Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio? Trzema 200lv nie mogliśmy zabić Królowy nag... Po jakimś czasie udało się z trudnością a co dopiero na 115.. '-.- 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio? Trzema 200lv nie mogliśmy zabić Królowy nag... Po jakimś czasie udało się z trudnością a co dopiero na 115.. '-.- 

A jakie średnie w broniach mieliście?

Pewnie trzeba będzie 50+ śr i 2-3 osoby...

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Ale tutaj zapewne jest dostosowana do 115lv są inne mapy itp ... niż na s1.

@ Czy jutro godz 18:00 to na 100% pewna godzina czy start może lub będzie przesunięty ?

ddz8gi.png

Opublikowano

@Monkey D. Luffy

Ja z 3 typami po 40sr 12 sila (woj body 4x)

ledwo co ubilismy tą królową nag -.-

40 śr to dość mało ambitne. Biliście na poli i z dowodzeniem? potworami z peta, obrożami etc?

//edit. jak biliście na wh to nie mieliście poli więc spróbujcie jeszcze raz z poli...

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Tą nage sam ubiłem na 200 lvl w max 3min? Dobre bony w eq i nie będzie problemu.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

To dziwne bo ja BM 200LV z truta 175lv śr 40 zabijam ja w 40 sekund. Eq miałem wybonowane pod hp/miecze/sztylet xD

<3

Opublikowano

A jakie średnie w broniach mieliście?

Pewnie trzeba będzie 50+ śr i 2-3 osoby...

Ja mam 49sr mistyki nieumarli i przeszywka + all kd do expa and potki. Ale serio? Bossa na 120lv we trójkę ciężko ale to bardzo ciężko było go ubić :P 

Opublikowano

Ja mam 49sr mistyki nieumarli i przeszywka + all kd do expa and potki. Ale serio? Bossa na 120lv we trójkę ciężko ale to bardzo ciężko było go ubić :P

A wiem, pewnie nawet nie zrobiliście biologia i misji, nic dziwnego. Ja na becie zrobiłem całego biola i prawie all misję prócz 3 które są zbugowane i zgłosiłem na forum. I BM ogarniam każdego bosa solo :)

<3

Opublikowano

Jak sądzicie, zestawiając tych troje Dagger,Mental,Healler.
Ktory z nich najlepiej daje rade w pvp opierajac sie na becie, i czy daggerem,heallerem nie jest ciezko w expie bez buffa.?

Opublikowano

Ktory z nich najlepiej daje rade w pvp opierajac sie na becie, i czy daggerem,heallerem nie jest ciezko w expie bez buffa.?

Nie jest.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dagger zawsze był lepszy wg. mnie od Mentala bo zanim się mentalem wyskładasz to wiesz :P

Nie jest ciężko.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Opierając się na becie to Mental i Dagger :)

Reszta postaci po prostu ssie lub właściciele tych postaci nie wiedzą jak nimi grać.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Sam niestety nie doczytałem jeszcze w prezentacji informacji dt. IS.

Kiedy będzie można śmiało już kupować SM?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Opierając się na becie to Mental i Dagger :)

Reszta postaci po prostu ssie lub właściciele tych postaci nie wiedzą jak nimi grać.

Owszem są to jedne z lepszych klas lecz na becie w pvp żaden dagg mi nie dał rady. Gram BM. Metal jeśli mnie trafił to podałem lecz zostawalo mu hp na hit/1 duszek :)

<3

Opublikowano

Owszem są to jedne z lepszych klas lecz na becie w pvp żaden dagg mi nie dał rady. Gram BM. Metal jeśli mnie trafił to podałem lecz zostawalo mu hp na hit/1 duszek :)

Nie grałem na becie ale pewnie trafiałeś na osoby, które nie umieją grać daggerem lub nie mieli eq odpowiedniego. No chyba, że to BM w końcu jest tak zbalansowany, że się nadaje znów do nawiązania walki w PvP :D A jak sobie BM radzi z bossami?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie grałem na becie ale pewnie trafiałeś na osoby, które nie umieją grać daggerem lub nie mieli eq odpowiedniego. No chyba, że to BM w końcu jest tak zbalansowany, że się nadaje znów do nawiązania walki w PvP :D A jak sobie BM radzi z bossami?

Tak jak pisałem wyżej nie rozumiem jak ludzie nie mogą w 3 zabić bosa jak ja BM sam solo robiłem dungi i ubijalem bossy( 30s do 1minuty) BM bardzo dobrze sobie radzi na s2 przynajmniej na becie, testowałem go od 22.12 czyli od samego startu bety

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...