Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli mam konto na becie to tylko zostanie ono oczyszczone z postaci? rozumiem, że będzie ono aktywne :)

Wyczyszczone tylko.

Ile przewidujecie osob grajacych ? 

mamy 3,5k kont na becie i jeszcze nie ruszyła cała reklama (tream, małysz itd)... 

Myślę, że minimum 2k online będzie.

Invoriabanenr.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyczyszczone tylko.

mamy 3,5k kont na becie i jeszcze nie ruszyła cała reklama (tream, małysz itd)... 

Czy client z działu Pobierz na stronie głównej jest już oficjalnym clientem?

Mam neta limitowanego i chciałbym się upewnić że dobrego pobiorę :)

Opublikowano

Czy client z działu Pobierz na stronie głównej jest już oficjalnym clientem?

Mam neta limitowanego i chciałbym się upewnić że dobrego pobiorę :)

To nie pobieraj jeszcze. 

będzie nowy lub łatka 320mb. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Wyczyszczone tylko.

Pamiętasz mój problem z wywalaniem i dawałem ci mase razy syserr, spatchowałem teraz klienta, pobrało mi sporo plików i to rozwiąże problem czy jednak muszę od nowa klienta pobierać?

dobra spatchowałem i powoli p******e ten serwer, bo mnie w*****a już to..

http://wklej.to/HhpHf

3 sekundy bicia mobów sztyletami z ziemi na mapie 200 i kick.

Opublikowano

Pamiętasz mój problem z wywalaniem i dawałem ci mase razy syserr, spatchowałem teraz klienta, pobrało mi sporo plików i to rozwiąże problem czy jednak muszę od nowa klienta pobierać?

dobra spatchowałem i powoli p******e ten serwer, bo mnie w*****a już to..

http://wklej.to/HhpHf

3 sekundy bicia mobów sztyletami z ziemi na mapie 200 i kick.

odpowiedziałem Ci, że musisz pobrać nowego clienta (który będzie dzisiaj popołudniu).

... i nie denerwuj się tak... mamy masę rzeczy zmienioną i przebudowana.. nic dziwnego, że wymaga to poprawek. Nie jest to gotowiec a wszystko robione od podstaw. Ponadto różne systemy zachowują się inaczej więc nie byliśmy w stanie sprawdzić wszystkich komputerów o różnych specyfikacjach, różnych systemach i różno-bitowych np na prockach AMD z serii V nie widać było części modeli oraz jednego peta... dla kilku graczy musieliśmy zakupić nowe modele i wydać kolejne pieniądze a i tak projekt pochłonął masę pieniędzy. tak to jest... wszystkiego nie przewidzimy. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Wyczyszczone tylko.

a bugi ciagle naprawiacie? bo ja sie obawiam troszke. zgłoszone przeze mnie ciagle nie sa naprawione. boje sie ze je pominiecie a to będzie duzy błąd bo zniechęcą one juz na początku rozgrywki;/ 

Bez reklamy będzie 1k+ więc jak dojdzie reklama to hoho, będzie jak na targu. Ludzi jak mrówków  <3

<3

Opublikowano

odpowiedziałem Ci, że musisz pobrać nowego clienta (który będzie dzisiaj popołudniu).

... i nie denerwuj się tak... mamy masę rzeczy zmienioną i przebudowana.. nic dziwnego, że wymaga to poprawek. Nie jest to gotowiec a wszystko robione od podstaw. Ponadto różne systemy zachowują się inaczej więc nie byliśmy w stanie sprawdzić wszystkich komputerów o różnych specyfikacjach, różnych systemach i różno-bitowych np na prockach AMD z serii V nie widać było części modeli oraz jednego peta... dla kilku graczy musieliśmy zakupić nowe modele i wydać kolejne pieniądze a i tak projekt pochłonął masę pieniędzy. tak to jest... wszystkiego nie przewidzimy. 

zalogowałem się jeszcze i chyba się naprawiło, bo przez około 15 minut bicia cały czas nie kicknęło mnie ani razu, no ale dla pewności pobiorę nowego klienta, który będzie popołudniu.

Tylko dokładnie ci mogę powiedzieć, że nigdzie indziej takiego problemu nie miałem a gram w metina od dobrych kilku lat, na żadnym nie kickało mnie po biciu sztyletami na ziemi, na razie problem ustał, ale pobiję jeszcze i pobiorę klienta i tak.

Nie martw się ode mnie zarobicie ze 150 zł na starcie przelewem, wiec odkujecie się trochę na mnie :)

Opublikowano

Skoro bd 2k ludzi na starcie to rozumiem w ***j metków i bossów? ;P

właśnie tutaj jest problem, bo jak będzie masa ludzi to 5 metków i 3 bossy na mape są tylko.

Opublikowano

Beta jeszcze działa? Można wbic i się rozejrzec? :)

jasne... wpadaj :) 

właśnie tutaj jest problem, bo jak będzie masa ludzi to 5 metków i 3 bossy na mape są tylko.

respy są zwiększone. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Quarel o jakiej godzinie zostanie uzupełniony item shop i czy dziś , jeżeli tak to można doładować i kupywać już ? czy konta zostaną usunięte przed startem.

Nie patrząc na to że Easy zapewne powyżej 120lv tak łatwo nie będzie czy moge sie mylić ?  ostatnie lvl'e ile czasu lecą ?

Gramy w jnno :)

Opublikowano

Nawet na 120lvl exp jest dobry, tylko ostatnie lvl mapy się ciężko wbija.

@Będzie można kupić przelewem? Bo nie wiem czy biec po doładowanie

Opublikowano

Quarel o jakiej godzinie zostanie uzupełniony item shop i czy dziś , jeżeli tak to można doładować i kupywać już ? czy konta zostaną usunięte przed startem.

Nie patrząc na to że Easy zapewne powyżej 120lv tak łatwo nie będzie czy moge sie mylić ?  ostatnie lvl'e ile czasu lecą ?

Gramy w jnno :)

Na s1 dopiero od 213 leciał cięzko, około 20 setnych za spota, ale tu ma być troche latwiej. Z eq jest najcięzej, co jest plusem.

Nawet na 120lvl exp jest dobry, tylko ostatnie lvl mapy się ciężko wbija.

@Będzie można kupić przelewem? Bo nie wiem czy biec po doładowanie

Admin pisał, że przelewy będa dzialać.

Opublikowano

OFICJALNY CLIENT z DNIA 29.12.2014 --- >>>> Będzie wymagał tylko spaczowania lub małej łatki przed startem.

Polecam pobierać sss

zaraz pewnie mod skasuje więc dostępny jest również w dziale "pobierz" na stronie serwera.

POBIERAJCIE Z GOOGLE CHROME aby nie było problemów

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...