Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OFICJALNY CLIENT z DNIA 29.12.2014 --- >>>> Będzie wymagał tylko spaczowania lub małej łatki przed startem.

Polecam pobierać https://mega.co.nz/#!0p5FSIBA!dlvhmNylztxIeD150WaSD72NAfIhC_1Ud6rX0ogDEAA

zaraz pewnie mod skasuje więc dostępny jest również w dziale "pobierz" na stronie serwera.

POBIERAJCIE Z GOOGLE CHROME aby nie było problemów

A pobrałem clienta wczoraj też będzie dzialać?

Opublikowano

Czy moze mi ktos dac ta latke co ma niby wazyc 320 mb?

Bo clienta mam z bety a nowego nie za bardzo chce mi sie pobierac.

Z gory dziekia :D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

A moze tak admin ?

Skoro mowil ze bedzie to wstawic powinien ...

PS

Nabijasz tylko posty ...

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Gadałem wczoraj z adminem i mówił że trzeba tylko spatchować tego klienta którego się miało... Coś teraz patchuje i zobaczymy co wyjdzie. 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

no zobaczymy czy mi będzie wywalać klienta po biciu sztyletami, okaże się wszystko :)

http://wklej.to/9Dqsv

czyli moja przygoda na tym serwerze się kończy.

nowy klient - dalej wywala po kilku minutach, sekundach itd.

nie zlokalizowaliście błędu i nie naprawiliście go.

Opublikowano

Problem w tym, że ja takiego problemu na ninjy nie mam. Tylko Ty chyba go masz więc nie wiem o co Ci chodzi.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

jak nie wiesz o co chodzi to po c**j się odzywasz, nie rozumiem.

gram ninją, biję sztyletami z ziemi na DT, m2, orkach, mapie 200 itp itd i mnie po kilku sekundach, czasem minutach wywala, a co najlepsze podaje im syserr na tacy, nie rzucam słów na wiatr i dupa.

Opublikowano

jak nie wiesz o co chodzi to po c**j się odzywasz, nie rozumiem.

gram ninją, biję sztyletami z ziemi na DT, m2, orkach, mapie 200 itp itd i mnie po kilku sekundach, czasem minutach wywala, a co najlepsze podaje im syserr na tacy, nie rzucam słów na wiatr i dupa.

Ja wiem o co chodzi. Tylko ciekawi mnie dlaczego tylko Ty masz ten problem. Patrząc na to, że każdy ma jednego i tego samego clienta ja nie mam takiego problemu grając tą ninją i bijąc sztyletami.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

ale mordo nie czaisz akcji, ty i ja mozemy nie wiedzieć ja się przyznaję do tego - nie wiem czemu mnie wywala a ciebie nie, ale oni powinni wiedzieć jak proszą mnie o syserr - daje im syserr, niby naprawiają a błąd dalej występuje.

Opublikowano

Jeżeli ten problem jest tylko u ciebie to nie sądze by mieli go naprawić w łatce bo przecież problem nie leży u nich. Spróbuj jeszcze raz klienta zainstalować itd, c++ service packi nwm co to może być. Raczej mają robote przed startem, nie naprawią 1 osobie błędu. Poczekaj trochę, zagraj chwile inną klasą a potem ci to naprawią.

Opublikowano

ten problem występuje tylko na ich serwerze i dodam, że daje im syserr wy czaicie o co chodzi, oni w nim mają zapisany błąd, ja coś już potrafię z niego rozczytać, że moby na mapach, wcześniej było że bgm folder z muzyką, sam dalej nie wiem

Opublikowano

ale mordo nie czaisz akcji, ty i ja mozemy nie wiedzieć ja się przyznaję do tego - nie wiem czemu mnie wywala a ciebie nie, ale oni powinni wiedzieć jak proszą mnie o syserr - daje im syserr, niby naprawiają a błąd dalej występuje.

w syserr jedynie spami ze cos jest zjebane z msm mobow na mapie 200. mi syserr sypie to samo a metina nie wywala.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Będzie łatka przed startem debile!

ljbc.png

Opublikowano

Tym syserrem możesz sobie za przeproszeniem d*** podetrzeć, bo to tylko informacje o tym że szuka msm'ów w innych folderach niż tych które są standardowo przypisane dla zakresów.

Nikogo nie wywala tylko Ciebie, jak myślisz, u kogo jest problem? Robisz gównoburze i myślisz że możemy coś poradzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...