Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze gra się fajnie tylko mało ludzi jest :/ 0 handlu. Nadropiłem masę KU ale co z tego jak nawet nie ma komu sprzedać

Bo to jest za szybko jeszcze, każdy coś dropi. Każdy chce coś zarobić i zaoszczędzić.

50596142255057180250.png

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo to jest za szybko jeszcze, każdy coś dropi. Każdy chce coś zarobić i zaoszczędzić.

No ok to czekamy ;) ale serwer polecam. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ten serwer jest nieproporcjonalny, z ulepszanie jest taka chujnia że dajcie spokój. Nie mówiąc już nic o pierdolonych szkatułkach blasku gdzie dropi 1 na 2h i jeszcze z niej dostaniemy fioletowe średnie potki. Za te punkty osiągnięć kupiłem pierścień TP po 10 za sztuke, okazało się że jest jedno razowy, przez całą noc wydropiłem 49 tych punktów - 4 teleporty przez całą noc dropu? Nie dziękuję. Żałuje tylko tego co wjebałem w isa bo patrze że każdy youtuber dostał tam full, za kilka odcinków dostać peta za którego ja muszę dać 120 zł + wierzchowce i vipy. Problem z bodziami bo na 38 lvl mam riba +1 i dmg z dupy. Jak się nic nie zmieni to serwerowi nie wróże przyszłości, elo czekam na poprawki.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Widzę że szczur dał rozkaz ataku bo jego DDoSy spłynęły po zabezpieczeniach Balmory jak scieki w kanałach.

@topic

pod jakim nickiem gra FuBon?

a jak szczur na sravi sprzedał na allegro 95lv z perfect eq to było fajnie tiaa?

Twardych dowodów na FuBu nie ma są tylko legendy i mity mijające się z prawdą także powiedziałeś już swoje a teraz możesz wypierdalać

Gówno mnie obchodzi szczur i inni, mówie jak jest. Tym razem kogo oj3bi3 na 30 tysięcy? Serwer zapewne padnie bo mu już ślina cieknie na sprzedaż bryłek na allegro, ktoś mu zaoferuje eq w innej grze to w zębach ci da eq. 

Opublikowano

Gówno mnie obchodzi szczur i inni, mówie jak jest. Tym razem kogo oj3bi3 na 30 tysięcy? Serwer zapewne padnie bo mu już ślina cieknie na sprzedaż bryłek na allegro, ktoś mu zaoferuje eq w innej grze to w zębach ci da eq. 

A kogo ojeb** na 30 tysięcy? aaaa małysza? z tego co wiem to były dowody na to, że FuBu wypłacał mu normalne pensje, po prostu tamten przyj&* chciał się podlizać isramu

Top@ Bardzo dobry serwer, polecam ;)

Opublikowano

Pograłem chwilkę i moja opinia jest następująca..

Zdecydowanie nie jest to na co czekałem długi czas.   Taki serwer hard tak naprawdę nie ma prawa się utrzymać , z dużą ilością graczy.  Więc na jakąś ogromną grywalność przez długi czas nie ma co liczyć , w mojej opinii . Po to powstały prywatne serwery żeby móc się pobawić , pograć w tą grę , poświęcając mniej czasu niż na Globalu , oraz co najważniejsze mniej kasy. ;)

A tak jak ktoś wyżej napisał : Ostatnia "moda" na dawanie YouTuber'om bardzo dużych ilości SM , na serwerze za odcinki jest dość głupia.   Teraz mnóstwo osób nagrywa i ma tam troszkę widzów , widzowie się powielają , pomijajac kanały typu :  

-Tream

- Wallander

- DIII

Im opłaca się zapłacić nawet w postaci SM'ów bo rozkręcą serwer.  Ale jesli YT ma kiepskie serie , szybko je kończy , robi reklamę każdemu serwerowi i potem jeszcze dostaje tutaj  SM'y  za nagrywanie jakiś tam odcinków okropnie niszczy gospodarkę serwera. ;)

Podsumowując , Balmora s1 , była hardem , ale takim który miał prawo utrzymać się i żyć przez długi czas "własnym życiem" .  Tutaj nie byłbym takim optymistom ..

Nie mniej jednak powodzenia :) !

Opublikowano

Pograłem chwilkę i moja opinia jest następująca..

Zdecydowanie nie jest to na co czekałem długi czas.   Taki serwer hard tak naprawdę nie ma prawa się utrzymać , z dużą ilością graczy.  Więc na jakąś ogromną grywalność przez długi czas nie ma co liczyć , w mojej opinii . Po to powstały prywatne serwery żeby móc się pobawić , pograć w tą grę , poświęcając mniej czasu niż na Globalu , oraz co najważniejsze mniej kasy. ;)

A tak jak ktoś wyżej napisał : Ostatnia "moda" na dawanie YouTuber'om bardzo dużych ilości SM , na serwerze za odcinki jest dość głupia.   Teraz mnóstwo osób nagrywa i ma tam troszkę widzów , widzowie się powielają , pomijajac kanały typu :  

-Tream

- Wallander

- DIII

Im opłaca się zapłacić nawet w postaci SM'ów bo rozkręcą serwer.  Ale jesli YT ma kiepskie serie , szybko je kończy , robi reklamę każdemu serwerowi i potem jeszcze dostaje tutaj  SM'y  za nagrywanie jakiś tam odcinków okropnie niszczy gospodarkę serwera. ;)

Podsumowując , Balmora s1 , była hardem , ale takim który miał prawo utrzymać się i żyć przez długi czas "własnym życiem" .  Tutaj nie byłbym takim optymistom ..

Nie mniej jednak powodzenia :) !

Zgadzam się, YT powinni płacić w pln a nie sm, co do reszty to kto co lubi. ja akurat lubie takie hardy i mi się podoba. Polecam

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Przecież FuBu pisał, że youtuberzy dostają zapłatę w postaci przelewu PLN na konto, a to, że sobie kupują SM to raczej nie wina administracji?

tenor.gif

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie serwera, więc i tu też trochę pogram, zobaczymy co to warte ;)

Opublikowano

tylko oni tutaj maja placone w PLN  co napisal Bambusek lub Fubu  a to ze wydadza to na SM-y to co wam do tego ;] 

serwer nie jest taki ciezki 

- Misje od biologa do lvl-u 25 daja wam eq dzieki czemu nie trzeba ulepszac i trzymacie kase np na reset um 

- OZ dropia wiec zresetowac skilla nie jest problemem 

- Drogi IS ale chyba dlatego aby kazdy nie biegal z petem proponowalbym wprowadzenie kuponow dzieki czemu zbalansuje sie podzial na bogatych i biednych graczy

- expi sie fajnie nie wiem czy jest duzo osob ale na kazdym ch widze ludzi wiadomo rozbijcie 2k ludzi na 3 krolestwa + kilka map da wam pewny wglad w sytuacje 

co do tego to bym proponowal za kilka dni sie przejsc po krolestwach

- co dodalbym definitywnie to pierscionek TP ktory pozwala przeniesc sie do kazdego krolestwa za darmo wydaje mi sie to najlepsza opcja bo ludzie co wybrali spokojniejszy tryb gry i graja w chunjo musze latac do jinno aby cokolwiek sprzedawac co mija sie z celem moim zdaniem 

- oraz jezeli jest taka mozliwosc to wprowadzilbym wspolny chat ale to juz dodatek 

chodzi tylko o handel 

to tyle z mojej strony 

pozdrawiam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Na serwerze pograłem pierwsze 5h i powiem szczerze, że się zawiodłem. Skoro nad serwerem pracowaliście długo oczekiwałem czegoś zrobionego bardzo dobrze, a tak na prawdę serwer nie różni się niczym od innych, a wręcz widywałem i lepsze. Palenie itemków na +1 i +2 jak dla mnie szczerze przesada, po drugie skille spoko, że cofamy je u staruszki, ale 150k za zmianę jak dla mnie słabo bardzo, po trzecie nie wiem może ja miałem pecha, ale spędziłem w lochu małp z 30-40 min i nic zero medali, więc drop musiał być ustawiony bardzo niski więc od razu przez głowę przeszła mi myśl "jebnij w is synu". :) Nie będę się czepiał innych rzeczy jak np. nawet nie poprawione teksty potworków, Questy niedopracowane itp. :) Być może mam zbyt wyszukane oczekiwania, ale to tylko moje zdanie. Jak mawiają diabeł tkwi w szczegółach.

Ps. Nie jestem jakimś fanbojem pompy, więc proszę mnie nie obrażać. :)

Opublikowano

Ulepszanie u kowala prawdopodobnie ulegnie zmianie tj. +kilka % szans.

Dodania/zmianki są w dropie (mini bossy i metki)

Najgorzej będzie z egzo i radami...

Opublikowano

Ile tutaj na oko ludzi? :)
Jak dropia dodania/ zmianki? Dobrze, slabo, ciezko o nie?

Jak z radami/egzo?

Gra jakas ogarnieta ekipa z shinsoo s1? ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ile tutaj na oko ludzi? :)

Jak dropia dodania/ zmianki? Dobrze, slabo, ciezko o nie?

Jak z radami/egzo?

Gra jakas ogarnieta ekipa z shinsoo s1? ^_^

strasznie dużo ludzi na expowiskach, czy to m2, dolina, pustynia lub v1 to spot zajęty :/

do 28lv miałem wybonowane 3 itemy na hp

nie wiem nawet skąd to dropi, ale słyszałem, że najwięcej zachodu będzie tylko z radami.

//dlaczego nie można wejść do średniego i trudnego lochu małp?

graphic.png

Opublikowano

strasznie dużo ludzi na expowiskach, czy to m2, dolina, pustynia lub v1 to spot zajęty :/

do 28lv miałem wybonowane 3 itemy na hp

nie wiem nawet skąd to dropi, ale słyszałem, że najwięcej zachodu będzie tylko z radami.

//dlaczego nie można wejść do średniego i trudnego lochu małp?

Właśnie sprawdziliśmy, teleporty zostały wyłączone. W nocy będzie poprawka obejmująca też to.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Właśnie sprawdziliśmy, teleporty zostały wyłączone. W nocy będzie poprawka obejmująca też to.

A czy admin nam napisze, ile online? :D

Czysto z ciekawosci pytam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Sklepy podzieliły się pomiędzy 3 królestwa i ludków po m1 biega nawet  nawet ale nie takiego efektu jak przy serwerach gdzie caly rynek zbytu jest w jinno.Dodajcie do strażnika wsi tp do każdego królestwa i będzie dobrze

Opublikowano

Sklepy podzieliły się pomiędzy 3 królestwa i ludków po m1 biega nawet  nawet ale nie takiego efektu jak przy serwerach gdzie caly rynek zbytu jest w jinno.Dodajcie do strażnika wsi tp do każdego królestwa i będzie dobrze

W chunjo 3 sklepy w shinsoo 2 a jinno moze 6 wiec gdyby to zsumowac szalu nie ma xD

Srij9JT.png

Opublikowano

W chunjo 3 sklepy w shinsoo 2 a jinno moze 6 wiec gdyby to zsumowac szalu nie ma xD

wydaje mi się, że ludzie co dropną to zabiorą dla siebie póki co. w końcu to serwer hard i nie ma zbytnio co wystawiać :P

graphic.png

Opublikowano

Na serwerze pograłem pierwsze 5h i powiem szczerze, że się zawiodłem. Skoro nad serwerem pracowaliście długo oczekiwałem czegoś zrobionego bardzo dobrze, a tak na prawdę serwer nie różni się niczym od innych, a wręcz widywałem i lepsze. Palenie itemków na +1 i +2 jak dla mnie szczerze przesada, po drugie skille spoko, że cofamy je u staruszki, ale 150k za zmianę jak dla mnie słabo bardzo, po trzecie nie wiem może ja miałem pecha, ale spędziłem w lochu małp z 30-40 min i nic zero medali, więc drop musiał być ustawiony bardzo niski więc od razu przez głowę przeszła mi myśl "jebnij w is synu". :) Nie będę się czepiał innych rzeczy jak np. nawet nie poprawione teksty potworków, Questy niedopracowane itp. :) Być może mam zbyt wyszukane oczekiwania, ale to tylko moje zdanie. Jak mawiają diabeł tkwi w szczegółach.

Ps. Nie jestem jakimś fanbojem pompy, więc proszę mnie nie obrażać. :)

Hardy zawsze będą podobne. Palenie itemów na mały + ma być zmieniona. Zmiana skilli na 30 lvl kosztuje 50k. Na starcie serwera bylem w lochu na 19 lvl i w 5 min 2 medale. Widzę, że kolega ma ogromne wymagania, jak na serwer od metina. Na innych jest sporo bugów i nikt nie narzeką, a tutaj Ci przeszkadza teksty potworów. Nie wiem po co się wysilam, bo ktoś kto wbił ma 30 lvl i daje opinie o serwerze to gówno tak naprawde wie. Najlepsza rozgrywka zaczyna się na +75 lvl, a nie 30. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...