Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smieszny serwerek 1k osob nie oszukuj sie specialnie pobralem tego klienta zeby zobaczyc i sie troche smiac z bufona i jego smiesznego serwerka 1k osob ? Gdzie ty to widzisz 10 osob expiacych m1 ch1..

Heheh polac mu! Moglbys dac ss z m1 ?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To chyba jesteśmy na osobnych serwerach kolego ja tu widzę mało osób :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

­

Kto normalny siedzi teraz w m1? Chłopie, metin spadnie bitwy i zaraz 10 osób go bije i dalej twierdzisz ze jest tu 300 online sieroto na gorze? Nie wiem jaki interes masz w oczernianiu serwera czy Ci isamu płaci czy co ale skończ bo to sie smieszne robi.

Opublikowano

dobra, spierdalaj. przy okazji po okulary..

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Widać typowy 13 letni napinacz.

Ludzi expiących jest od zapierdolenia nawet na CH4 gdzie pierwsze spoty są pozajmowane ..

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Smieszny serwerek 1k osob nie oszukuj sie specialnie pobralem tego klienta zeby zobaczyc i sie troche smiac z bufona i jego smiesznego serwerka 1k osob ? Gdzie ty to widzisz 10 osob expiacych m1 ch1..

chyba na CH5 baranie..

@topic

do kiedy raty są zwiekszone?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Można się dowiedzieć ile osób gra mniej więcej? I czy są lagi przez ddosy.

nie ma, powyzej 1k gra.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

to chyba tylko sie zalogowałeś i wylogowałeś. całe m1 i m2 zawalone..

Można się dowiedzieć ile osób gra mniej więcej? I czy są lagi przez ddosy.

nie ma żadnych lagów ani cofek, to jest wielki + dla serwera :) Przed chwilą GM pisał, że ponad 1k i od jutra ma iść reklama

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Widać typowy 13 letni napinacz.

Ludzi expiących jest od zapierdolenia nawet na CH4 gdzie pierwsze spoty są pozajmowane ..

Hah 13 letni ? Może ts to zobaczymy kto ma 13 lat , może ty tyle masz .

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Hah 13 letni ? Może ts to zobaczymy kto ma 13 lat , może ty tyle masz .

spacja przecinek spacja spacja kropka spacja, spierdalaj juz

Opublikowano

To wystartowała 2 edycja te g*wna, i tak nie wbije grałem na 1 edycje wbijem 70 daggera i mi się odechciało wolałem sss  :P

A i przypomniał mi się nawet suchar o caliante ;d

(Akcja na balmorze)

Podchodzi low lv pod Caliente i pyta:

- Ile dałaś za EQ

Odpowiada

- 2 razy

Huehueheu

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, wbijać bo warto.

Tylko wydaje mi się, ze z tych początkowych misji zamiast zmianek powinno się dostawać dodania, bo one na początku są bardziej potrzebne.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, wbijać bo warto.

Tylko wydaje mi się, ze z tych początkowych misji zamiast zmianek powinno się dostawać dodania, bo one na początku są bardziej potrzebne.

prawda, zmianek juz 4 a dodań 0

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

zaraz wbijam na serwerek :D mam nadzieje że zostane na dłuzej ;P takiego serwera właśnie szukałem, klasyczny M2  bez jakiś zbednych tysiąca map i itemkow :D

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Może wreszcie się administracja wypowie na temat startu? A wy gracze odkryliście jakieś bugi? Nieudogodnienia? Ile osób online? Duże prawdopodobieństwo, że spora osób odejdzie z serwera jak zobaczy, że taki ultra hard? Czy może nie jest taki trudny waszym zdaniem?

Opublikowano

Na serwerze nie zagram na 100%. Serwer only IS i oszustwa FuBu :) Zobaczcie to:

http://allegro.pl/balmora-s2-500k-yang-i5044825880.html

Nie wiem czy to jest prawda czy ktoś specjalnie to zrobił ale dziwne to trochę.. FuBu tylko dla kasy robi te zasrane serwery.. To tyle. Serwer oceniam na 1/10 :) Jeśli ktoś chce grać, aby zostać oszukany lub być "zarabiarką" dla FuBu i Bambuska to grajcie. 

Przecież to zwykły oszust, chce zarobić hajs na takich debilach jak ty, co myślą że to fubu sprzedaje yangi xD Przelewasz mu hajs, a nie zobaczysz ani 1 yanga

BrWDCU5.png

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Ludzie napinacie sie o jakies debilne glupoty. Rezerwacja nicku dla przyjaciol czy jak i tam- Sa oni znani na balmorze i duzo osob pozajmowalo by im nicki jestem ciekaw czy wy swoim "slawnym" kolega w grze nie zarezerwowalibyscie nickow i nie dali full is.. a no tak zapomnialem wiekszosc z was nie ma kolegow. 

Serwer dobry i powiniene byc stabilny. Hejtujecie go ze pod hajs. Jaki serwer nie jest pod hajs? Kto ma radosc z robienia roboty i doplacaniem do tego by inni mogli sobie pograc? Skoro wam tak przeszkadza is to grajcie bez niego tu nikt nikogo nie zmusza do ladowania w is czy placic za rejestracje. Wiekszosc hejtujacych jest od "boga" Isamu ktory postawil dwa takie same serwery doslowanie takie same z malymi poprawkami ktore powinny byc od poczatku na s1. Isamu gorzej zajmuje sie serwerem (jesli wgl sie zajmuje) od bambuska. Niczym sie tam nie zajmuja po za sprawdzaniem stanu konta w banku. I z okazji swiat czy tam walentynek czy tam innych gowien walna event tyle z mojej strony czial bambino

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Hahahahahahhaha 5h od startu serwa a ludzie chca ss z m1. Przeciez to jest ku*wa bardziej niz oczywiste, ze wszyscy expia. Takze dla pana Pawla7717272727727 czy jak to tam - zgubiles mozg idioto xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...