Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy dalej opłaca się tu grać?

2. Nie siedząc całą noc da radę coś wydropić?

3. Jest jakiś inny sposób (niż chodzenie na DT x15 po skrzynkę czy kupno od innych graczy) na zdobycie broni 75?

4. Są wojny gildii? 

5. Klasy są równe, czy któraś jest mocno poszkodowana?

Opłaca się. Jest mniej graczy niż na początku, ale Ci co potrafią grać i nie potrzebują serwera z max lvlem w tydzień goszczą tutaj od startu i ciągle przybywa nowych graczy tego typu.

Teraz z dropem jest łatwiej. Poza tym są dungeony, na których można siedzieć o każdej porze dnia i na niektórych dobrze zarobić.

Nie ma. Trzeba kupić. Znajdziesz nawet za 500kk, także wyjdzie taniej niż biorąc za 15 szkat. Ogólnie to 2-3h zarobku i masz.

Wojny są, ale zwykle gildie ustalają sobie taką kilka godzin przed. Nie ma takich spontanicznych.

Klasy są równe. Oczywiście jeżeli nie kupisz za yang stroju lizaka i maski to nie wygrasz z kimś kto te rzeczy ma.

Dungeony solo.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapomniałem jeszcze jednego.

Czy dungeony wymagają PT? 

Na wszystkie możesz wejść, aczkolwiek aktualnie na jeden (215) polecam we dwójkę.

Opublikowano

Jak wejdzie za 3 dni aktualizacja i nowa broń oraz biżuteria do EXPa, to już na luzie powinno udać się go zrobić solo.

Exile@ Co do aktualizacji mam pytanie. Czy to będzie 80 poziom peta czy 100. Bo na forum jest napisane tak i tak.

Oraz ulepszanie biżuterii 200. Na zrobienie będzie 100%?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jak wejdzie za 3 dni aktualizacja i nowa broń oraz biżuteria do EXPa, to już na luzie powinno udać się go zrobić solo.

Exile@ Co do aktualizacji mam pytanie. Czy to będzie 80 poziom peta czy 100. Bo na forum jest napisane tak i tak.

Oraz ulepszanie biżuterii 200. Na zrobienie będzie 100%?

Biżuterii nie ma epickiej, oprócz exp. @@@ Mój błąd, nie pomyślałem, że chodzi ci o te do expa, no tak. Akurat to jeszcze jeszcze dyskutowane, czy dać trudniej czy nie, hmm. 

Będzie 80 poziom peta.

Dodatkowo powiem, że Yeraka i tak da się solo ubić bardzo łatwiutko, chodziło mi bardziej o tego nieszczęsnego metka na początku.

Opublikowano

2. Nie siedząc całą noc da radę coś wydropić?

Jesli planujesz grac do maxa to przygotuj sie psychicznie na spedzenie kilkuset h na robieniu eq 220.

Do tego wkrotce wchodzi nowa aktualizacja i zgaduje, ze eq 240 bedzie jeszcze ciezsze od eq 220.

Opublikowano

Jesli planujesz grac do maxa to przygotuj sie psychicznie na spedzenie kilkuset h na robieniu eq 220.

System ulepszeń setu na 220 będzie nie mówie ułatwiony, ale będzie alternatywa do Yeraka, także już i tak jest masa sposób na zdobycie odłamków. 

Zresztą aktualizacja wniesie tylko broń i zbrojkę, a w międzyczasie będziecie dalej mogli biegać na swojego ulubionego dungeona. :P

(żarty oczywiście) 

Do tego wkrotce wchodzi nowa aktualizacja i zgaduje, ze eq 240 bedzie jeszcze ciezsze od eq 220.

Będzie tylko broń i zbroja, nie będzie żadnej biżuterii. A czy trudno? Moim zdaniem łatwiej nieco, zwłaszcza że ten system jest jeszcze ciekawy.

Opublikowano

Była największa reklama w historii :D

Dla mnie to jest śmieszne, grać tam gdzie gra youtuber-Pewnie tak gimbusy robią, bo swoich mózgów nie mają, to ktoś za nich musi myśleć...

Serwer polecam, już za 2 dni update !!!

Opublikowano

Jutro o 23:50 odbędzie się przerwa wprowadzająca bardzo duża aktualizację na serwerze drugim:

Czas jej trwania jest nieokreślony (Minimum 1h), dodatkowo po zakończeniu aktualizacji, w ciągu 2 godzin będą mogły odbywać się dodatkowe przerwy w celu poprawek jakie mogłyby wyniknąć z wprowadzania aktualizacji na główny serwer.

Za utrudnienia przepraszamy, Team Invoria.pl

Opublikowano

Nie bede nigdy robił s3 invorii.

On o tym wie, ale robi z siebie debila bo nie idzie mu na jego serwerze ;p I się sypie ;p

Ponowię moje pytanie - czy macie w planie wprowadzić ten reset punktów peta itp itd czy temat juz umarł ?? I dzisiaj update ;D W końcu będzie co robić ;p

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jeśli już, to S3 miałoby całkiem inną nazwę, a administracja pozmieniałaby nicki. Bo gracze patrząc co stało się z S1 i być może jeśli nowych graczy nie będzie więcej jak tych kończących grę także z S2, to nikt by już nie zaufał serwerowi i nie grał na poważnie.

25hmxok.png

Opublikowano

Nie bede nigdy robił s3 invorii.

A dlaczego zrobiłeś s2? Kiedyś usłyszałem bardzo mądre słowa, że jak ktoś ma serwer to o niego dba, a nie robi s2 z nadzieją na jego drugą młodość albo, że będzie lepiej po prostu.

Opublikowano

A nie uważacie, że można było zamknąć S1, zmienić nicki, nowa nazwa serwera i czysta kartoteka?

Przypominam o dzisiejszej przerwie technicznej w celu uiszczenia zmian na serwerze i wprowadzenia aktualizacji. 

Opublikowano

A nie uważacie, że można było zamknąć S1, zmienić nicki, nowa nazwa serwera i czysta kartoteka?

Przypominam o dzisiejszej przerwie technicznej w celu uiszczenia zmian na serwerze i wprowadzenia aktualizacji. 

Szybciej czy później i tak by wyszło..

Życzę powodzenia w robieniu nowego eq. xD  Tym razem ile będzie się biegać na dunga? 2000 razy czy moze 3000?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Szybciej czy później i tak by wyszło..

Życzę powodzenia w robieniu nowego eq. xD Tym razem ile będzie się biegać na dunga? 2000 razy czy moze 3000?

jpd... Czy tylko jest ten serwerr, gdzie trzeba długo robić itemki,bo raczej nie. Grałem kiedyś na imet*** i na pewno zrobienie dobrego itemku nie trwało 2dni tylko parę tygodni, więc nie pierd** ,że jest tak ciężko na invorii. Najwięcej narzeka ten co nawet nie wbił tego 220 lub jest typowym sezonowcem co lata za youtuberami.Nie podoba się serw zrób sobie swój i graj...

Opublikowano

jpd... Czy tylko jest ten serwerr, gdzie trzeba długo robić itemki,bo raczej nie. Grałem kiedyś na imet*** i na pewno zrobienie dobrego itemku nie trwało 2dni tylko parę tygodni, więc nie pierd** ,że jest tak ciężko na invorii. Najwięcej narzeka ten co nawet nie wbił tego 220 lub jest typowym sezonowcem co lata za youtuberami.Nie podoba się serw zrób sobie swój i graj...

Nie wiem czy wiesz co znaczy słowo EASY, dodając do tematu [Easy] ludzie robią sobie nadzieje, że to będzie łatwy serwer, a tu..? (taki ch...)

Rozumiem, że nawet na serwerze EASY nie wszystko musi iść łatwo, ale bez przesady żeby latać na jeden głupi dungeon xxx razy, gdzie masz marne szanse na ulepszenie przedmiotu, a co dopiero całego eq (% ulepszenia podobno też zakłamane). Exp też nie jest zbyt fajny, rozumiem, że bez is może tak leciec, ale żeby z full IS'em? mowa tu o tych ostatnich poziomach (wiem, wiem, nie ma być łatwo, ale też bez przesady. Ktoś kto nie wydaje na gre ma expić 10h jeden głupi level?). Co do tego dungeonu z Yerakiem czy jak mu tam, lubisz chodzić na JEDEN i ten sam dungeon 129312939 razy? lubisz robić to samo cały czas? lubisz jak Ci spali item, na który dropiłeś xxx godzin? lubisz wydawać kasę na głupią grę?(zobacz zakładka Item-Shop co tam się znajduje). Jeżeli tak to Invoria jest właśnie dla Ciebie!

Co do tego lataniem za yt'berem, nie jestem jeszcze aż tak ograniczony żeby latać za kimś na inny serwer, oglądać owszem lubię.

Edit: Dopiero teraz zauważyłem, że po takim czasie dodali do tematu "[Easy/Medium]" xD

Czekam na hejty.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz co znaczy słowo EASY, dodając do tematu [Easy] ludzie robią sobie nadzieje, że to będzie łatwy serwer, a tu..? (taki ch...)

Rozumiem, że nawet na serwerze EASY nie wszystko musi iść łatwo, ale bez przesady żeby latać na jeden głupi dungeon xxx razy, gdzie masz marne szanse na ulepszenie przedmiotu, a co dopiero całego eq (% ulepszenia podobno też zakłamane). Exp też nie jest zbyt fajny, rozumiem, że bez is może tak leciec, ale żeby z full IS'em? mowa tu o tych ostatnich poziomach (wiem, wiem, nie ma być łatwo, ale też bez przesady. Ktoś kto nie wydaje na gre ma expić 10h jeden głupi level?). Co do tego dungeonu z Yerakiem czy jak mu tam, lubisz chodzić na JEDEN i ten sam dungeon 129312939 razy? lubisz robić to samo cały czas? lubisz jak Ci spali item, na który dropiłeś xxx godzin? lubisz wydawać kasę na głupią grę?(zobacz zakładka Item-Shop co tam się znajduje). Jeżeli tak to Invoria jest właśnie dla Ciebie!

Co do tego lataniem za yt'berem, nie jestem jeszcze aż tak ograniczony żeby latać za kimś na inny serwer, oglądać owszem lubię.

Edit: Dopiero teraz zauważyłem, że po takim czasie dodali do tematu "[Easy/Medium]" xD

Czekam na hejty.

Dlatego uważam, że nie warto pisać Easy, Medium czy Hard. Bo we większości przypadków wychodzi albo dany poziom trudności dla danego przedziału levelowego, albo dla danego elementu gry.

Jeśli chodzi o IS to mówię znowu. Chcesz wydawać hajs? Wydawaj, nikt nie ma prawa Ci tego wypominać. Nie chcesz? Dropisz yangi, kupujesz kupon SM albo od razu przedmiot z ISu. Zajmuje to więcej czasu - to logiczne.

Od siebie dodam, że nie warto wydawać na IS. Za 30zł PSC masz eq 6kkk-20kkk zależnie jak kto sprzedaje. A w dodatku wszystko bezpiecznie legalnie przy TUT. A gdybyś za to 30zł kupił SMy i sprzedał kupon, to zarobiłbyś góra 4KKK

25hmxok.png

Opublikowano

Zobaczymy ile z tego co było podawane jak tu tak na forum zostało wprowadzone, a ile to znowu były puste słowa  ( Exile - lepiej nic nie pisz i nie mów bo nie wiele z tego co podajesz do informacji ma pokrycie...);p

EDIT:

Para wodna - ulepszacz na broń do expa dropi ...  nie z mobów na dungu 170 tylko z Nariasa - żal;p trzeba będzie tego z 100 zrobić żeby wykuć tą broń ;p EDIT - nie zawsze dropi, czyli kolejny set na który będzie trzeba się uyebać żeby zrobić :)

Brak opisów ile % na ulepszenia

Jak przerobić pierścień sapreya ????? Nie da się... czyli wnioskuję iż jeśli są nowe pierścienie trzeba je dropić....

Duch lawy - kolejny ulepszacz na broń exp - dropi na Mroku... No śmiech na sali...

Na razie tyle, będę edytował po kolei co znajdę.

EXP - jeszcze gorzej niż z 217 na 220 ;p Nie wiem jak będzie wyglądało wbicie 240 ;p Ogólnie - znowu powtórka z systemu "1000 razy Yerak ;p " ale zobaczymy...

Zrobienie eq do expa to monotonne łażenie na dunga 170...... Bo potrzebne ulepy dropią tylko tam, a dokładniej jedna - PARA WODNA - drop jest taki ze trzeba zrobić kilkadziesiąt razy żeby ulepszyć o ile to wystarczy....  Porażka. Miało być miło, fajnie i przyjemnie - jak dla mnie jest na odpier papier i jeszcze bardziej monotonnie niż było z Yerakiem :) Ulepa albo dropnie, albo nie, na 24 wejścia mam 6 szt tego ulepszacza, gdzie chcąc ulepszyć broń potrzeba jeszcze uley które dropią z syreny bodajże na Mroku  :) Exp na nowej mapie - nie będę już komentował :) Myślałem że szczytem było wyexpienie na 220 , tutaj to przekracza wszystko :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jeśli para wodna dropi tylko z Nariasa to nawet ceny lusterek pójdą masakrycznie w dół jak każdy bd na tego dunga latał, czy administracja naprawdę nie potrafi tego dobrze rozplanować? Na czym mają osoby na lv 150-170 zarabiać? aaa! wiem, na ww :D 

Opublikowano

Macie tutaj odpowiedź Quarel`a, przybliży wam informację.

uPTlnil.png

Jeśli macie jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości, śmiało piszcie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...