z mojej kochanej gildi Revenge  :) !

Zaglądnij !  Polecam ten Farm Mix  do grania :D -- https://www.youtube.com/watch?v=ohh-nxPBFUg

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

@Gandalf777 już jest coraz lepiej :) Każdego dnia podaje liste pewnie tych samych osób co tworzą nowe konta ale wkońcu im się znudzi :) Wbijaj na serwa, bo super jest :) Tylko szybko gildie sobie znajdź, bo takto nudno :)

hmm gildie to ja juz mam od dlugiego czasu :) vampires.pl <3

a czemu oni tworza te nowe konta co chwile bo juz nie rozkminiam tego ? ;p

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

O ktorej jest ten event piratami nigdzie nie moge tego znalesc

16:00 CH1 PUSTYNIA :) Założę się że wszyscy macie fejsbuka, wiec wystarczy kliknąć lubię to na stronce balmory i będziecie na bieżąco :)

ps. polecam wpisać w adres strony balmoras2.pl i zobaczyc gdzie nas przekieruje xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

16:00 CH1 PUSTYNIA :) Założę się że wszyscy macie fejsbuka, wiec wystarczy kliknąć lubię to na stronce balmory i będziecie na bieżąco :)

ps. polecam wpisać w adres strony balmoras2.pl i zobaczyc gdzie nas przekieruje xD

Na poczatku tak podkręcali licznik i walczyli o graczy, że podali 3.3k online nawet... teraz ledwo 400 graczy tam jest ;P Walczą jak mogą i widać, że to wcale nie Fubu jest "szmatą" - jak to oni mówią, tylko Nitro z ekipą grają nie fair. Pozdro

Co do eventu, to łatwo będzie się dorobić czegoś? Bo jak mam dla zabawy latać za stworami przez godzinę i nic nie zarobić to mi się nie chce...

Opublikowano

puerwszy raz byl event z piratami wiec ciezko okreslic czy szlo zarobic osobiscie droplem ucho 2 razy i z kazdego 2 bodzie.

Opublikowano

Na poczatku tak podkręcali licznik i walczyli o graczy, że podali 3.3k online nawet... teraz ledwo 400 graczy tam jest ;P Walczą jak mogą i widać, że to wcale nie Fubu jest "szmatą" - jak to oni mówią, tylko Nitro z ekipą grają nie fair. Pozdro

Co do eventu, to łatwo będzie się dorobić czegoś? Bo jak mam dla zabawy latać za stworami przez godzinę i nic nie zarobić to mi się nie chce...

3.3k ? Nigdy takiego infa nie było a gram od początku. Z tym 400 to też niezle dowaliles. Graczy jest coraz wiecej. Wystarczy w godzinach popołudniowych byc w jinno . Jest mnostwo sklepow. Online napewno jest 1k+
Opublikowano

3.3k ? Nigdy takiego infa nie było a gram od początku. Z tym 400 to też niezle dowaliles. Graczy jest coraz wiecej. Wystarczy w godzinach popołudniowych byc w jinno . Jest mnostwo sklepow. Online napewno jest 1k+

Ale on pisze o pompie, lol. 

d2oscAC.png

Opublikowano

Nie udostępniam takich informacji ale raz na jakiś czas mogę.

Pomiar graczy z 13:17, z całego dnia do 13:17 dnia wstecz.

DZIŚ:

Ilość graczy: 972 (13:17 teraz, geneza graczy w tygodniu jest ogólnie po 17:00.)

Minimalnie: 261

Maksymalnie: 1520

Ogólnie:

Rekord Graczy: 2710 (spokojnie do pobicia przy następnym OX)

Największy "zanotowany" atak DDoS: 60GBps.

Udokumentowanie z dziś:

Screen_Shooter.jpg

Po prostu my się nie chwalimy i nie wrzucamy co chwilę na FB zdjęcia, że jest o 50 graczy więcej niż wczoraj, no bez jaj..

Ogólnie bardzo się ciesze, że gracze nam ufają i witają na naszym serwerze. Licznik ciągle rośnie w górę! :)

Przypominam, dziś pojawi się Kalendarz Wydarzeń na ten tydzień.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Z ciekawosci zapytam w jakiej serwerowni ulokowana jest balmora? Oczywiscie, jesli nie jest to tematem tabu.

Jogurt od Agnieszki hahahaaha :D Serwer gitara is drogi i git :D

Opublikowano

troche beka ze zgranych, robią sami ze sobą wojne żeby być top1 xD

o której mniej więcej kalendarz?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Warto wspomnieć ze przy takich atakach ponad 3/4 serwerów by spalo.

Po części się zgadza, 1/4 serwerów to tak na prawdę dobry projekt od strony nowości ale i także zapewnienia "jakiegoś" bezpieczeństwa, bo w 100% pewnym być nigdy nie można. Nie wiem dlaczego akurat my jesteśmy aż tak atakowani.. Są serwery, które mają na pewno więcej graczy od nas.

Tak wszystkie dzieci hejtuja balmore, a to jest najbardziej dopracowany i najstabilniejszy serwer ... Gdyby taki atak ddos poszedł na jakiś "ala" serwer to by aż bursztyny wyjebalo :D

Dopracowany/niedopracowany.. Każdy ma swoje zdanie, nie ma ogólnie jakiś kryteriów jak wygląda dopracowany serwer. Ale dziękuję za opinie, są one dla mnie ważne i bardzo istotne. :) Pozdrawiam!

Z ciekawosci zapytam w jakiej serwerowni ulokowana jest balmora? Oczywiscie, jesli nie jest to tematem tabu.

Nie mamy żadnych tajemnic, często komuś pomagamy. Serwer ulokowany jest w OVH za całe 140zł.

troche beka ze zgranych, robią sami ze sobą wojne żeby być top1 xD

o której mniej więcej kalendarz?

Właśnie wróciłem z uczelni, kalendarz będzie za jakieś dwie do trzech godzinek. Poniedziałek jest zawsze dniem bez eventów.

50596142255057180250.png

Opublikowano

No i bosko ;) Wkońcu się rozpisałeś NIgahiga i wiele odpowiedzi na wiele pytań zostało podanych.

Jeśli jeszcze możesz powiedzieć dlaczego FuBu banuje tylko na jedno konto? Robiłem te duże listy i przy niektórych nickach pisałem żeby banował też powiązane ale jak widzę cziter tylko ma inny nick ale już na nowym koncie z płatnym czitem lata i wiem, że to ta sama osoba.

Może ty banujesz na powiązane? Wolałbym żeby moje listy były sprawdzane dogłębnie, a nie na odwal się.

Co do wczorajszych eventów to było ich b.dużo ale chyba za bardzo nie zaburzyły rynku jak tak patrzę :) Więc dobrze się dzieje. Niedługo wbiję Aure na G1 (M9 jest) <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...