Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj go zresetować, po czym z uprawnieniem administratora odpal grę.

Nadal jest ten sam błąd, nie było jakiegoś patcha? Bo mi to wygląda na brakujące pliki ... ?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bambusek gołod***ec , FuBu gołod***ec .

Łubu dubu J**ać FuBu złodzieja.

Dzieci FuBu grajcie dalej, Jarek nie wychodzi z domu i zamawia żarcie na telefon.

2qlwojs.jpg

To niech ta wielka ekipa (JP armia) idzie do sądu z dowodami na Jarka. Jestem ciekaw czemu tego nie zrobiła hmm.. BO NIE MAJĄ DOWODÓW!  Macie szczęście dzieci, że Jarek was jeszcze na policję nie podał za te publiczne obrażanie go, a co do okradania popatrzcie lepiej z ilu wasz szczur okradł złotówek, policzmy: reflinki, serwer-postawił i ma go w d***e ważne, że chajs leci od marnych dzieci, konkursy z reflinkami- gorszego idioty nie widziałem nie dosyć, że zarabia z youtuba to jeszcze żąda aby wziąć udział w konkursie trzeba zrobić mu 3 reflinki . Isamu mądry chłop zostawił swoją żonę i dziecko bo zobaczył, że nie musi żyć już z pieniędzy żony. Przygarnął jakąś dziwkę bez żadnego wykształcenia z tatuażami na d***e, ważne że loda robi. Dobra to tyle co mam do powiedzenia. Pozdrawiam.

xxx

Opublikowano

Włączam dziś grę i pojawił się takowy error:

error.png

Dodam, wszystko wczoraj około 22 ładnie chodziło, PC nie był restartowany ...

W necie pisze o jakiś modach? WTF? Mam czystego klienta, mogę screen pokazać, a tu takie errory ;-/ o co kaman?!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

W necie pisze o jakiś modach? WTF? Mam czystego klienta, mogę screen pokazać, a tu takie errory ;-/ o co kaman?!

Odinstaluj balmore i zainstaluj na nowo ale pierw wylacz antywirusa dla pewności żeby zadnego pliku nie zjadł :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Uczeń
Opublikowano

wychowany na easy więc nie wiesz jak smakuje prawdziwy metin :)

akurat na pl sporo osiągnąłem.. i nie gadaj mi tu ;3 a server nie podpadł mi tak jak s1

Opublikowano

Wypakuj sobie klienta na nowo, jakiś plik tekstowy się nie wczytuje.

50596142255057180250.png

Opublikowano

To niech ta wielka ekipa (JP armia) idzie do sądu z dowodami na Jarka. Jestem ciekaw czemu tego nie zrobiła hmm.. BO NIE MAJĄ DOWODÓW!  Macie szczęście dzieci, że Jarek was jeszcze na policję nie podał za te publiczne obrażanie go, a co do okradania popatrzcie lepiej z ilu wasz szczur okradł złotówek, policzmy: reflinki, serwer-postawił i ma go w d***e ważne, że chajs leci od marnych dzieci, konkursy z reflinkami- gorszego idioty nie widziałem nie dosyć, że zarabia z youtuba to jeszcze żąda aby wziąć udział w konkursie trzeba zrobić mu 3 reflinki . Isamu mądry chłop zostawił swoją żonę i dziecko bo zobaczył, że nie musi żyć już z pieniędzy żony. Przygarnął jakąś dziwkę bez żadnego wykształcenia z tatuażami na d***e, ważne że loda robi. Dobra to tyle co mam do powiedzenia. Pozdrawiam.

Nie mogą iść ty k***a debilu poj****y na policję, bo serwery Metin2 sa nie legalne! Ty to k***a się znasz. Na policje? I niby mam się bać? Niech sie j****y grubas wali na ryj. A co do policji to Ty też możesz iść , bo obrażasz Isamu :) D****a to twoja matka jest i nie ma wykształcenia ;) A propo, dowodów jest wiele na FuBu , więc narka ty k***o brudna.

Opublikowano
Widzę że szczur dał rozkaz ataku bo jego DDoSy spłynęły po zabezpieczeniach Balmory jak scieki w kanałach.

@topic

pod jakim nickiem gra FuBon?

Nie mogą iść ty k***a debilu poj****y na policję, bo serwery Metin2 sa nie legalne! Ty to k***a się znasz. Na policje? I niby mam się bać? Niech sie j****y grubas wali na ryj. A co do policji to Ty też możesz iść , bo obrażasz Isamu :) D****a to twoja matka jest i nie ma wykształcenia ;) A propo, dowodów jest wiele na FuBu , więc narka ty k***o brudna.

a jak szczur na sravi sprzedał na allegro 95lv z perfect eq to było fajnie tiaa?

Twardych dowodów na FuBu nie ma są tylko legendy i mity mijające się z prawdą także powiedziałeś już swoje a teraz możesz wypierdalać

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Serwer będzie stabilny co daje duzy +

Jednak zdecydowanie odradzam tutaj gry ze względu na to że jest robiony pod pieniądze. Lepiej zagrać na plu.

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Opublikowano

Serwer będzie stabilny co daje duzy +

Jednak zdecydowanie odradzam tutaj gry ze względu na to że jest robiony pod pieniądze. Lepiej zagrać na plu.

Jest zrobiony tak żeby był dobry klimat. Nie chcesz? nie graj, nie hejtuj.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ogólnie po ~6h gry serwer oceniam na 9/10 :) i ma być trudno bo to serwer hard, jak Wam nie pasuje to wracajcie na inv**ie albo ime**n. co do szkat blasku, dobrze, że tak często nie drobią bo leci z nich sporo fajnych itemów (właściwie wszystko się do czegoś przyda, 0 śmieci)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jest zrobiony tak żeby był dobry klimat. Nie chcesz? nie graj, nie hejtuj.

Nie hejtuje. Takie jest moje zdanie. Znów spadnie do 50 online i będzie balmora s3 :) Te ku.. raty jak na plu, proszę Was :) Strata czasu.

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Opublikowano

ogólnie po ~6h gry serwer oceniam na 9/10 :) i ma być trudno bo to serwer hard, jak Wam nie pasuje to wracajcie na inv**ie albo ime**n. co do szkat blasku, dobrze, że tak często nie drobią bo leci z nich sporo fajnych itemów (właściwie wszystko się do czegoś przyda, 0 śmieci)

Mi jakieś 1,5h zajęło wydropienie 5 blasków, zabiłem 5k mobów. Drop z tego - 78k, bodzio i fioletowe miksturki. No naprawdę, drop tak bogaty, że się rynek zawali...­

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...