Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://wklej.to/9Dqsv

czyli moja przygoda na tym serwerze się kończy.

nowy klient - dalej wywala po kilku minutach, sekundach itd.

nie zlokalizowaliście błędu i nie naprawiliście go.

Dokładnie ziomek to wtedy coś u cb, również tego problemu nie mam. :)

Ten sysser ciołku nic o Sztyletach ani wywalaniu channeli nie mówi.

Każdy serwer ma takie błędy, gówno się znasz a gadasz...  :unsure:

To są błędy z NPC modelami pff.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tym syserrem możesz sobie za przeproszeniem d*** podetrzeć, bo to tylko informacje o tym że szuka msm'ów w innych folderach niż tych które są standardowo przypisane dla zakresów.

Nikogo nie wywala tylko Ciebie, jak myślisz, u kogo jest problem? Robisz gównoburze i myślisz że możemy coś poradzić.

Będzie łatka przed startem debile!

Tym syserrem możesz sobie za przeproszeniem d*** podetrzeć, bo to tylko informacje o tym że szuka msm'ów w innych folderach niż tych które są standardowo przypisane dla zakresów.

Nikogo nie wywala tylko Ciebie, jak myślisz, u kogo jest problem? Robisz gównoburze i myślisz że możemy coś poradzić.

Wy jesteście pierdolnięci?

Jak mi nie działa to po prostu pytam się techników tego serwera, bo na ich serwerze mnie wywala, jak k***a mogę to sam naprawić jak nie wiem o co chodzi, nigdy nie tworzyłem serwerów, tylko w nie gram.

O tym swoim wywalaniu pisałem hooltrasowi od 3 dni, pisał nowy klient, pisał binka, pisał łatka i nic, więc ja sam nie wiem w czym problem może być.

Może mieć to wpływ, że ostatnio tworzyłem dysk D, bo potrzebowałem go, a tak wszystko mam C. Dysk D jest pusty i tak, a widać że ścieżka ciągnie się do D.

Opublikowano

Wy jesteście pierdolnięci?

Jak mi nie działa to po prostu pytam się techników tego serwera, bo na ich serwerze mnie wywala, jak k***a mogę to sam naprawić jak nie wiem o co chodzi, nigdy nie tworzyłem serwerów, tylko w nie gram.

O tym swoim wywalaniu pisałem hooltrasowi od 3 dni, pisał nowy klient, pisał binka, pisał łatka i nic, więc ja sam nie wiem w czym problem może być.

Może mieć to wpływ, że ostatnio tworzyłem dysk D, bo potrzebowałem go, a tak wszystko mam C. Dysk D jest pusty i tak, a widać że ścieżka ciągnie się do D.

Tak, jestem pierdolnięty.

Gdyby wyrzucanie było winą clienta to kilka osób by miało ten problem, masz go tylko Ty. Trudno, nie pograsz ninją ;)

Opublikowano
http://wklej.to/9Dqsv

czyli moja przygoda na tym serwerze się kończy.

nowy klient - dalej wywala po kilku minutach, sekundach itd.

nie zlokalizowaliście błędu i nie naprawiliście go.

problem w tym, że tutaj nic złego nie ma w tym sysserze, więc bardzo ciężko jest nam Ci pomóc ;/ 

Dla pewności sprawdź inne postacie jak np sura 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Proszę żeby wszystkie łatki jakie będą żeby były na jakiś hostingach a nie tylko w patcherze ponieważ mi nie mam Admina na kompie i go nie uruchomie (zaraz będą hejty)

To jest tylko moja prośba bo też chciałbym zagrać.

Serwer bardzo polecam i jak będzie możliwość to zagram !

img12grosikow.gif

Opublikowano

problem w tym, że tutaj nic złego nie ma w tym sysserze, więc bardzo ciężko jest nam Ci pomóc ;/ 

Dla pewności sprawdź inne postacie jak np sura 

Mówił, że bijąc mieczem jest ok. Wina leży pewnie po zbyt dużej szybkości ataku przy sztyletach. To samo się dzieje jak się odpali sh na innych broniach, przekroczy się bodajrze 250 szybkości ataku i kicka z serwera.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Tak, jestem pierdolnięty.

Gdyby wyrzucanie było winą clienta to kilka osób by miało ten problem, masz go tylko Ty. Trudno, nie pograsz ninją ;)

Z tego co wiem administracja lub jej murzyni ( w tym przypadku Ty ) powinna pomagać potencjalnym graczom, ale jak widzę brak chęci lub co lepsze nie wiesz/wiecie jak to naprawić to jestem neutral.Moje zdanie tu wiele nie zmieni.

Nothing.

Opublikowano

Mówił, że bijąc mieczem jest ok. Wina leży pewnie po zbyt dużej szybkości ataku przy sztyletach. To samo się dzieje jak się odpali sh na innych broniach, przekroczy się bodajrze 250 szybkości ataku i kicka z serwera.

Zgadza się, bijac mieczem na ninji ani jednego kicka nie miałem, więc pewnie inne postacie są w porządku, wina tkwi w sztyletach, aczkolwiek na razie testuje coś od siebie.

Opublikowano

Ja tam nie mam problemu z wywalaniem postaci nawet z Ninją, przetestowałem wszystkie postacie i brak problemu.

Jak tylko jedna osoba ma ten problem to ew. jednej mniej osoby na starcie :D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Wina nie leży po zbyt dużej szybkości ataku bo niby jakim cudem? Byłoby tak u każdego a jest tylko u 1 osoby. Poczekaj na oficjalny start może problem ustąpi, jak nie to będziemy szukać dalej. Nie ma co spinać przed startem.

Opublikowano

Dobra, prawdopodobnie naprawiłem to.

Zaciekawiła mnie ścieżka D, sformatowałem cały dysk D na którym nic nie miałem, ale jak usunąłem to nagle 500 mb mi się czystego zrobiło.

Biłem 10 min i ani razu nie wywaliło, aczkolwiek syserr też jest zapchany tymi samymi błędami, ale nie wywaliło przez ostatnie 10 min.

Wy też macie taki syserr jak bijecie na mapie 200?

c**j, to nie pomogło i tak wyjebało

Opublikowano

będzie łatka 320mb ? ^_^ już zaczyna się cały chaos, administracja nie ogarnia :>

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

będzie łatka 320mb ? ^_^ już zaczyna się cały chaos, administracja nie ogarnia :>

Pobierz cleinta na nowo... masz na stronie w dziale download 

ponawiam pytanie czy w kliencie będzie dodana opcja zmiany mobow na dzikie psy?

chwilowo nie

Mam pytanie czy jak już mi się spatchowałem clienta to potem już nie musze nic pobierać ? tylko czekać na start ? 

jak spaczowałes to nie pobieraj już.. tylko przed startem sprawdź na stronie czy nie ma łatek (jesli paczer nie będzie działał przez ataki)

Invoriabanenr.png

Opublikowano

chwilowo nie

jak spaczowałes to nie pobieraj już.. tylko przed startem sprawdź na stronie czy nie ma łatek (jesli paczer nie będzie działał przez ataki)

dobra, dupa nie mam pomysłu.

btw. wszystko było tańsze w is, pety po 350 sm, kostiumy po 280, a teraz patrze pety po 500 sm, kostiumy po 400, pojebało was?

pet rano - 350 sm - teraz 500

stroje rano 280 sm teraz 400

maska pod exp 210 sm teraz 300

sms 30 zł - 550 sm przeliczcie sobie

ja tam i tak jak już miałbym przelewem ładować, ale widzę że za 120 zł najbidniej żeby mieć wszystko na tip top, okej... zjebaliście tym w tym momencie.

a z wywalaniem coś poradzicie?

Opublikowano

wcześniej pisałeś o łatce - poproszę łatkę :)

nie rzucaj słów na wiatr, tak to niestety bywa w tym społeczeństwie  ;)

czyli łatki się nie doczekam...  HAHA - i knew it <3

btw.

ile waży klient na oficjalny start ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

nie rzucaj słów na wiatr, tak to niestety bywa w tym społeczeństwie   ;)

btw.

To ze ty np masz jakis slaby internet czy cos to nie znaczy ze odrazu ci latki beda robic...

Nowy client moze byc.

Opublikowano

Dlaczego takie dziwne i duże sumy wymagacie do przelewów? Zróbcie też możliwość wysłania standardowych kwot - 10, 20, 50 zł. A nie po chińsku tak jak teraz, że najmniejsza wartością jest 30, a potem 70 i 90.

who cares?

Opublikowano

A do tego starego nie będzie się dało wkleic jakiejs łatki? :O obowiązkowo trzeba pobrac nowego clienta?

spaczuj sobie

nie rzucaj słów na wiatr, tak to niestety bywa w tym społeczeństwie   ;)

btw.

Pisałem... ale możesz też spaczować... Nasz paczer pobiera mi 3mb/s na tą chwilę ;D 

łatka będzie ale finalnie czyli przed startem

Co do IS to było 0.7 kwoty bo strona jest na bazie skryptów z S1 a na s1 była promocja w IS -30% na itemki 

PS: bardzo Was proszę o nie zadawanie po 50x tego samego pytania. Naprawdę mamy dosyć ciężko a Quarel dostał jeszcze bana na IP na MPC. Czytajcie wcześniejsze strony nim o coś zapytacie. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Hahah ceny w IS fajne ;) i t jeszcze wszystko na 30 dni pozdrawiam.,.. Powinni dac fryzy i stroje na zawsze.

Strój na 30 dni za 30 zł ..

2579314424273501027542.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...