Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Healer będzie miał modyfikowane zwiększenie ataku czy gra nim będzie bez sensu ? (na myśli mam exp metki i bossy)

w pvp będzie sobie radził ?

😅

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na start znlazlem kilka drobnych błędów ale któe nie maja jakos wpływu na gre

Najbardziej denerwuje mnie to ze dziala tylko ch1 na którym ciezko wyjsc z koła do npc poniewaz nooby 220lvl'e od razu zabijaja i potem jest problem zeby wstac bo sie postac buguje....

Oraz proponuje wlaczyc forum poniewaz nie mam gdzie tych błedow zglosic nawet

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Na start znlazlem kilka drobnych błędów ale któe nie maja jakos wpływu na gre

Najbardziej denerwuje mnie to ze dziala tylko ch1 na którym ciezko wyjsc z koła do npc poniewaz nooby 220lvl'e od razu zabijaja i potem jest problem zeby wstac bo sie postac buguje....

Oraz proponuje wlaczyc forum poniewaz nie mam gdzie tych błedow zglosic nawet

To jest beta dlatego działa tylko ch1

Opublikowano

co Ty wgl pier*****

Nie masz wgl pojęcia ile będzie bloku ciosu i jeszcze ludzi w ch*** robisz.

Bloku będzie 60%

A jak wiadomo na S1 WP to jedna z najlepszych postaci do pvp ...

Tutaj też pewnie będzie dobra.

Buty 20%, tarcza 15%, pet 15% co daje nam 50% uchylka 15% to już 65%. 5% za pachnące proszki to już mamy 70%, pierścień aniołów 10% to już mamy 80%. i na pewno będzie jakiś kostium czy coś +5% więc to będzie 85% co daje nam praktycznie niemożliwe aby nas zabił ktokolwiek z hitów, nawet jeśli ktoś będzie zdolny to zanim uderzy nas odpowiednią ilość razy to go spokojnie poskładamy ze skilli mentalem czy bmem. No i bardziej doświadczeni gracze wiedzą, że zręczność też daje trochę uników a więc spokojnie damy radę osiągnąć 100% bloku ciosów. Tylko trzeba robić perf eq a nie jakieś 2x15 hp. Pozdrawiam napinatora który sam nie ma pojęcia ile będzie bloku ciosu i próbuje mnie w c***a zrobić ;)

ps. niezły z Ciebie specjalista xD

1367591241-U459639.png

Opublikowano

http://wklej.to/W2CSC

expie na mapie 200

nie wiem czy to coś zmienia, ale ja biłem sztyletami z ziemi i mnie cały czas wywalalo ze wszystkich map, dungów itp

założyłem miecz i biję z konia to ani razu od 20 minut mnie nie wywaliło

expie na mapie 200

nie wiem czy to coś zmienia, ale ja biłem sztyletami z ziemi i mnie cały czas wywalalo ze wszystkich map, dungów itp

Czy ktoś mi w końcu odpowie?

Dodam też, że nie działa opcja przelew w itemshopie, ani na s1, ani na s2, na s2 rozumiem może jeszcze nie działać, ale na s1 też sam błąd jest, czyżby też nie będzie na s2? tylko paypal i sms?

2 problemy, czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Buty 20%, tarcza 15%, pet 15% co daje nam 50% uchylka 15% to już 65%. 5% za pachnące proszki to już mamy 70%, pierścień aniołów 10% to już mamy 80%. i na pewno będzie jakiś kostium czy coś +5% więc to będzie 85% co daje nam praktycznie niemożliwe aby nas zabił ktokolwiek z hitów, nawet jeśli ktoś będzie zdolny to zanim uderzy nas odpowiednią ilość razy to go spokojnie poskładamy ze skilli mentalem czy bmem. No i bardziej doświadczeni gracze wiedzą, że zręczność też daje trochę uników a więc spokojnie damy radę osiągnąć 100% bloku ciosów. Tylko trzeba robić perf eq a nie jakieś 2x15 hp. Pozdrawiam napinatora który sam nie ma pojęcia ile będzie bloku ciosu i próbuje mnie w c***a zrobić ;)

ps. niezły z Ciebie specjalista xD

A gdzie masz peta 15%?

sygna1.png

Opublikowano

co Ty wgl pier*****

Nie masz wgl pojęcia ile będzie bloku ciosu i jeszcze ludzi w ch*** robisz.

Bloku będzie 60%

A jak wiadomo na S1 WP to jedna z najlepszych postaci do pvp ...

Tutaj też pewnie będzie dobra.

na s1 byl!!! tu zobacz na becie menatl kosa

Opublikowano

ps. niezły z Ciebie specjalista xD28 G

Pet 15% ?

Ciekawe skad xdd

Opublikowano

Pet 15% ?

Ciekawe skad xdd

Obroża daje 5% a są 3 sloty, można założyć 3 takie same obroże czyli masz 15%, buty dają 25% na +9 220 lvl więc jest max 85 bloku albo więcej

Chociaż też gówno prawda bo każdy woli mieć 3 obroże 5 luda niż 5 bloku pod pvp, to samo pierścien wolą 10 luda niż 10 bloku ;)

Opublikowano

A gdzie masz peta 15%?

Pet 15% ?

Ciekawe skad xdd

To nie wiecie co macie na serwerze? 15% z obroży które nakłada się na peta. Każda daje 5% 3x5 = 15.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Obroża daje 5% a są 3 sloty, można założyć 3 takie same obroże czyli masz 15%

Chociaż też gówno prawda bo każdy woli mieć 3 obroże 5 luda niż 5 bloku pod pvp, to samo pierścien wolą 10 luda niż 10 bloku ;)

Na oficjalu bd mógł tylko 1 item danego typu zalożyć.

sygna1.png

Opublikowano

Obroża daje 5% a są 3 sloty, można założyć 3 takie same obroże czyli masz 15%, buty dają 25% na +9 220 lvl więc jest max 85 bloku albo więcej

Jak bym miał się bić z wpkiem czy bodziakiem to chętnie pozakładałbym wszystko na blok, bo wiem do czego są zdolni ;)

Na oficjalu bd mógł tylko 1 item danego typu zalożyć.

A na forum twierdziliście, że zakładanie 3x tej samej obroży to było celowe zamierzenie i to nie bug. Chyba niedawno dowiedzieliście się, że można aż tyle bloku osiągnąć xD ?

Nawet jeśli spadnie te 10% to  mamy jakieś 70% ze zręcznością szacuje na jakieś 80-90% nadal podtrzymuję tezę bezużyteczności hitów bodego i WP. Zaś przyjebanie ze skilli będą mieli baardzo mocne pewnie :)

/edit. to jak buty na 220 dają 25% to mamy 75% więc pvp tylko na skille.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Jak bym miał się bić z wpkiem czy bodziakiem to chętnie pozakładałbym wszystko na blok, bo wiem do czego są zdolni ;)

A na forum twierdziliście, że zakładanie 3x tej samej obroży to było celowe zamierzenie i to nie bug. Chyba niedawno dowiedzieliście się, że można aż tyle bloku osiągnąć xD ?

Nawet jeśli spadnie te 10% to  mamy jakieś 70% ze zręcznością szacuje na jakieś 80-90% nadal podtrzymuję tezę bezużyteczności hitów bodego i WP. Zaś przyjebanie ze skilli będą mieli baardzo mocne pewnie :)

/edit. to jak buty na 220 dają 25% to mamy 75% więc pvp tylko na skille.

No celowe, na becie.

sygna1.png

Opublikowano

expie na mapie 200

expie na mapie 200

Czy ktoś mi w końcu odpowie?

Dodam też, że nie działa opcja przelew w itemshopie, ani na s1, ani na s2, na s2 rozumiem może jeszcze nie działać, ale na s1 też sam błąd jest, czyżby też nie będzie na s2? tylko paypal i sms?

2 problemy, czekam na odpowiedź.

dorzucam, byłem an mapkach na DT, kliknąłem na zinke i kick

Opublikowano

Każdy na modach lata w m1, Khaar i Dagtharis.. Pisałem do gm, ale i tak nic z tym nie zrobił -,-

To jest beta, tutaj nie ma banów, na oficjalu dopiero bedą.

dorzucam, byłem an mapkach na DT, kliknąłem na zinke i kick

bo to koniec bety i są czesto resety poprawiajace bledy.

sygna1.png

Opublikowano

Quarel u kogo bedzie seria oprocz Treama i Darka?

Ostatnio pod filmem Wallandera przekonalem go do tego zeby nie nagrywal z Asc s2 i mi sie udalo ;)

Duzo widzow Wallandera chce aby on nagrywal z Invorii s2 wiec nic tylko placic mu za serie i patrzec jak rosnie licznik ONLINE xD

POZDRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...