Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie ta strona? Bo jak ma być np. o 15 to już to widzę - 2/3k graczy robi konta+zzapewne ddosy od szczura...

skoro o 11 klient, to myślę 10 / 11. Jednakowoż będą pewnie opóźnienia, to tak strzelam w 12 - 13.

Trza umieć przewidywać

Wkurwiacie mnie tymi lajkami, najpierw dajecie a potem odznaczacie.... Po c**j ja wam pomagam?! Żeby ze mnie debila robić?

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

skoro o 11 klient, to myślę 10 / 11. Jednakowoż będą pewnie opóźnienia, to tak strzelam w 12 - 13.

Trza umieć przewidywać

Może być też tak, że linki dadzą na fejsbuku i forum, a strony jeszcze nie będzie ^^. Poczekamy, zobaczymy.

tenor.gif

Opublikowano

Ahh, czekamy, to będzie perfidny, stary, dobry PL? Procz, tego, że rady z metkow,dodan, zmianek ?? WBIJE !

Ile graczy przewidujesz fubon

Opublikowano

serwer oczywiście polecam, wspomnienie starego klasycznego metina  ;)

Opublikowano

Ahh, czekamy, to będzie perfidny, stary, dobry PL? Procz, tego, że rady z metkow,dodan, zmianek ?? WBIJE !

Tak to stary metin tylko że dodania dropią i zmianki oraz 20% większe doświadczenie :) Rady z baronównej Zwoje z Dungeony 20 poziom z metków tylko 1 KU 100% + KD :)

Graczy chyba nie idzie przewidzieć ile będzie, ale na pewno dużo :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Lubię i mogę się wypowiedzieć to się wypowiem.

Może zacznę od exp, ponieważ widziałem, że wiele osób pisało o tym, że exp będzie za mały.

Według mnie jeśli mają być te sezony i każdy ma potrwać dłuższy czas to exp musi być taki jak na globalu. Można łatwo zauważyć, za każdym razem jak startuje nowy serwer na PL to ludzie bardzo szybko wyexpią postać powiedzmy nawet do tego 90lvl, więc jeśli na Balmorze będzie pierwszy sezon do 87lvl, a exp zostanie zwiększony (nie mówię tu o ratach, które mają być podobno co weekend) to ten lvl będzie można bardzo szybko wyexpić co za tym idzie pierwszy sezon może się niektórym bardzo szybko znudzić.

Podsumowując, według mnie exp powinien być taki jak na Globalu.

Teraz może poruszę temat, o którym nie lubię pisać no ale zauważyłem, że niektórzy aż czasem za bardzo tym spamują.

Chodzi o te wszystkie "dowody na FuBu" i to, że on DDosuje te całe serwery IsRaMu

Po pierwsze temat ten jest przeznaczony do oceniania i pytań na temat serwer Balmora.pl S2, a nie ile FuBu na tym zarobi.

Po drugie porównując Balmore s1 do Ravii s1 to można zauważyć, że to Balmora jest stabilniejszym serwerem. 

Jak widzę co czasem ludzie piszą na FP np. FuBu to to mnie całkowicie rozwala. 

"Ciekawe czy skarbówa wie o twoich zyskach złodzieju j****y..."

"Fubu smieciu j****y zostaw pompamt2 w spokoju frajerze zazdrosny"

Najzabawniejsze jest to, że te osoby raczej nigdy by tego nie powiedziały w oczy.

Można by się też zastanowić kto tu więcej chce się zachapać kasy FuBu czy IsAmU ?

Hmm... FuBu postawia bodajże swój 2 serwer, a czekaj, czekaj ile IsAmU ma już serwerów ? 3 ? Czasem nie jest tak, że następny będzie niedługo ? 

Zauważmy kto bardziej dba o swoje serwery FuBu czy IsAmU ? Hmm... Odpowiedź jest prosta i każdy ją zna.

Podsumowując ja wyraziłem SWOJE ZDANIE na ten temat i nie chce go więcej razy poruszać.

Co do samego serwera.

Mam nadzieję, że trochę na nim pogram. Co do stabilności serwera nie mam żadnych obaw. 

Mam też nadzieję, że będzie to dobry stary Global :)

Pozdrawiam, życzę miłego grania.

Opublikowano

I gdzie ten klient? Mial byc o 11

Chyba chodziło im o 12-13 bo na 11 nic się nie zanosi, ale będzie płacz jak all zacznie pobierać mogli by tylko klienta dać :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Graczy na pewno będzie mnóstwo.

Opublikowano

Lubię i mogę się wypowiedzieć to się wypowiem.

Może zacznę od exp, ponieważ widziałem, że wiele osób pisało o tym, że exp będzie za mały.

Według mnie jeśli mają być te sezony i każdy ma potrwać dłuższy czas to exp musi być taki jak na globalu. Można łatwo zauważyć, za każdym razem jak startuje nowy serwer na PL to ludzie bardzo szybko wyexpią postać powiedzmy nawet do tego 90lvl, więc jeśli na Balmorze będzie pierwszy sezon do 87lvl, a exp zostanie zwiększony (nie mówię tu o ratach, które mają być podobno co weekend) to ten lvl będzie można bardzo szybko wyexpić co za tym idzie pierwszy sezon może się niektórym bardzo szybko znudzić.

Podsumowując, według mnie exp powinien być taki jak na Globalu.

Teraz może poruszę temat, o którym nie lubię pisać no ale zauważyłem, że niektórzy aż czasem za bardzo tym spamują.

Chodzi o te wszystkie "dowody na FuBu" i to, że on DDosuje te całe serwery IsRaMu

Po pierwsze temat ten jest przeznaczony do oceniania i pytań na temat serwer Balmora.pl S2, a nie ile FuBu na tym zarobi.

Po drugie porównując Balmore s1 do Ravii s1 to można zauważyć, że to Balmora jest stabilniejszym serwerem.

Jak widzę co czasem ludzie piszą na FP np. FuBu to to mnie całkowicie rozwala.

"Ciekawe czy skarbówa wie o twoich zyskach złodzieju j****y..."

"Fubu smieciu j****y zostaw pompamt2 w spokoju frajerze zazdrosny"

Najzabawniejsze jest to, że te osoby raczej nigdy by tego nie powiedziały w oczy.

Można by się też zastanowić kto tu więcej chce się zachapać kasy FuBu czy IsAmU ?

Hmm... FuBu postawia bodajże swój 2 serwer, a czekaj, czekaj ile IsAmU ma już serwerów ? 3 ? Czasem nie jest tak, że następny będzie niedługo ?

Zauważmy kto bardziej dba o swoje serwery FuBu czy IsAmU ? Hmm... Odpowiedź jest prosta i każdy ją zna.

Podsumowując ja wyraziłem SWOJE ZDANIE na ten temat i nie chce go więcej razy poruszać.

Co do samego serwera.

Mam nadzieję, że trochę na nim pogram. Co do stabilności serwera nie mam żadnych obaw.

Mam też nadzieję, że będzie to dobry stary Global :)

Pozdrawiam, życzę miłego grania.

Święta racja, z tym że to jest 4 serwer Isamu. :D

Była jeszcze stara Pompa, jako hard.

@coś z tym expem zmieniliscie?

Opublikowano

btw. verdo to nie ten co stawiał serwery i rozdawał eq dla laski, która mu pokazywała cycki na skype?  xD  xD

Opublikowano

@dlugi136

Obawiam sie ze Marian zamiast kupic smy w is kupil kupony sm za yangi ,bo ma ich duzo. A gdy wykupia moje aury (i inne sklepy) to moj shop zniknie i znowu zrobi sie mniej shopow w m1 zamiast wystawic shopa zeby zarobic na aury koles bedzie mial yangi z gory i inni nie kupia tego co mogl sprzedac ;p (choc teoretycznie kupujac kupony sm za zl i sprzedajac je wychodzi na to samo;d)

Opublikowano

ale tu nie chodzi o yangi z gory tylko o sprzedaz uczciwie zarobionych rzeczy 

Twoj tata idzie rano do sadu i ma xxx jablek(piekne soczyste) zdecydowal ze je sprzeda bo ma ich za duzo i sie zniszcza 

i tu nagle wychodzisz Ty i mowisz ze ma nie sprzedawac bo zniszczy rynek jaki jest (biedra, real, warzywniak) 

rozumiesz po krotce o co mi chodzi czy nadal nie lapiesz :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Mogliscie zuploaudowac klienta znacznie wczesniej a nie na ostatni gwizdek.

Mało kto ma internet, dzięki któremu dajmy w 4h nie pobierzesz klienta... a ma być kilka linków więc mulić nie będzie.

A wy co do yang nvm co się kłócicie, nie można to nie można i powinniście się dostosować a nie prowadzić dyskusje, które nic nie wniosą.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...