Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli z tego co tu czytam to Body i WP będą w sporym stopniu osłabieni bo ich co tu dużo nie mówić hity czyli podstawa tych klas będzie znikoma. Więc waszym zdaniem pytam tych co testowali bete i s1, najlepiej grać mentalem i BM'em jeżeli chodzi o PVP?

Opublikowano

Czyli z tego co tu czytam to Body i WP będą w sporym stopniu osłabieni bo ich co tu dużo nie mówić hity czyli podstawa tych klas będzie znikoma. Więc waszym zdaniem pytam tych co testowali bete i s1, najlepiej grać mentalem i BM'em jeżeli chodzi o PVP?

dagger a pozniej mental kosy pvp

kolejnego posta nie bede pisal wejdz na bete zobaczysz

Opublikowano

Dagger? Możesz uzasadnić? Jego skille są aż tak mocne tutaj czy jak?

Skille daggera zawsze były mocne tylko trzeba było dobrze trafić zasadzką no i wirka 3x. Chmurka zawsze pokaźny dmg <3

BM może jeszcze się sprawdzić, strasznie dużo daje mu ochronka...

Mental na pewno będzie top1/2 w pvp, jak zwykle poza tym.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

To WH tutaj jest legalne?

Nie jest legalne, po prostu na becie nie banują bo szkoda zachodu. Na oficjalu mają banować na podstawie logów. (i pewnie zgłoszeń)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

To jest beta, tutaj nie ma banów, na oficjalu dopiero bedą.

bo to koniec bety i są czesto resety poprawiajace bledy.

Ty czasami nie rozumiesz, że to nie jest kick z resetu, tylko kick bo użyłem zinkę.

a te moje wywalanie ze sztyletami, ktoś mi łaskawie odpowie, od 3 stron tematu próbuje kogoś zachęcic do odpowiedzi i nic.

Opublikowano

ile osób gra na serwie 

Aktualnie jest BETA na której jest sporo osób.

Jutro oficjalny start, miejmy nadzieję że licznik przebiję liczbę ~ 1500

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ty czasami nie rozumiesz, że to nie jest kick z resetu, tylko kick bo użyłem zinkę.

a te moje wywalanie ze sztyletami, ktoś mi łaskawie odpowie, od 3 stron tematu próbuje kogoś zachęcic do odpowiedzi i nic.

Zapewne masz za dużą szybkość ataku i serw nie wyrabia. Kicka Cię jak bijesz sztyletami całego spota? czy jak tylko machasz na pustą przestrzeń?

1367591241-U459639.png

Opublikowano

bije sztyletami moby na wszystkich mapach czy z konia, czy z ziemi zawsze wywala, dawałem już syserr, admini widzieli i nic, napisali, że już to naprawili ale klienta nie wiadomo kiedy dadzą, czekam na ich odpowiedź.

Opublikowano

Ja nie mówię, że sam bym nie mieszał bsem. Ale tak to zawsze mniej osób by mieszało i można by ostro banować tych co mieszają ;d 

Powiedz jakby ich banowali? Kumam ze w nocy no ale... Prawie nikt nie mixuje w nocy ^^

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

bije sztyletami moby na wszystkich mapach czy z konia, czy z ziemi zawsze wywala, dawałem już syserr, admini widzieli i nic, napisali, że już to naprawili ale klienta nie wiadomo kiedy dadzą, czekam na ich odpowiedź.

Przecież już dostałeś odpowiedź. Problem był w bince. Co Ci przyjdzie z expienia skoro jutro będzie łatka i powinno być ok ;)

Opublikowano

Przecież już dostałeś odpowiedź. Problem był w bince. Co Ci przyjdzie z expienia skoro jutro będzie łatka i powinno być ok ;)

coś mi się bardzo nie chce wierzyć, że oni to naprawili, bo by dodali to na bete, a potem hooltras pisał, że jednak to waży 500 mb, a nie w bince problem, więc nie wiem jak to jest.

Zostawmy ten temat, jutro się okaże.

Czemu jak wybieram opcję przelew to jest - błąd połączenia z operatorem - nawet na s1 tak jest?

Opublikowano

Jest bug podzielony na krolestwa w jinoo pet daje 10% ludzi  bez rozdania statystyk wiecej a  w czerwonych nie daje nic  tak jak powinoo byc 

Odwolasz go i jest wszystko ok 

Postac polewej z niebiescy (jinoo) prawej czerwoni 

http://speedy.sh/6j6Mv/bug.PNG

A moze poprostu chomik i elf sie roznia bonami?

Opublikowano

Sprawdzal ktos szamana smoka czy w pvp daje jakos rade?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Zapewne bedzie duzo ludzi i na oxie by sie przydalo aby zamienic postacie w ptaszki aby nie blokowaly przejscia...
Bylo tak na innym serwerze i byl to bardzo dobry pomysl.

Co o tym myslicie?

Przemysl to

@Quarel™
Opublikowano

Jest bug podzielony na krolestwa w jinoo pet daje 10% ludzi  bez rozdania statystyk wiecej a  w czerwonych nie daje nic  tak jak powinoo byc 

Odwolasz go i jest wszystko ok 

Postac polewej z niebiescy (jinoo) prawej czerwoni 

http://speedy.sh/6j6Mv/bug.PNG

Po prawej nie masz założonego pasu który daje +10 ludzi

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Sprawdzal ktos szamana smoka czy w pvp daje jakos rade?

Niby daje, ale healer podobno ma większe pizgnięcie.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...