Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba dożyłem chwili, w której będzie potrzeba kompa za 2koła do metina, bo w m1 na psach mam 10fpsa -.- Poczekam z tydzień, może się sytuacja trochę uspokoi :)

Aha : i pozdrawiam idiotę co robił interfejs klienta przy logowaniu. W 800x600 nie widać zapisywania kont, stworzenia postaci, i ogólnie jest do dupy.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Ludzi masa zapraszam .Jeżeli ja mam lagi w m1 to jest oznaka masy graczy.

@Dodajcie licznik bo coś czuje ponad 1k jest na 100%

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Czy tylko u mnie pisze ciagle zostaniesz polaczony z serwerem?

Mi też pisze że zostanę połączony z serwerem klienta z bety mam a przed chwilą wrzuciłem łatkę i powinno wszystko ładnie śmigać :/

ddz8gi.png

Opublikowano

Mi też pisze że zostanę połączony z serwerem klienta z bety mam a przed chwilą wrzuciłem łatkę i powinno wszystko ładnie śmigać :/

Zaktualizujcie clienta ja narazie nie gram za dużo luda za mało spotów za duże lagi wróce wieczorem jak się wszystko uspokoji.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

A ja wgl nie mogę się zalogować, gdy już pasek logowania ładuje się prawie do końca wywala metka

Opublikowano

Zero?;p ja mam takie ze masakra myslalem ze to moze z mojej winy ale byłem zobaczyc na innym servie to tam 0 lagow ;p

Opublikowano

Zaktualizujcie clienta ja narazie nie gram za dużo luda za mało spotów za duże lagi wróce wieczorem jak się wszystko uspokoji.

Jak nie znasz odpowiedzi to sie nie udzielaj, nie da sie zaktualizowac bo blad wypierdziela

Opublikowano

Zmieńcie aby po zabiciu było full hp bo zaczyna się że nie dają wstać i taki noob klepie mnie 5 min i nie daje wstać...

b3598e1168c49.jpg

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...