Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam słowa Mateusza. Ludzi nie doceniają pracy włożonej w serwer i clienta. jest to naprawde dużo roboty a jak nie chcesz to nie musisz grać. To że masz słomiany zapał to nie ich wina

8 LAT Z MPC

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mają poprawić kowala który dostał pierdolca na punkcie palenia itemów, zmniejszyć kwote za reset skilli (znacznie) włączyć tp do średniego i trudnego lochu i pewnie dodadzą też zwój resetu skilla żeby można było wbijać na 17 bez pierdzielenia :)

chwile temu ten śmieszny serwerek (Nestium) padł na starcie :) i pewie jakaś część osób przyjdzie na balmore więc można się jutro spodziewać jeszcze większych tłumów

Serwer najwyższej jakości pod względem rozgrywki i stabilności.

Polecam i zapraszam Piotr Fronczewski

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Powoli to trzeba wydac 150zl na zasranego pet, fubu robil przedstawienie TBD to sam mowil ze Ludzi.na hajs robia, a wy zrobiliscie to samo, mialem przejsc 17 osobowa gildia z zayebiaszczego serwera, pogralismy 30lvl wbilem jako 3, i sie zawiodlem. Serwer nic ckawego nie ma. A prezentacja TOp 1

Opublikowano

Powoli to trzeba wydac 150zl na zasranego pet, fubu robil przedstawienie TBD to sam mowil ze Ludzi.na hajs robia, a wy zrobiliscie to samo, mialem przejsc 17 osobowa gildia z zayebiaszczego serwera, pogralismy 30lvl wbilem jako 3, i sie zawiodlem. Serwer nic ckawego nie ma. A prezentacja TOp 1

na 30lv to trzeba dalej expić bo gra rozpoczyna się w 2 i 3 sezonie ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

a my gramy ekipą i gra się super.Jak można się zawieść na serwerze gdzie się ma 30 lvl? Przecież wszystko wygląda tak samo.

Mi się bardzo podoba opcja z sezonami jeszcze k***a zobaczycie jakie będzie tyranie o wróżki jak wprowadzą grote ;)

Opublikowano

­O której bedzie poprawione to ulepszanie? Na to głownie czekam >.<

W grze pisali, że o 5:00 ma być przerwa techniczna. Wspominali coś o kowali, butach +60 speeda i dropie blasków.

Opublikowano

­O której bedzie poprawione to ulepszanie? Na to głownie czekam >.<

o 5 rano lochy, kowal i inne poprawki, od 11 blaski

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

O co chodzi z tymi sezonami?

Przy expie do 30lv w m2 bede mial tyle zmianek zeby zrobic sobie eq z hp?

Ciezko na poczatku wbic fmsa na +9 ?

Serwer jest podzielony na 3 sezony, aktualnie jest pierwszy z maksymalnym lvl 87 (polecam przeczytać w koncu prezentacje :) )

Jeżeli nie wydasz ani grosza na IS / nie zrobisz misji / nie bedziesz dropić z pół bossów to nie będziesz miał żadnego HP w eq.

Ciężko to jest go do +4 ulepszyć.

Opublikowano

Ja niestety rezygnuje, szybciej wbijam na pl'u 50lvl niz tutaj, na plu zajmuje mi to max 2 dni od 0, a tutaj leci jak krew z nosa, wole grac na pl'u i wiedziec ze nie upadnie, a tutaj nigdy nic nie wiadomo, a z tego co widze to w moim krolestwie duzo osob juz zegna serwer bo taki hard to przesada :)

Opublikowano

Ja niestety rezygnuje, szybciej wbijam na pl'u 50lvl niz tutaj, na plu zajmuje mi to max 2 dni od 0, a tutaj leci jak krew z nosa, wole grac na pl'u i wiedziec ze nie upadnie, a tutaj nigdy nic nie wiadomo, a z tego co widze to w moim krolestwie duzo osob juz zegna serwer bo taki hard to przesada :)

Balmora daje ci tą gwarancje ,że nie padnie i nie wprowadzi jakiś zbędnych dodatkow jak wilk itp ... Poza my po 1 dniu mamy 60 więc jeśli nie potrafisz grać to sory

Opublikowano

Serwer jest ciekawy, ale wątpię, że tysiąc graczy na nim pozostanie. Żeby tutaj coś osiągnąć trzeba poświęcić na prawdę wiele czasu,a nie wiadomo czy serwer nie upadnie po kilku miesiącach z powodu braku graczy.

Od razu napiszę, żeby nie było niepotrzebnego hejtu w moją stronę - wyrażam tylko swoją opinię 

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Serwer jest ciekawy, ale wątpię, że tysiąc graczy na nim pozostanie. Żeby tutaj coś osiągnąć trzeba poświęcić na prawdę wiele czasu,a nie wiadomo czy serwer nie upadnie po kilku miesiącach z powodu braku graczy.

Od razu napiszę, żeby nie było niepotrzebnego hejtu w moją stronę - wyrażam tylko swoją opinię 

Zwróć uwagę na to, jak długo stoi już s1. Serwer ot tak nie padnie, nie ma się o co martwić.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Balmora daje ci tą gwarancje ,że nie padnie i nie wprowadzi jakiś zbędnych dodatkow jak wilk itp ... Poza my po 1 dniu mamy 60 więc jeśli nie potrafisz grać to so"ry

"mamy 60lvl" przykład debila, jak max lvl na serwerze to 61lvl i ma go jedna osoba :)

K***a wszystko jasne pikaczu na avatarze, widac ze jeszcze bajki oglada  <3  :ninja:

Opublikowano

UP 

po pierwsze nie ma brylek :) 

po drugie widze lubisz siedziec na mpc i hejtowac kazdy jeden serwer (czyzby jakis kompleks?)

po trzecie nie ma na allegro aukcji sa tylko moje :) i sam na to zarabiam wiec wypraszam sobie...

zapraszam na serwer 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

@HeniU Mechanik

Jeśli chcesz zabłysnąć to posyp się brokatem. Po drugie na Balmora S2 nie ma bryłek :D

Dziś w nocy będą poprawki więc wszystko idzie w dobrym kierunku.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

"mamy 60lvl" przykład debila, jak max lvl na serwerze to 61lvl i ma go jedna osoba :)

K***a wszystko jasne pikaczu na avatarze, widac ze jeszcze bajki oglada  <3  :ninja:

To sobie cycek popatrz za 30min w ranking :D A mój avatar bardziej świadczy o tym ,że  byłem dzieckiem w czasach gdy te z*******e bajki leciały w tv :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...