Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponawiam pytanie bo widze ze nikt nie odpowie .. 
czy wystarczy patchowac clienta z bety czy bede musial na official pobierac nowego clienta ?

Opublikowano

Czy resp mobów i metinów został jakoś zwiększony, np. w czerwonym lesie? Ja bym ogólnie wszędzie zwiększył, na każdej mapie, bo pewnie będzie te 1.5k luda, to będzie trochę ciężko ze znalezieniem metina/wolnego spota.

Tak administrator pisał wcześniej że resp metinów jest powiększony.

Opublikowano

ponawiam pytanie bo widze ze nikt nie odpowie .. 

czy wystarczy patchowac clienta z bety czy bede musial na official pobierac nowego clienta ?

Nikt nie odpowie bo nie chce ci się ruszyć dupy i cofnąć 2-3strony wstecz gdzie kilku innych leniwych pyta o to samo, po to macie prezentacje i temat żeby czytać i się dowiadywać o serwerze a nie pytać po 20 razy o to samo.

Odpowiem ci, wystarczy spatchować bo pewnie i tak byś nie cofnął się tych 2 stron wstecz, to takie męczące.

Opublikowano

Mam takie pytanko jak tu z dropem trutki ? widziałem ze bron sie robi z niej na 90lv i potem jeszcze 1xx tylko gdzie dropi trutka ?

Leci ona tylko z szkatki ripa / śmierci czy dodana jest na wyższych mapach do bos'ów tez ? jeżeli tak to czy jest zmieniony drop z szkatek ripa i śmierci  ponieważ widziałem że są w item shopie.

I ponowie też pytanie do teamu kiedy będzie uzupełniony item shop.

Opublikowano

Skąd trute dropne i czy sie przerabia?

Truty lecą z szkat Ripera lub możesz wymienić 15 szkat za wybraną broń na 75 oraz żeby przerobić na kolejną broń potrzeba Szkaty Nieb śmierci. Oraz taki mały szczegół z szkat śmierci lecą zbroje specjalne, które mają wbudowane bonus na potwory. 

xD 

Opublikowano

Mam takie pytanko jak tu z dropem trutki ? widziałem ze bron sie robi z niej na 90lv i potem jeszcze 1xx tylko gdzie dropi trutka ?

Leci ona tylko z szkatki ripa / śmierci czy dodana jest na wyższych mapach do bos'ów tez ? jeżeli tak to czy jest zmieniony drop z szkatek ripa i śmierci  ponieważ widziałem że są w item shopie.

Czytaj czytaj co piszą ludzie na stronach, bo co strona to leci to samo pytanie. Skąd truta? jeju....

ItemShop mają skończyć już niedługo (o ile już nie jest skończony)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Już to wielokrotnie pisałem, Truty lecą z szkat Ripera lub wymieniasz 15 szkat Ripera za wybraną broń na 75.

xD 

Opublikowano

Widział ktoś bonusy zbroi specjalnych? Pamiętam, że na S1 potem były za słabe, bo za mało HP dawały.

Na 150 lv daje: 575 defa, 20 magia, 10k pz, 50 potwory

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano
Z tym isem to niezle kogoś pogrzało 30 zł za peta. 

Każde Ci ktoś kupować? Kto nie chcę się męczyć kupuje.

Lepiej dropić ulepki i kupić za hajs peta.

Handel będzie cudny :D

Heniek.

Opublikowano

Prywatne dt nie działa. 

Bo na becie wyłączone jest.

Niebieska smierc jest po riperze czy jak? Jest priv dt?

Niebieska śmierc jest na WW.

Prywatne dt będzie, wymagana będzie demonia pieczęć która leci ze szkat serwerowych.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

<15:39:09> "©º°¨Sniezek¨°º©ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥69♥": dobra podziekuje na hardzie masz 480h
<15:39:10> "©º°¨Sniezek¨°º©ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥69♥": xD
<15:40:41> "©º°¨Sniezek¨°º©ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥69♥": czyli nie bedzie to zmienione?
<15:42:46> "Array": na s1 zawsze byly na 24h i nikt nie narzekał, i tak dlugo to trwa bo nie expi sie na tym zbyt dlugo
<15:45:54> "Array": moge jedynie zrobic ze na 7 dni beda
<15:46:11> "©º°¨Sniezek¨°º©ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥69♥": 10 :D?
<15:46:19> "©º°¨Sniezek¨°º©ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥69♥": zrob na 10 ebdzie 240h
<15:46:22> "©º°¨Sniezek¨°º©ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥69♥": :)
<15:46:27> "©º°¨Sniezek¨°º©ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥69♥": odrazu propsy ci dam na mpc
<15:46:36> "Array": dobra na 10 zrobie

Idzie sie dogadac z administracja :D jak widac zostalo zmienione

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

450 SM Doda +30% na potwory, +4000 HP na 24h godziny.\

czyli sms 30zl za mounta na 24h Mysallem ze jest jakis blad

<15:38:31> "©º°¨Sniezek¨°º©ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥69♥": Doda +30% na potwory, +4000 HP na 24h godziny.

<15:38:49> "Array": ta

<15:38:50> "Array": ale leci jak

<15:38:51> "Array": uzywasz

Smiech na salo  Polecam zmienic

Do metków nie potrzeba, bossy bijesz na Poli. 24h to chyba wystarczająco, patrząc na to, że mobki nie są super silne.

Opublikowano

@HeniU Mechanik

a czy jak gdzieś napisałem że ktoś mi każe kupić ? Nawet nie piszę że serwer pod IS bo rozumiem że każdy chce zarobić. Tylko miałem doładowac i się okupić i nastawiałem się na max 70 zł a za 70 zł to sobie co najwyżej kupisz peta i kostium więc wole od jakiś jełopów w grze kupić.

Opublikowano

@HeniU Mechanik a czy jak gdzieś napisałem że ktoś mi każe kupić ? Nawet nie piszę że serwer pod IS bo rozumiem że każdy chce zarobić. Tylko miałem doładowac i się okupić i nastawiałem się na max 70 zł a za 70 zł to sobie co najwyżej kupisz peta i kostium więc wole od jakiś jełopów w grze kupić.

Na innych serwerach są pety również po 30złoty. Co do tego, ludzie i tak zapewne kupią bo chcą się wybić na starcie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...