Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz nie chce tych screenow, bylem na serwerze i bardzo malo tych sklepikow. Watpie czy 1.3k osob jest a wy tu piszecie o 2k haha

W dodatku Wallanderowi zostal ostatni odcinek wiec administracja obgryza paznokcie ze strachu przed utrata kolejnych graczy.

W sumie nie wiem po co sie sapiesz, skoro i tak nie zamierzasz grac.. Jezeli oceniasz liczbe online po liczbie sklepow w godzinach pozno-wierzornych to gratuluje Ci intelektu poziomu krzesla, na ktore wszedl nasz wódz Bronek...

Ludzi ubylo, to widac i to wiadomo, ale nadal jest ich sporo. Na bossy nadal kampia i lajtem sie ich nie ubije, w dzien sklepow tez nie brakuje...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graczy jest tyle co trzeba a nawet więcej jak by ktoś grał to wie że od piątku jest 2k szkoła praca 4 Wielkanoc tydzień czasu więc o czym tu gadać po za tym niebawem większy poziom to ci którzy mają 220 i nic nie robią zaczną grać i przybędzie graczy.

giphy.gif

Opublikowano

najgorsze jest to że nie można sobie przypomnieć hasła ... straciłem konto 170 lvl i nie można odzyskać lecz ogólnie serwer spoko :)

tralalalalatarediaplaye.png

10 postów [OK]

25 postów [OK]

50 postów [OK]

75 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

175 postów [x]

200 postów [x]

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

Na serwerze jest dużo przedmiotów, potworów, itp, które zostały ukradzione z innych gier. Nie będziemy tego tolerować... a sorry to nie tutaj.

Ja tam lubię serwer, dorobiłem się sporo polskich yangów na moim acc z niego.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

najgorsze jest to że nie można sobie przypomnieć hasła ... straciłem konto 170 lvl i nie można odzyskać lecz ogólnie serwer spoko :)

Da się poprzez maila odzyskać hasło, jeśli masz dostęp do maila przypisanego do konta, to je odzyskasz. Chyba, że mail z jakichś przyczyn Ci nie przychodzi, wtedy napisz do kogoś z Administracji. Ode mnie od razu uzyskasz pomoc.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Da się poprzez maila odzyskać hasło, jeśli masz dostęp do maila przypisanego do konta, to je odzyskasz. Chyba, że mail z jakichś przyczyn Ci nie przychodzi, wtedy napisz do kogoś z Administracji. Ode mnie od razu uzyskasz pomoc.

Jak klikam w e-mail, który przyszedł mi na pocztę, to zamiast do zmiany hasła przenosi mnie po prostu na stronę główną s2.

Opublikowano

Jeśli po przyjściu wiadomości na mail pojawia ci się link, w który klikasz i przenosi cię do strony głównej to zmień przeglądarkę.

No to już wyjaśniłem

Opublikowano

Coś ruszyło w sprawie bugujących się misji ;d? 

No z tego co wiadomo, chyba wszystkim... ruszy wraz z najnowszym update'em :) Więc za kilka dni :)

Razoth

Ty to masz chyba jakieś problemy z samym sobą... Przeleciałeś wszystkie mapy, dungi itp z prędkością światłowodu i naliczyłeś 1.3k ... Odnoszę wrażenie że albo nie potrafisz nic ugrać , albo nie zebrałeś więcej niż 2 suby na YT bo cały czas odnosisz się do Youtuberów... Może pasjans...

Idą święta, więc ludzi będzie duuużo więcej, a i tak jest ich cała masa, 2k to tak średnio po południami i wieczorem :) Za dnia gimba, szkoła więc nie ma się co w taki durny sposób czepiać , każdy normalny i dojrzały wie że w porannych godzinach nie ocenia się ilości graczy.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Możecie naprawić to logowanie do gry... Za każdym razem muszę czekać około 30sek zanim się zaloguje. Nie idzie bić metków, bo co ch czekasz 30 sek. Szkoda mi czasu.

Opublikowano

Siemanko mam parę pytań dotyczących co aktualnie dzieje się z serwerem. Ponieważ grałem na nim zaraz jak wystartował i przestałem grać po 2 tygodniach strasznie wkurzało mnie wręcz wku**iało że ulepek na itemki trzeba było dużo. Ludzi grało masa nic nie szło ubić ani bossa ani metka i paliło jak diabli. Więc mam takie pytanie czy dalej gra tyle ludzi co kiedyś na mapach itp ... i czy ogólnie było coś robione z ulepszaniem itemków czy dalej tak pali. Zależało by mi na odpowiedzi doświadczonej osoby z tego serwera bo zastanawiam się nad powrotem na serwer.

ddz8gi.png

Opublikowano

Siemanko mam parę pytań dotyczących co aktualnie dzieje się z serwerem. Ponieważ grałem na nim zaraz jak wystartował i przestałem grać po 2 tygodniach strasznie wkurzało mnie wręcz wku**iało że ulepek na itemki trzeba było dużo. Ludzi grało masa nic nie szło ubić ani bossa ani metka i paliło jak diabli. Więc mam takie pytanie czy dalej gra tyle ludzi co kiedyś na mapach itp ... i czy ogólnie było coś robione z ulepszaniem itemków czy dalej tak pali. Zależało by mi na odpowiedzi doświadczonej osoby z tego serwera bo zastanawiam się nad powrotem na serwer.

Nic pod kątem ulepszania nie zostało zrobione,tak ma poprost być.Jesli chodzi o ludzi to jest mniej niz na starcie,spokojnie bijesz sobie bossy.

Opublikowano

Nic pod kątem ulepszania nie zostało zrobione,tak ma poprost być.Jesli chodzi o ludzi to jest mniej niz na starcie,spokojnie bijesz sobie bossy.

Wtedy było ciężko zrobić eq miałem 140lv bron i zbr do pvp na 130lv +5/6 oraz biżuteria na 90lv +9 .... i nic nie mogłem ulepszyć bo za dużo ludzi więc mówisz że jest łatwiej teraz.

ddz8gi.png

Opublikowano

Wtedy było ciężko zrobić eq miałem 140lv bron i zbr do pvp na 130lv +5/6 oraz biżuteria na 90lv +9 .... i nic nie mogłem ulepszyć bo za dużo ludzi więc mówisz że jest łatwiej teraz.

Jest za każdym razem tak samo... Wystarczą chęci , a nie liczenie czy coś kupisz czy nie. Trochę czasu, trochę chęci bez spodziewania się ze od 0 do 200 od strzału. Trzeba się trochę napocić i pochodzić , podropić ulepy, i eq się zrobi. Nie mów że od 140 lvl nic nie mogłeś ulepszyć... Nie chciało ci się.

Jak mówię - wystarczy trochę się pomęczyć, popolować na metki, bossy czy dungi porobić, albo pomęczyć WW czy DT i posprzedawać szkaty - zarobisz wtedy na gotowe eq.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Teraz zdecydowanie łatwiej, mniej osób na mapach, co za tym idzie łatwiej zdobyć ulepki. 

Opublikowano

Co się dzieje z logowaniem na serwer ?? Klient zawiesza się przy próbie logowania, i trzeba czekać dość dłuuuugo..... Zanim zaskoczy. Czasami nie zadziała i trzeba próbować na nowo...

54169037467327365173.png

Opublikowano

Co się dzieje z logowaniem na serwer ?? Klient zawiesza się przy próbie logowania, i trzeba czekać dość dłuuuugo..... Zanim zaskoczy. Czasami nie zadziała i trzeba próbować na nowo...

Juz tak kiedys bylo, poprawili to, teraz znowu :P

Ja to tu tylko do bestiarza wchodze ale pamietam jakie to jest wkur*iajace np. przy probie bicia bossow albo metkow..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Ahmedcreep to napisz pw jak wezme laptopa z naprawy to sprobuje ci jakos pomoc.

Nie wiem czy zapomniałeś, czy nie masz na razie jak, ale 31 Marca pisaliśmy na PW o pomoc w zwróceniu EQ, miałem Ci przypomnieć 1 Kwietnia, a Ty nadal nie odczytałeś wiadomości :) Jeżeli nie masz jak, to sory za zawracanie dupy :p

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie wiem czy zapomniałeś, czy nie masz na razie jak, ale 31 Marca pisaliśmy na PW o pomoc w zwróceniu EQ, miałem Ci przypomnieć 1 Kwietnia, a Ty nadal nie odczytałeś wiadomości :) Jeżeli nie masz jak, to sory za zawracanie dupy :p

Do niego można sobie pisać w nieskończoność, on nawet nie spojrzy na skrzynkę. Ogólnie to ma ten serw w d***e. Nie działa ch4 ,5.bugujące się misje, event Wielkanocny przełożony z dzisiaj na poniedziałek, długie logowanie do gry, brak odpowiedzi podczas teleportowania się=wyłączeniem gry, częste wywalanie gry do pulpitu. Jeszcze mam wymieniać.

Weźcie się ogarnijcie, bo już odechciewa się gry, nie tylko mi...

Opublikowano

Do niego można sobie pisać w nieskończoność, on nawet nie spojrzy na skrzynkę. Ogólnie to ma ten serw w d***e. Nie działa ch4 ,5.bugujące się misje, event Wielkanocny przełożony z dzisiaj na poniedziałek, długie logowanie do gry, brak odpowiedzi podczas teleportowania się=wyłączeniem gry, częste wywalanie gry do pulpitu. Jeszcze mam wymieniać.

Weźcie się ogarnijcie, bo już odechciewa się gry, nie tylko mi...

Ogarnij se kompa... :) Teleportowanie - chyba tylko u ciebie, wywalanie - chyba tylko u Ciebie, logowanie - już dawno naprawione ...

Jak się gra na drewnie to później się pisze takie bzdury. Naucz się dbać o kompa a nie pisz takich bajek.

Problemy z logowaniem już dawno naprawione, ja jakoś nie mam żadnych, wywalanie z gry do pulpitu - dziwne że tylko ty się skarżysz, mnie ani razu nie wywaliło. Na ch4 właśnie robię dungi, o czymś zapomniałem ?? Chyba nie. Bugujące misje - gdybyś umiał czytać , wiedziałbyś że z nowy update zostaną naprawione.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Orbit, kolega wyżej ma trochę racji - niestety.

Te crashowanie klienta podczas logowania jest już chyba 4 dzień - wcześniej już to z dwa razy naprawiali.

Często buguje się jakieś ch, ja np. nie mogę się często zalogować na ch1, wywala po wybraniu postaci. Wtedy muszę wejść na inne ch, przeteleportować się i znów na ch1, czasem nie pomaga to muszę kombinować z tepami żeby tam wbić - chociaż na innym koncie(np. na shopie) wchodzę na ch1 bez problemu.

/edit;

przy logowaniu juz nie crashuje 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Orbit, kolega wyżej ma trochę racji - niestety.

Te crashowanie klienta podczas logowania jest już chyba 4 dzień - wcześniej już to z dwa razy naprawiali.

Często buguje się jakieś ch, ja np. nie mogę się często zalogować na ch1, wywala po wybraniu postaci. Wtedy muszę wejść na inne ch, przeteleportować się i znów na ch1, czasem nie pomaga to muszę kombinować z tepami żeby tam wbić - chociaż na innym koncie(np. na shopie) wchodzę na ch1 bez problemu.

/edit;

przy logowaniu juz nie crashuje 

Również mi wywala postać po logowaniu na większości ch. Dziś w nocy zaczynając od ch1 zalogowałam się na ch5.

Żeby oddać szkaty na 3 postaciach muszę próbować zalogować się na każdym ch i na większości tą postać mi wywala.

Zdarza się, że wywala mi clienta do pulpitu.

event Wielkanocny przełożony z dzisiaj na poniedziałek

Skąd te info bo przeoczyłam? Dobra wiedzę. Można powiedzieć, że dno xD

Zamiast sprężyć dupy i ogarnąć event na dni wolne czyli od środy to oni przesuwają na ostatni dzień wolny.

Ludzie do pracy, młodzież do szkoły. A tak super się zapowiadało :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...