Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Quarel wcześniej pisał, że będzie ten sam kilent ;)

jak będzie trzeba pobierać od nowa to sory ale ja odpuszczam :*

dogadajcie się między sobą, potem cokolwiek piszcie ;)

nie będę dwa razy klienta pobierał... 

możesz zostać przy starym, ale łatka będzie 500 mb z tego co ja zrozumiałem

jak z tymi przelewami, będą czy nie?

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Quarel wcześniej pisał, że będzie ten sam kilent ;)

jak będzie trzeba pobierać od nowa to sory ale ja odpuszczam :*

dogadajcie się między sobą, potem cokolwiek piszcie ;)

nie będę dwa razy klienta pobierał... 

Dobrze mówisz  xD

Opublikowano

Dajcie teraz do pobrania klijęta, to może w nocy by się pobrało, i więcej osób by na starcie zawitało ;> 

Do 18 nie pobierzesz? Jeszcze ddosy czyli gdzieś do 21 nie będzie przyjemnej gry. A clienta dadzą na pewno ze 3h wcześniej.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Polecam, aczkolwiek szkoda było patrzeć na spadek ludzi na S1. Jest to jeden serwer z niewielu, gdzie jest on w pełni ogarnięty. Do zobaczenia na serwerze!

Opublikowano

Do 18 nie pobierzesz? Jeszcze ddosy czyli gdzieś do 21 nie będzie przyjemnej gry. A clienta dadzą na pewno ze 3h wcześniej.

Mowiłem o tych co mają słabe internety, a co by chcieli zagrać ;> 

Opublikowano

Mowiłem o tych co mają słabe internety, a co by chcieli zagrać ;> 

Nawet pobierając po 128 kb/s by człowiek zdążył.   Zresztą kto w tych czasach ma tak słaby internet ? Już mój mobilny na komórce jest szybszy, a do bogatych nie należę...

Opublikowano

Tzn co do clienta to mi to zwisa średnio sciagam clienta jakąs minute, jednak administracja powinna być świadoma tego że nie każdy ma stały internet lub swiatłowód w domu nawet jeżeli ma być nowy client to jak najszybciej a nie godzine przed startem ;).

Opublikowano

Koledzy wyżej, jakbyście nie zauważyli, to client jest już, a łatka szybko pyknie. Link dodany, nawet dla tak mało spostrzegawczych osób jak ja nie było to trudne... Serdecznie zapraszam, będzie moc!

Opublikowano

Koledzy wyżej, jakbyście nie zauważyli, to client jest już, a łatka szybko pyknie. Link dodany, nawet dla tak mało spostrzegawczych osób jak ja nie było to trudne... Serdecznie zapraszam, będzie moc!

Wiem że jest, bo patchuje mi się aktualnie :3 

Opublikowano

Gratki za fajny IS, da radę kupić wszystko co potrzeba (pety są na stałe rozumiem?)

Czy archer daje radę (sprawdzał ktoś na becie)? Bo z tego co widzę, to fajnie można go ogarnąć;)

Opublikowano

Debile pobrali internety z limitem i teraz wielka afera, bo klienta jeszcze raz będzie trzeba pobierać :D

Nie wszyscy mają możliwość zapewnienia sobie internetu bez limitów(kablowego) ze względu na swoje warunki chociażby mieszkalne :)

Oby nie było większych problemów przy starcie, już mi się patchuje klient :)

//edit. widzę, że usunęliście blok ciosów z obroży dla peta, bynajmniej tak w isie zostało napisane xD

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Gratki za fajny IS, da radę kupić wszystko co potrzeba (pety są na stałe rozumiem?)

Czy archer daje radę (sprawdzał ktoś na becie)? Bo z tego co widzę, to fajnie można go ogarnąć ;)

Na stałe. 

wszystko świetnie, ale czemu dalej przelewy nie działają.. pytam od kilku stron.

Będą dzisiaj.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Czy po starcie Invori s2 macie zamiar dodać jakiś event świąteczny ? Drop skarpet czy coś takiego ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Proszę postarać się stworzyć swoje konta już teraz. 

(Dostaliśmy masę gróźb... nie wiemy jak to będzie wyglądać po starcie i czy wytrzymamy. Lepiej aby każdy miał już swoje konto póki strona działa).

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Proszę postarać się stworzyć swoje konta już teraz. 

(Dostaliśmy masę gróźb... nie wiemy jak to będzie wyglądać po starcie i czy wytrzymamy. Lepiej aby każdy miał już swoje konto póki strona działa).

jeśli mam konto na becie to tylko zostanie ono oczyszczone z postaci? rozumiem, że będzie ono aktywne :)

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...