Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj ulepszanie jest gorsze niż na plu na +2 pali jak cholera a żeby zrobić coś na +4 to tak jak na nie którym na +9 graniczy z cudem.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze jest obecnie (godzina 1 w nocy) ~1k graczy online fakt jest taki że wszystkie spoty na każdym CH są wypełnione po brzegi że tak powiem :)

Co do serwera to krótko mówiąc najlepszy HARD w Polsce.

Gratulacje dla Bambuska który odjebau kawał dobrej roboty. Na serwerze nie spotkacie żadnego buga, a stabilność na najwyższym poziomie :)

Jutro będzie syto ponad 2k online w południe.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Cóż... Jarek zjebał isem i dlatego teraz ludzie odeszli... ja osobiście zostaje, bo wjebałem na isa.

w miarę polecam....

@Bambus3k ogarnij coś z bestami... Dziś od początku serwera zorbiłem postać, leje je i nic... masakra, co wy żeście odwalili.

­graphic.png

Opublikowano

Ktoś ma dowody, na to że fubu kogoś okradł czy coś? xD Bo na chwilę obecną jest to pierdolenie niepoparte żadnymi dowodami xD

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

@DawcaPigulek

Dzieciaki pospinali się że drogo itp ale i tak grają xD

Pozatym dla większości graczy ceny w IS są obojętne bo oni nie wydają PLN na gre.

@topic

Dziś o godzinie ~ 10:00 zostanie włączony drop szkat blasku :) najlepsza okazja do zarobku.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ktoś ma dowody, na to że fubu kogoś okradł czy coś? xD Bo na chwilę obecną jest to pierdolenie niepoparte żadnymi dowodami xD

~~ SYTUACJA Z S1 -- OKOŁO 24-25 STYCZEŃ 2015 ROK ~~

A proszę bardzo, to było tak:

Kolega podał mi passy do konta mówiąc żebym wziął sobie ekwipunek, no i wziąłem sobie perełkę (170 kk), mglistą (200kk), fms (450-500kk) następnego dnia wchodzę na forgame.pl do FuBu z pytaniem za co mam bana, a on do mnie ojebałeś kolesia, no to ja fajnie mówię, mówię mu to i tamto, a ten do mnie:

"Jak Cię odbanuje to: zabiore Ci eq warte tyle co jego eq + rekompensatę nie obchodzi mnie czy będzie chciał trute +9 czy stal +9 (Na tej postaci Sh3rin miałem: Trute +9 48 śr 8/12 zręka kd +5, stal +9, 3x tarcza 61 +9, eq pvp full p.p +9 21 bryłek po 500kk itd) no to ja powiedziałem to ja za taką grę dziękuje i wsadź sobie tą postać w dupe za takie "nieumyślne" okradzenie kogoś, a on do mnie, a jak Cię odbanuje to cofnę Ci jeszcze 2 skille na P do m1 to ja sobie myślę weź wypierdalaj :)"

Osobiście do Bambuska nic nie mam, sam z nim gadałem na s1 o serwerach i mnie wypytywał jaki mam serwer, teraz Ci odpowiem, Ethandię, może pamiętasz nick Sh3rin jak sobie zrzucałem metki silne tam gdzie najczęściej boty były na serwerze, stałeś ze mną i gadaliśmy na pw i na chacie, dobra mniejsza.

Odnoisłem się do Twojego pytania, tak, FuBu to j****y złodziej który okrada sam własnych graczy i zniechęca ich do grania na jego serwerze.

Miałem zamiar to nagrywać lecz nie zdążyłem, a rozmowa którą skopiowałem z TS'a (Bo po gadaniu jak mnie zbanował na wchodzenie na kanał o pomoc pisałem do niego na pw) (którą usunąłem) niewiele by dała bo byście nie uwierzyli.

Nie wiem czy ten idiota ma tu konto, a jak ma i to czyta to niech wie, że plotki o nim w 90% pokrywają się z prawdą, że jest pierdolonym złodziejem no i tyle w temacie co chciałem powiedzieć..

Więc jak to isamu (Kótego też nie lubię) nagrał: Łubu dubu.. J**** FUBU

Serwer jako serwer Balmora polecam ze względu na Bambusa bo z nim pogadać się da..

Opublikowano

Kolega podał mi passy do konta mówiąc żebym wziął sobie ekwipunek, no i wziąłem sobie perełkę (170 kk), mglistą (200kk), fms (450-500kk) następnego dnia wchodzę na forgame.pl do FuBu z pytaniem za co mam bana, a on do mnie ojebałeś kolesia, no to ja fajnie mówię, mówię mu to i tamto, a ten do mnie:

"Jak Cię odbanuje to: zabiore Ci eq warte tyle co jego eq + rekompensatę nie obchodzi mnie czy będzie chciał trute +9 czy stal +9 (Na tej postaci Sh3rin miałem: Trute +9 48 śr 8/12 zręka kd +5, stal +9, 3x tarcza 61 +9, eq pvp full p.p +9 21 bryłek po 500kk itd) no to ja powiedziałem to ja za taką grę dziękuje i wsadź sobie tą postać w dupe za takie "nieumyślne" okradzenie kogoś, a on do mnie, a jak Cię odbanuje to cofnę Ci jeszcze 2 skille na P do m1 to ja sobie myślę weź wypierdalaj :)"

Osobiście do Bambuska nic nie mam, sam z nim gadałem na s1 o serwerach i mnie wypytywał jaki mam serwer, teraz Ci odpowiem, Ethandię, może pamiętasz nick Sh3rin jak sobie zrzucałem metki silne tam gdzie najczęściej boty były na serwerze, stałeś ze mną i gadaliśmy na pw i na chacie, dobra mniejsza.

Odnoisłem się do Twojego pytania, tak, FuBu to j****y złodziej który okrada sam własnych graczy i zniechęca ich do grania na jego serwerze.

Miałem zamiar to nagrywać lecz nie zdążyłem, a rozmowa którą skopiowałem z TS'a (Bo po gadaniu jak mnie zbanował na wchodzenie na kanał o pomoc pisałem do niego na pw) (którą usunąłem) niewiele by dała bo byście nie uwierzyli.

Nie wiem czy ten idiota ma tu konto, a jak ma i to czyta to niech wie, że plotki o nim w 90% pokrywają się z prawdą, że jest pierdolonym złodziejem no i tyle w temacie co chciałem powiedzieć..

Serwer jako serwer Balmora polecam ze względu na Bambusa bo z nim pogadać się da..

Pewnie żeś tam kogoś ocyganił i poniosłeś tego konsekwencje, a teraz masz ból dupy i oskarżasz Jarosława o źle czyny.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

Ojebałeś pewnie komuś konto ze swoich graczy i tera pierdolisz farmazony, skończ się pogrążać bo sam byś 30lvla na balmorze nie wbił

Opublikowano

Na Tubach masz w pizdu dowodów ziomek, które są prawdziwe, ponieważ jest wszystko pokazane co i jak. Jeśli jesteś tak chory i nie potrafisz wraz ze twoimi kolegami z hujmory zobaczyć co się dzieje to dalej i jeszcze dalej ładuj kase w IS dla FuBu aby ten j****y grubas był coraz bogatszy !! Nikt c***a nigdy nie widział, nawet ten Bambusek nie widział go na oczy, a robi z nim serwer :) Łubu du bu j**** FuBu! Soł macz.

Opublikowano

Dobra mamy w d***e co myślicie o FuBu rozumiecie?Tutaj sięrozmawia na temat serwera a nie admina

Potwierdzam, ogarnijcie się, serwer jest świetny, przypominają się czasy PLa i to się liczy.

Zapraszam wszystkich !

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ile ludzi gra?

ZR_o79.gif

Opublikowano

z 1.3k moze dzisiaj bedzie max online.

1,3k to było wczoraj w nocy. Dziś dojdzie do 2k pozatym dziś ruszają z kolejną reklamą

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Włączam dziś grę i pojawił się takowy error:

error.png

Dodam, wszystko wczoraj około 22 ładnie chodziło, PC nie był restartowany ...

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Włączam dziś grę i pojawił się takowy error:

error.png

Dodam, wszystko wczoraj około 22 ładnie chodziło, PC nie był restartowany ...

Spróbuj go zresetować, po czym z uprawnieniem administratora odpal grę.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...