Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klient z bety będzie dobry czy od nowa trzeba zasysać? Pytanie na pewno padło ale chyba ze dwa dni by mi zajęło czytanie wszystkich odpowiedzi :) ( Nie mogę się doczekać startu. Tylko żeby serwery się nie wyłożyły od takiej ogromnej ilości ludzi.) Pozdro.

Opublikowano

@UP- dużo postów jeszcze będzie na ten temat? Jak się doczekać nie możesz, to wejdź na FP albo forum, tam masz dokładne info.

Ponawiam pytanie- grął ktoś archerem na becie? Daje radę? Ja się spóźniłem i nie mogłem sprawdzić.

Opublikowano

Przyśpieszyliśmy znacznie stronę. Ładuję się po 0,1sec. Mam nadzieję, że to umili korzystanie z stronki. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Przydałby się taki Event chociaż event na start serwera to niezbyt dobry pomysł. Tak po 3dniu serwera mogliby zrobić jakieś szkaty/skarpety .

Opublikowano

Mam słaby internet, 50-100 kb/s, ale ogarnąłem u kumpla clienta :P Czekam z niecierpliwością na 18, oby nie było żadnych ataków oraz nie chce widzieć startu przesuniętego na inny dzień :P 

Opublikowano

Wszystko bedzie git , wiem to po invorii s1 , teraz mają wiekszy budżet i tym bardziej zapewnia lepsza ochronę .. czekam do 18 i wbijam ! ja gram WP , a wy ;d ? jedyne do czego mogę sie przyczepić to te różowe bronie natury i zbroje natury wygladajace jak z bajek dla dzieci... na s1 był lepszy set na 220...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cos czuje, ze nie wytrzymaja presji i zawala ten start ;p

Oni mają doświadczenie jestem pewny że invoria ruszy na pompie.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Ataki na pewno będą, miejmy nadzieję że serwer je utrzyma albo zlikwiduje w krótkim czasie.

Jest to s2 więc mają już jakieś doświadczenie, miejmy nadzieje, że nie odczujemy ataków :D

Opublikowano

Będzie można korzystac z klienta z bety?

Tak ale trzeba będzie włączyć patcher żeby pobrać potrzebne pliki.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...