Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ma wciaz dwie strony medalu czy ktos bedzie sprzedawal z umiarem czy zaleje rynek. Bez powodu sprzedawanie yangow nie jest zabraniane na hardach. Najgorzej bedzie jak powtorzy sie to co na vixie gdzie zakaz sprzedazy doprowadzil do upadku.

Poza tym to zwykle szkodzi gospodarce na niskim lw koles chce sprzedac tygre ale koles odrazu polecial z expem i kupil za yangi z allegro stalke;p

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracji szkodzi, bo jeśli są tutaj kupony sm, ludzie będą sellać yangi. Przykład: 100 sm kosztuje w is 10 zł przelewem, a kupon 100 sm warty 10kk, a 10kk na allegro będzie kosztować 5 zł. To ludzie nie będą ladować w itemshop, bo będą kupować yangi z allegro i za to kupywać sm w grze.

Opublikowano

Administracji szkodzi, bo jeśli są tutaj kupony sm, ludzie będą sellać yangi. Przykład: 100 sm kosztuje w is 10 zł przelewem, a kupon 100 sm warty 10kk, a 10kk na allegro będzie kosztować 5 zł. To ludzie nie będą ladować w itemshop, bo będą kupować yangi z allegro i za to kupywać sm w grze.

Też racja, ale pan jeszcze 1x up też ma rację. Chyba nie chcecie, żeby rozgrywka polegała na męczeniu się do 75 a potem ładujemy w yangi na allegro i bez meczenia sie, bez dropu mamy eq +9... co to za gra by wtedy byla

Opublikowano

ehhhh beda ladowac w IS jakos na pom... ludzie sprzedaja yangi i nikt nie narzeka 

ja napisalem aby obserwowac aukcje krzak np 999kk

teraz dodam ja w dalszym ciagu bede sprzedawal yangi w formie gratisow np do koperty 

ale po co to omijac skoro mozna na legalu 

VIXA NIE UPADLA OD SPRZEDAWANIA YANGOW NA ALLEGRO TYLKO OD BUGU ORAZ BRAKU ZAINTEREOWANIA ZE STRONY ADMINISTRACJI -,- 

ale lepiej od razu walic na pale niz sie najpierw zorientowac -,-

w czym problem jak eq mozna sprzedawac i postacie??????? 

wszystko sie da obejsc tylko cena fms-a na allegro bedzie wysoka kto bedzie chcial kupic i tak kupi proste 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

No no. Fubu jeszcze ma odwagę stawiać kolejny serwer tzw. Chujmorke.  Pan Jarek (fubu) znowu będzie piął się w górę sprzedajac graczom baryłki i spowiadał na ts'ie , że tego nie robi.

Nie polecam ze względu na administrację. A co do serwera? Normalny hard jakich jest już w pizdu i jeszcze więcej. To tylke z mojej strony

Opublikowano

No no. Fubu jeszcze ma odwagę stawiać kolejny serwer tzw. Chujmorke. Pan Jarek (fubu) znowu będzie piął się w górę sprzedajac graczom baryłki i spowiadać się na ts'ie , że tego nie robi.

Nie polecam ze względu na administrację. A co do serwera? Normalny hard jakich jest już w pizdu i jeszcze więcej. To tylke z mojej strony

Ok,jak jest ich tak dużo, to podaj jakiś.

Argumenty z dupy wzięte.

Kiedy będzie ta strona ?

Opublikowano

No no. Fubu jeszcze ma odwagę stawiać kolejny serwer tzw. Chujmorke.  Pan Jarek (fubu) znowu będzie piął się w górę sprzedajac graczom baryłki i spowiadał się na ts'ie , że tego nie robi.

Balmory jako serwer nie mozna nie polecić, jedyne co to całe akcje z FuBu psują jego opinie, a nie sam serwer. Od strony technicznej jest to najlepiej dopracowany serwer w Polsce. Administracja to też bambus3k, który niczemu nie jest winien.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

No no. Fubu jeszcze ma odwagę stawiać kolejny serwer tzw. Chujmorke.  Pan Jarek (fubu) znowu będzie piął się w górę sprzedajac graczom baryłki i spowiadał na ts'ie , że tego nie robi.

Dość ciekawa opinia lecz nie trafna. Baryłek nie będzie na serwerze...

Poza tym zakaz handlu yang więc one też nie wchodzą na razie w grę :3

Opublikowano

@Aivus Jak dobrze widzisz nie wspomniałem nic o Bambusku. Zapewne odwalił cała robotę za wieprza.

''administracja''. wieprz to reklama, więc o czym ty piszesz. To bambus pewnie zgadał się z FuBu, żeby to ekipa była by spróbować postawić nowy serwer i go rozreklamować.

Tak zrodził się pomysł.... i balmora

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

No tak, bryłek nie ma , ale to nie znaczy , że nie znajdzie innego zajęcia. Dużo osób padło jego łupem w tym ja więc nie powinno być pretensji , że gryze temat.

Opublikowano

Dobra gdzie jest strona i klient bo zostało niecałe 5h do startu a jak wam jebną ddosa to znów będzie tak jak z s1 czyli na starcie będę ci co na farcie się zarejestrowali i ściągneli klienta

Opublikowano

Hahaha takie posty to są na prawdę żałosne :D

@patrykkAND1 Ty masz juz chyba tak na kazdym privie zakodowane , że bez IS'a na start nie ma co grać ^.^ , uwierz , że będą tacy co bez isa osiągnął bardzo dużo.

@kozapdg nie rozumiem , czy Jarek wcześniej wypuszczał taki serwer jak s2 ? Wątpię to nie to samo co s1 . przykro mi koleżko. Pozdrawiam . 

hahah  lizodup od jarka Zalosne :D

Opublikowano

Strona balmory to s2.balmora.pl

Inkscape wykupil tamta domene bo ta cala pompa mu upada i mysli, ze przyciagnie tym graczy.

wiem, nie napisałem iż jest to strona serwera  <3

Opublikowano

Dobra gdzie jest strona i klient bo zostało niecałe 5h do startu a jak wam jebną ddosa to znów będzie tak jak z s1 czyli na starcie będę ci co na farcie się zarejestrowali i ściągneli klienta

Server startuje jutro. o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...