Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Smiech bardzo jak patrze, że macie ból dupska o rezerwacje nicków. Skoro ich znają dobrze, to czemu by tego nie mieli zrobić? Jezeli mój znajomy poprosiłby mnie o rezerwacje nicku z obawy, że mu zabiorą też bym to zrobił z czystym sumieniem, ogarnijcie dupska bo już widze ze ta wasza nienawiść do tego, że ktoś jest lepszy lub ma lepiej od was zaczyna nabierać coraz to bardziej niepożądanych skutków.  Idźcie sie k***a leczyć na nogi bo na mózg już dawno jest za późno w waszych przypadkach.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze nie zagram przez jebanego Bambuska i jego faworyzacje jakiejś dziwki Caliente która zawsze miala jakieś przywileje ; )

Serwer ooooostro pod IS + rezerwuje nicki swoim przydupasom 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Obstawiam, że do 6 rano nie powinien wystartować, ale zobaczymy... Co do caliente i innych typków, tak to zapewne tylko testerzy, a rozmowa na ts3 z fubu napewno nie dotyczy się bryłek, które na serwerze są, ale nie u handlarza, więc ich k***a nie ma i c**j! Spokojnie, jeszcze fubu ojebie yangi, bambus3k go zbanuje, a po kilku godzinach cudownym sposobem, fubu wróci mówiąc, że ktoś go wrobił. Czekamy na start i na aukcje z 999 sztukami paczek yang po 1kk! xD

śmiało się żalić cytując mój post, ale pamiętajcie, FUBU WAS OKRADŁ! Czemu ? bo sprzedaje na s1 coś co ma za darmo, a teraz będzie sprzedawał na s2 coś co również ma za darmo, (wyjątek:caliente).

Opublikowano

Ech doobra nie gram tutaj serwer pod IS przekładanie startu z powodu rezerwacji nicku jakimś przydupasom....tyle w temacie

Opublikowano

Na serwerze nie zagram przez jebanego Bambuska i jego faworyzacje jakiejś dziwki Caliente która zawsze miala jakieś przywileje ; )

Serwer ooooostro pod IS + rezerwuje nicki swoim przydupasom 

Ostro pod IS ? 

Ludzie ale wy czasem macie ostre bóle dupy

Tanio - serwer pod IS

Drogo - serwer pod IS

...

Opublikowano

Ale beka z tych wszystkich spinaczy :D Nawet jeśli kupują yangi za hajs to co z tego? xD Prędzej czy pozniej by go kupili xDD HEHHEEHE

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Beka z ludzi, którzy chcą tu grać xD Dali bronie z pla , zamiast swoich autorskich, dali mapy z pla zamiast swoich autorskich, dali zbroje z pla zamiast swoich autorskich, pewnie po co się męczyć, lepiej walnąć schemat z globala, a potem podliczyć hajs z naiwniaków.Jak wam się podoba takie "cuś", to polecam iść na globala, bo balmora s2 to w 90% ulepszony global, nie ma tu nic autorskiego, absolutnie nic.

Opublikowano

@Bambus3k™ nie doszedł mi Dzik Wojenny ;x Wysłałem zgłoszenie na ticket, po czym było napisane, że ID ticketu to "#XXXXXX­", a jak chcę sprawdzić status to jest napisane "Invalid login".

tenor.gif

Opublikowano

ogarnijcie wierzchowce, bo nie da sie wchodzic jak bija moby, takiego wierzchowca, to sobie mozecie wiecie gdzie wsadzic

zdecydowanie je poprawcie bo utrudnia grę

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

macie misje ktora faworyzuje wojow dostajesz albo 13,500yang albo mnisia +5  wiec to troche nie fair -,-

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Na serwerze nie zagram na 100%. Serwer only IS i oszustwa FuBu :) Zobaczcie to:

http://allegro.pl/balmora-s2-500k-yang-i5044825880.html

Nie wiem czy to jest prawda czy ktoś specjalnie to zrobił ale dziwne to trochę.. FuBu tylko dla kasy robi te zasrane serwery.. To tyle. Serwer oceniam na 1/10 :) Jeśli ktoś chce grać, aby zostać oszukany lub być "zarabiarką" dla FuBu i Bambuska to grajcie. 

Opublikowano

­

Na serwerze nie zagram na 100%. Serwer only IS i oszustwa FuBu :) Zobaczcie to:

http://allegro.pl/balmora-s2-500k-yang-i5044825880.html

Nie wiem czy to jest prawda czy ktoś specjalnie to zrobił ale dziwne to trochę.. FuBu tylko dla kasy robi te zasrane serwery.. To tyle. Serwer oceniam na 1/10 :) Jeśli ktoś chce grać, aby zostać oszukany lub być "zarabiarką" dla FuBu i Bambuska to grajcie. 

To nie jest FuBu, znam to konto i mogę Ci ręczyć, ze to nie on.

Na serwerze fajnie sie gra, sporo osób i tak dalej... jedynei za niektóre misje sie yang nie dostaje, a tak jest okey, wbijac :P

Opublikowano

No to tak może wszytko by grało, ale serwer jak dla mnie za bardzo hard co nie zmienia faktu, że dopracowany brak lagów oraz bugów.

Mimo to nie zostanę dłużej po prostu bije bije i padam i padam nudzi mnie to EQ +0 

Widać w uj osób :

post-127260-0-44646800-1422646917_thumb.jpg

Ale najbardziej irytuje to bicie metka walki z 7-9 osobami :

post-127260-0-05840400-1422646970_thumb.jpgpost-127260-0-75931400-1422647044_thumb.jpg

Potem pomoc z IS :) I drop wiadomo dla kogo

post-127260-0-59618800-1422647061_thumb.jpgpost-127260-0-54644500-1422647076_thumb.jpg

Jak widać cienko :(

Serwer mogę polecić ze względu na stabilność i liczbę graczy, ale za samą rozgrywkę nie za bardzo :D

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...