Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś o godzinie 00:00 odbędzie się krótka przerwa (maks. 20 minut) poprawiająca minimum ninje (wywalanie) oraz kilka drobnych błędów, testowaliśmy i wszystko było dobrze, jednak czy naprawdę 100% działa to będzie możliwe do sprawdzenia tylko przez wiekszą ilość graczy.

Każdy zostanie wylogowany automatycznie, Team Invoria.pl

@Quarel™ @BaaLCadar może dodacie skille toggle i wchodzenie na konia za pomocą ctrl+g? Bardzo to pomoże graczom ;>

Potrzeba eq na nowe mapy? Jak tak to jakie bony?

tenor.gif

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szamanka tez wywala czesto okna logowania wczesniej mi sie to nie zdarzalo, sciemnialiscie przez to 6 miesiecy :P

Opublikowano

ja osobiście nie jestem wstanie grać ;) za dużo ludzi poczekam sobie z 2 dni i zacznę    ale co do serwa to polecam 

Opublikowano

Szamanka tez wywala czesto okna logowania wczesniej mi sie to nie zdarzalo, sciemnialiscie przez to 6 miesiecy :P

to to wina anty sync_hacka (limitu ktory standardowo jest w game), wywalić moze każda postac ale ninja wali najszybciej i dlatego.

Zostanie to poprawione

sygna1.png

Opublikowano

Powiem mi ktoś o co chodzi w misji "Pająki, wszędzie pająki"? Chodzę i ubijam w v1 i v2 pająki i g****o, nic nie leci. Administracja by podała o jakie pająki chodzi, a nie... "Zabij se pająki, ale nie powiemy ci jakie" Ja bym zmienił nazwę z Easy na Twardy Medium... ;]

V1,v2 xD. Ta misja to pająki v3, robiłem ja na becie :)

Potrzeba eq na nowe mapy? Jak tak to jakie bony?

Na forum dałem temat o bonach na mapy 95+ polecam sprawdzić.

Sorry ze temat pod tematem ale jestem na tel. I mam ograniczone czynności :(

Edit; o samo się łączy

<3

Opublikowano

4 godziny 30minut 121 level? Od kiedy Invoria to az tak łatwy w expie serwer? :O

Tylko ze Ci gracze nie robią eq ani misji. Zakupili pd i nastawili się głównie na exp czyt. TOP'ke. Exp zmieni się na wyższym lvl i trochę zwalnia ;)

<3

Opublikowano

Bedzie licznik na stronie?

Raczej nie, bo od razu beda wymysly "podkrecony licznik" juz wole co jakis czas dac z komendy /w (jak strone wczesniej) niz czytać jakie to fake czy coś.

4 godziny 30minut 121 level? Od kiedy Invoria to az tak łatwy w expie serwer? :O

Od zawsze, do 150 zawsze szlo bardzo szybko. (samym expem bez misji itd)

sygna1.png

Opublikowano

a jak pisałem że ninja zbugowany, to każdy pisał że ten problem u mnie jest, a nie w kliencie, k***a mać, należy mi się 1000000 sm za to, że zgłaszałem tego buga!

mój nick Exile - proszę ładować mi na te postać SM`y haha :D

Opublikowano

a jak pisałem że ninja zbugowany, to każdy pisał że ten problem u mnie jest, a nie w kliencie, k***a mać, należy mi się 1000000 sm za to, że zgłaszałem tego buga!

mój nick Exile - proszę ładować mi na te postać SM`y haha :D

Miałeś rację ale jak zgłaszałeś tylko Ty to nie sądziliśmy, że to problem globalny. 

Dzisiaj o 00.00 zostanie to poprawione, podczas przerwy 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Spokojnie ja na becie dropilem je 4,5h i dałem jakoś rade :)

a czy drp jest na kazdym lvl, czyli biolog na 70 lvl beda mi itemki dropily na 200 ?

Opublikowano

IS nie jest "CIUT" za drogi?

500 Sm za peta? Którego jeszcze trzeba expić? Na s1 diabełka expić nie trzeba było, dawał stałe bonusy i 320sm kosztował.. ehh ;x

Opublikowano

Raczej nie, bo od razu beda wymysly "podkrecony licznik" juz wole co jakis czas dac z komendy /w (jak strone wczesniej) niz czytać jakie to fake czy coś.

Od zawsze, do 150 zawsze szlo bardzo szybko. (samym expem bez misji itd)

czyna d200 lvl dropnie mi szkata z ripa i itemki z misji biologa 70 lvl ?

Opublikowano

a czy drp jest na kazdym lvl, czyli biolog na 70 lvl beda mi itemki dropily na 200 ?

Tak ja na becie 220lv robiłem biologa od zera i dropilem normalnie ;)

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...