Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

No to tak może wszytko by grało, ale serwer jak dla mnie za bardzo hard co nie zmienia faktu, że dopracowany brak lagów oraz bugów.

Mimo to nie zostanę dłużej po prostu bije bije i padam i padam nudzi mnie to EQ +0 

Widać w uj osób :

Ale najbardziej irytuje to bicie metka walki z 7-9 osobami :

Potem pomoc z IS :) I drop wiadomo dla kogo

Jak widać cienko :(

Serwer mogę polecić ze względu na stabilność i liczbę graczy, ale za samą rozgrywkę nie za bardzo :D

To rób misje, ja mam 14 poziom aktualnie i całe eq  +6 już i 70k yang leży w EQ. Za same misje dostajesz ekwipunek a jest ich dośc sporo dodatkowo yangi. Serwer jest fajny i ma ten klimat którego dawno zabrakło. A jak nie dostaliscie przedmiotów z IS to w grze [GA]Bambus3k polecam napisać szybko odpisuje wystarczy opisać problem a nie ''siema, ejstes?" i macie pomoc od zaraz.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to tak może wszytko by grało, ale serwer jak dla mnie za bardzo hard co nie zmienia faktu, że dopracowany brak lagów oraz bugów.

Mimo to nie zostanę dłużej po prostu bije bije i padam i padam nudzi mnie to EQ +0 

Widać w uj osób :

Ale najbardziej irytuje to bicie metka walki z 7-9 osobami :

Potem pomoc z IS :) I drop wiadomo dla kogo

Jak widać cienko :(

Serwer mogę polecić ze względu na stabilność i liczbę graczy, ale za samą rozgrywkę nie za bardzo :D

jak sie jest gownem i sie nie umie grac polecam zmienic dyscipline na minecrafta :) 

Opublikowano

­

To rób misje, ja mam 14 poziom aktualnie i całe eq  +6 już i 70k yang leży w EQ. Za same misje dostajesz ekwipunek a jest ich dośc sporo dodatkowo yangi. Serwer jest fajny i ma ten klimat którego dawno zabrakło. A jak nie dostaliscie przedmiotów z IS to w grze [GA]Bambus3k polecam napisać szybko odpisuje wystarczy opisać problem a nie ''siema, ejstes?" i macie pomoc od zaraz.

Na teamspeak 3 też można wbić pomagają

Opublikowano

­

To nie jest FuBu, znam to konto i mogę Ci ręczyć, ze to nie on.

Na serwerze fajnie sie gra, sporo osób i tak dalej... jedynei za niektóre misje sie yang nie dostaje, a tak jest okey, wbijac :P

To skąd po 2-3h po starcie serwera ktoś już ma kilka kk na allegro? Wytłumacz mi to , bo nie ogarniam za bardzo.

Opublikowano

­

To skąd po 2-3h po starcie serwera ktoś już ma kilka kk na allegro? Wytłumacz mi to , bo nie ogarniam za bardzo.

Mi przez postać już tyle przeleciało na spokojnie, m.in na ulepszenia. Z kasą ciężko nie jest, a ta osoba co wystawia aukcje to gra na botach i yangi farmi i juz sobie aukcje przyszłościowo wystawił pewnie.

Opublikowano

Bo trzeba jebac grubasa Lu bu du bu J*BA*A BUFU !

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

­Ta aukcja była jeszcze przed startem xD Typ nie pisał kiedy dostarczy yangi.

Polecam serwer, trochę trudno, ale da się znieść, administracja pomaga, napisałem do Bambuska opisując problem ze znikniętym dzikiem i od razu odpisał ;p

tenor.gif

Opublikowano

róbcie misje od początku to nie będzie problemu z expem i eq :) tak to super się gra

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

­

wszedzie jest napisane "Hard,Hard trudny Hardy", musicie byc bardzo ograniczeni, jezeli wchodzicie na serwer i wychodzicie bo stwierdzicie, ze to hard.

taki troche dowód na to, że 3/4 metińczyków ma niedojebanie umysłowe :D

1CRAGFe.png

Przykładowa nagroda za biologa, a Wy i tak płaczecie ze na nic Was nie stać ;D

Opublikowano

Gadałem z Fubu odnośnie dzika, że jak biją nas potwory to nie da się wsiąść, wiecie co odpowiedział?

"nigdy na żadnym serwerze to nie działało, zawszę trzeba było odejść aby wejść na dzika," po czym powiedziałem mu, ze na wiekszości serwerach to ogarneli, po czym odpowiedział:

"inne serwery mnie nie interesuja"

po czym powiedziałem mu, że powinni coś napisać, że tego nie ogarneli bo to strata kasy i już lepiej kupić tego bojowca po czym nic nie powiedział i uciekł, taka rozmowa z idiotą ;/

Opublikowano

­Ta aukcja była jeszcze przed startem xD Typ nie pisał kiedy dostarczy yangi.

Polecam serwer, trochę trudno, ale da się znieść, administracja pomaga, napisałem do Bambuska opisując problem ze znikniętym dzikiem i od razu odpisał ;p

Skąd wiesz, że przed startem? To są kolejne przekręty :) Graj sobie, graj.  A już jutro rano będzie ktoś od nich z max lv i full eq.. Taki serwer hard to ja podziękuje. To tyle. 

Nie polecam. I nie pozdrawiam.

Gadałem z Fubu odnośnie dzika, że jak biją nas potwory to nie da się wsiąść, wiecie co odpowiedział?

"nigdy na żadnym serwerze to nie działało, zawszę trzeba było odejść aby wejść na dzika," po czym powiedziałem mu, ze na wiekszości serwerach to ogarneli, po czym odpowiedział:

po czym powiedziałem mu, że powinni coś napisać, że tego nie ogarneli bo to strata kasy i już lepiej kupić tego bojowca po czym nic nie powiedział i uciekł, taka rozmowa z idiotą ;/

No co zrobisz? Nic nie zrobisz. Pliki serwera pewnie z internetu wzięte. Pozmienianie kilku rzeczy, nagrody za misje zmienione i itp. Teraz tylko czeka, aż naiwni gracze będą mu hajs dawać z IS i itp :) Taka sytuacja :D

Opublikowano

Skąd wiesz, że przed startem? To są kolejne przekręty :) Graj sobie, graj.  A już jutro rano będzie ktoś od nich z max lv i full eq.. Taki serwer hard to ja podziękuje. To tyle. 

Nie polecam. I nie pozdrawiam.

Przeglądnij sobie poprzednie strony. Albo najlepiej idź już do swojego króla isamu.­

tenor.gif

Opublikowano

jeżeli dzik wchodzi w slot, to się nie da załozyć... tak samo z eq.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

­

jeżeli dzik wchodzi w slot, to się nie da załozyć... tak samo z eq.

Dokładnie. Da się zrobić tak by wchodziło i schodziło się jak z konia, ale wtedy czas wierzchowców leciałby nawet gdyby nie były założone, a to się mija z celem troche. Dlatego jest dobrze jak jest, one głownie powinny być do bicia metków/bossów.

Opublikowano

Przeglądnij sobie poprzednie strony. Albo najlepiej idź już do swojego króla isamu.­

Taaa, króla. On chociaż nie robi swoich widzów w konia na kasę! Użyj mózgu, nie ma co się kłócić z debilem , który woli zostać u boku oszusta. Pogratulować debilizmu całej waszej bandzie na Frajermorze (Balmorze) GZ i nara!

Opublikowano

Taaa, króla. On chociaż nie robi swoich widzów w konia na kasę! Użyj mózgu, nie ma co się kłócić z debilem , który woli zostać u boku oszusta. Pogratulować debilizmu całej waszej bandzie na Frajermorze (Balmorze) GZ i nara!

No nie robi, bo zrobienie drugiego IDENTYCZNEGO serwera o tym samym trybie to nie jest, że tylko pod hajs... isamu sam czysty nie jest. A jego widzowie są robieni w konia, ale o tym nie wiedzą, bo średnia ich wieku to 12 lat. Elo.

@aw ile % na fms na +7?­

tenor.gif

Opublikowano

­

Bambus dodaj zwój cofania um do handlary za 100k bo co my mamy latać ze skilami na 17 do 50lvla xD?

U staruszki mzoesz cofnac

Opublikowano

Maks 300 osob na serwerze nie wiecej m1 cale puste tylko pare osob expi :(

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

­

Maks 300 osob na serwerze nie wiecej m1 cale pusty tylko pare osob expi :(

Jest ponad 1k online na serwerze, napisałeś ze jebac Fubu pare postów wyzej to teraz mozesz wykurwiać i juz nic nie pisać, won.

Opublikowano

­

Jest ponad 1k online na serwerze, napisałeś ze jebac Fubu pare postów wyzej to teraz mozesz wykurwiać i juz nic nie pisać, won.

Smieszny serwerek 1k osob nie oszukuj sie specialnie pobralem tego klienta zeby zobaczyc i sie troche smiac z bufona i jego smiesznego serwerka 1k osob ? Gdzie ty to widzisz 10 osob expiacych m1 ch1..

fananit.png

Pomogłem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...