Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, dupa nie mam pomysłu.

btw. wszystko było tańsze w is, pety po 350 sm, kostiumy po 280, a teraz patrze pety po 500 sm, kostiumy po 400, pojebało was?

pet rano - 350 sm - teraz 500

stroje rano 280 sm teraz 400

maska pod exp 210 sm teraz 300

sms 30 zł - 550 sm przeliczcie sobie

ja tam i tak jak już miałbym przelewem ładować, ale widzę że za 120 zł najbidniej żeby mieć wszystko na tip top, okej... zjebaliście tym w tym momencie.

a z wywalaniem coś poradzicie?

Beka z tym isem xD mam nadzieję, że dużo ludzi będzie to sellało w grze za yangi.

A z wywalaniem to po prostu załóż sobie mieczyk i innego wyjścia nie ma.

Wina nie leży po zbyt dużej szybkości ataku bo niby jakim cudem? Byłoby tak u każdego a jest tylko u 1 osoby. Poczekaj na oficjalny start może problem ustąpi, jak nie to będziemy szukać dalej. Nie ma co spinać przed startem.

Po takiej, że przy mieczu jeszcze jest ok ale zobacz, że sztylety są dwa więc szybkość ataku tak jakby jest 2x. Odpal sobie sh na 300/400 i machaj ciagle i zobacz, że Cię kicknie, taki sam problem pewnie pojawia się z tym ninją.

1367591241-U459639.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No masz, a dopiero co Was pochwaliłem za fajny IS. Za 30 zł można było sobie kupić kostium + peta, teraz ledwo na kostium styknie, do tego na 30 dni. Chyba odpuszczę sobie wysyłanie przelewu.

Opublikowano

Stroje i fryzy były na 30 dni na s1 i nikt nie narzekał. Co do ceny to nie wiem ile kosztowały. PS: czekam na łatkę

Nie bedzie latki tylko nowy client...

A ze masz slabego neta to juz twoj problem. mnie tam nowy client pasuje.

Opublikowano

aha czyli teraz będziemy ładowali po 200 zł, żeby mieć 2x peta do pvp i expa + kostium i fryz :D 

super ceny, pozdrawiam tych którzy nie mają kont i muszą ładować sms - jeden sms jedna rzecz z is, pozdro 600.

Opublikowano

Czemu przelewem jest tylko 100 sm wiecej niż smsem. O ile wiadomo sms macie nie całe 50% czyli 15 zł, a przelewem dostajesz wszystko, a dajecie tylko 100 sm wiecej.

Opublikowano

Gdzie niby Armin pisał, że łatki nie bedzie ? Nie będę pobierał klient 4h...

Pisal gdzies we wczesniejszych postach ze nie ma sensu robic latki bo zajmowala by z 500mb

Opublikowano

Beka z tym isem xD mam nadzieję, że dużo ludzi będzie to sellało w grze za yangi.

A z wywalaniem to po prostu załóż sobie mieczyk i innego wyjścia nie ma.

Po takiej, że przy mieczu jeszcze jest ok ale zobacz, że sztylety są dwa więc szybkość ataku tak jakby jest 2x. Odpal sobie sh na 300/400 i machaj ciagle i zobacz, że Cię kicknie, taki sam problem pewnie pojawia się z tym ninją.

Gościu, przeczytaj to co piszesz. Widzę, że na wh to się grało co? :) Tu nie chodzi o to, chyba że gościu gra na sh xD To na 100% nie jest problem z szybkością ataku bo by każdy tak miał a nie jedna osoba, chcesz pomóc - ok ale nie pisz głupot.

Teraz do wszystkich, klienta wystarczy spatchować i nie pisać o wrzucanie łatek bo do 18 zdążycie ściągnąć klienta i go sptachować. Przydałoby się, żeby mod za każde kolejne takie pytanie nadawał ostrzeżenie bo to przechodzi wszelkie granice, pytają się 20 razy o to samo a odpowiedź była 2-3strony wcześniej.

Ktoś pisał, że administracja nie ogarnia. Dzisiaj mają start, muszą wszystko poogarniać żeby serwer,strona wystartowały jak należy, bez bugów i błędów ale wy myślicie że to MPC jest centrum wszystkiego i admini powinni odpowiadać na każde wasze pytanie.

Dlaczego wy narzekacie na ceny is? Chcecie żeby każdy za 30zł latał z full is, miał pety,stroje,wierzchowce,fryzury,pierścienie,expa itd? Przynajmniej każdy będzie miał szanse a z tymi cenami przedmioty z is'u będą miały jakąś wartość w grze. Kto będzie chciał to wspomoże i tak serwer i będzie miał coś z IS'u. Nikt nie każe wam płacić, możecie grać i za yang kupić. Typowi "pro playerzy', za 30-50zł chcieliby full is i topke.

Opublikowano

@patryk2661 Wszystko jest w prezce

- Zwój do poziomu 90 (Dostępny u handlarki)

- Zwój do poziomu 115 (Dostępny za IP)

- Zwój do poziomu 130 (Dostępny za IP)

*IP = Invoriańskie Punkty = Punkty Osiągnięć

Opublikowano

Podczas mojej gry na s1 wszystko śmigało ładnie, mimo kilku niedociągnięć.

Aktywności wiary na serwerze, aktualizacji, eventów nie brakowało.

Jeśli planujecie również przyłożyć się tak do s2, to serdecznie polecam. Widzimy się w grze :)

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Gościu, przeczytaj to co piszesz. Widzę, że na wh to się grało co? :) Tu nie chodzi o to, chyba że gościu gra na sh xD To na 100% nie jest problem z szybkością ataku bo by każdy tak miał a nie jedna osoba, chcesz pomóc - ok ale nie pisz głupot.

xD beka, nie gram na wh. wh a sh to wgl inna bajka. To, że wiem jak to działa nie znaczy, że na tym gram. Na pewno nie jest problem z szybkością ataku? rly? a sprawdź sobie czy ninje z 100 szybkości ataku kicknie. Na 100% nie :)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Mam pytanie do bodego , czy on be dzie kosił w lepszych lvl typu 150 do 220 patrzac na resy itd jak myslicie 

elo here

Opublikowano

xD beka, nie gram na wh. wh a sh to wgl inna bajka. To, że wiem jak to działa nie znaczy, że na tym gram. Na pewno nie jest problem z szybkością ataku? rly? a sprawdź sobie czy ninje z 100 szybkości ataku kicknie. Na 100% nie :)

na innych klasach też wywala błędy w syserr ale chyba nie wywala.

wy jak bijecie moby na mapie 200 to jaki macie syserr?

ten ceny w is są kosmiczne

Opublikowano

Gościu ale jakby był to problem z szyb. ataku to by kickało wszystkie ninje. Skończ proszę, chodziło mi o sh i popełniłem literówkę a tak poza tym to był żart ;) Ile razy mam ci tłumaczyć że z prędkością ataku to byłby problem całego serwera a nie 1 osoby.

Mam pytanie do bodego , czy on be dzie kosił w lepszych lvl typu 150 do 220 patrzac na resy itd jak myslici

Każda klasa może kosić jak ogarniasz, masz eq i umiejętności na niej. Chociaż body nigdy nie był jakąś ekstra klasą w pvp więc "kosić" jak ty to ująłem łatwo nie będzie.

Ceny w IS wg mnie nie są duże patrząc na to że 30zł to sms. Przelewem 20zł to wg mnie dobra cena chociaż mogli dać te itemy na zawsze ale dobra. Jeżeli nie za 20zł to za ile? Za 10zł cały serwer by latał w ItemShopie i po 2-3tygodniach nikt by tam nie chciał grać.

Opublikowano

Serwer fajny, ale co to za gra, gdzie na full itemshopa trzeba wydać ponad 200zł, a w dodatku itemy na 30 dni

to już wole kupić nowego assassyna czy lords of the fallen, a nie grać w niby "darmową gre"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...