Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Mi jakieś 1,5h zajęło wydropienie 5 blasków, zabiłem 5k mobów. Drop z tego - 78k, bodzio i fioletowe miksturki. No naprawdę, drop tak bogaty, że się rynek zawali...­

Ja dostałem autopota, zmianki, dodania i mikstury z paru szkatułek, drop nie jest zły i jest on na dwa dni.

Nie porównujcie expa tutaj do PL-a, bo tutaj exp jest minimum 5x większy i ogólnie jest wiele łatwiej. Gra się fajnie, dobiłem sobie 30 poziom i jakoś stać mnie też na wszystko jedynie czekać az ulepszanie poprawią i lece z robieniem broni. Róbcie questy, warto bo nagrody z*******e i nie bedziecie narzekac ze ciezko ;p

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Ja dostałem autopota, zmianki, dodania i mikstury z paru szkatułek, drop nie jest zły i jest on na dwa dni.

Nie porównujcie expa tutaj do PL-a, bo tutaj exp jest minimum 5x większy i ogólnie jest wiele łatwiej. Gra się fajnie, dobiłem sobie 30 poziom i jakoś stać mnie też na wszystko jedynie czekać az ulepszanie poprawią i lece z robieniem broni. Róbcie questy, warto bo nagrody z*******e i nie bedziecie narzekac ze ciezko ;p

na stronie jest napisane że do 21;00

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ci co uważają, że leci za mało Szkat. Blasku czy też kowal zbyt często pali jest bardzo dobra wiadomość dzisiaj w nocy będzie przerwa konserwacyjna w celu naprawienia Kowala który będzie lepiej ulepszał a także będzie Zwiększony drop szkat blasku dodatkowo jutro też mają lecieć Szkaty Blasku.

Opublikowano

Ale czlowieku co ty wgl piszesz?

Co mnie interesuja jego prywatne sprawy, dla mnie moze ukrasc komus nawet 200 tysiecy zloty i mam to gdzies. Poki co gralem na balmorze i jest to jedyny serwer, na ktorym admin interesuje sie graczami. Co z tego ze sprzedawal te barylki to byl blad, rozwalil sie rynek, mam nadzieje ze na s2 tego nie bd bo Fubu nauczyl sie na bledach. Z wlasnego doswiadczenia, kiedy mialem problem z kontem wchodzilem czekalem max 6h i problem byl rozwiazany jest 2 adminow, ale w tym 1 ktory ciagle pomaga graczom, a nie ma w d***e caly serwer, jak to na niektorych popularnych serwerach... .

Opublikowano

Mam problem z patcherem, a dokładniej to po próbie włączenia gry przez patcher nic się nie dzieje. :< Niby można sobie poradzić zmieniając *.bin na *.exe.

Opublikowano

­

Mam problem z patcherem, a dokładniej to po próbie włączenia gry przez patcher nic się nie dzieje. :< Niby można sobie poradzić zmieniając *.bin na *.exe.

No bo nic sie nie paczuje i normalnie mozna odpalic gre ^_^

Opublikowano

­

No bo nic sie nie paczuje i normalnie mozna odpalic gre ^_^

Wiem, że nic nie paczuje jednak problem jest taki że po kliknięciu Rozpocznij grę patcher się wyłącza, a client dalej nie jest włączony.

Opublikowano

Chcieliscie mega harda to macie ale ja pasuje. Wprawdzie serwer nie ma wiekszych bugow jednak graczy - zapalencow obecnie jest garstka i ciezko bedzie wam go wypromowac. Mysle, ze nie ma wiecej jak 1k osob i jesli utrzymacie taka ilosc graczy bedzie to dla was wielki sukces.

Czekam na rozwoj wydarzen aczkolwiek przeczuwam, ze powtorzy sie historia z mortisa.

Srij9JT.png

Opublikowano

­

Chcieliscie mega harda to macie ale ja pasuje. Wprawdzie serwer nie ma wiekszych bugow jednak graczy - zapalencow obecnie jest garstka i ciezko bedzie wam go wypromowac. Mysle, ze nie ma wiecej jak 1k osob i jesli utrzymacie taka ilosc graczy bedzie to dla was wielki sukces.
Czekam na rozwoj wydarzen aczkolwiek przeczuwam, ze powtorzy sie historia z mortisa.

1.5k osób ponad jest na spokojnie. Nie ma podziału czatu na królestwa i Ci się tak wydaje.

Opublikowano

­

1.5k osób ponad jest na spokojnie. Nie ma podziału czatu na królestwa i Ci się tak wydaje.

wlasnie jest podzial - kazde krolestwo ma swoj czat.

Opublikowano

Wiem, że nic nie paczuje jednak problem jest taki że po kliknięciu Rozpocznij grę patcher się wyłącza, a client dalej nie jest włączony.

Uruchom jako administrator, mi działa.

Skąd wziąć dodania oprócz mini bossów w m1? Bo tutaj to dropi 1 na 10.

O której będzie ta przerwa?­

tenor.gif

Opublikowano

­

Celowo zalozylem postac w shinsoo i chunjo i prawde mowiac malo kto sie tam udziela.

Srij9JT.png

Opublikowano

­

wlasnie jest podzial - kazde krolestwo ma swoj czat.

No o to mi chodziło, źle to napisałem.

@GallAnonim1429

Prosze Cie... nie ma gdzie expić, best się zrespi 3 sekundy i go nie ma, o metkach nie wspomne. 2-3 dni i miasta beda zawalone sklepami.

Opublikowano

Celowo zalozylem postac w shinsoo i chunjo i prawde mowiac malo kto sie tam udziela.

no w m1 nic się nie dzieje, ale ja jeżdżąc 32lvlem po m2, pustyni i dolinie co chwile widzę zajęte spoty na których i tak ktoś komuś ksuje, więc graczy nie brakuje.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Pierwsze 2-4 dni to ludzie będą expić/dropić potem będą pojawiać się duże ilości sklepów ;-)

Opublikowano

przestańcie p******** że graczy nie będzie bo serwer za ciężki, na serwerze graczy nie będzie brakować tak długo jak oni coś nie odpierdolą, na s1 przejebali sprawe z bryłkami + afera z isamu im zabrała graczy, teraz myślę że w nic się nie będą plątać i przez ładny rok, dwa będzie te 1-2k graczy+

Opublikowano

przestańcie p******** że graczy nie będzie bo serwer za ciężki, na serwerze graczy nie będzie brakować tak długo jak oni coś nie odpierdolą, na s1 przejebali sprawe z bryłkami + afera z isamu im zabrała graczy, teraz myślę że w nic się nie będą plątać i przez ładny rok, dwa będzie te 1-2k graczy+

na s1 graczy nie zabrała im żadna afera - serwer w ciągu 3 lat się znudził ;]

btw wpiszcie w google grafika "fubu balmora" i zgadnijcie kogo ten 1 scrn  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

lol w zwykłym google 1 temat też jest mój  B)

Opublikowano

Kurcze gra się fajnie tylko mało ludzi jest :/ 0 handlu. Nadropiłem masę KU ale co z tego jak nawet nie ma komu sprzedać 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...