Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie sie ulepsza pierscienie sapreya ? 

Nie ulepsza - zrezygnowali z nowych pierścieni. Sapreya to ostatnie. 

54169037467327365173.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ulepsza - zrezygnowali z nowych pierścieni. Sapreya to ostatnie. 

Wlasnie znalazlem to na forum ^^

Mam jeszcze pytanie co do odlamkow, bo miala byc jakas alternatywa poza yerakiem. One dropia na dungach 220 albo 235 lub jakies ulepszacze z ktorych je sie robi ? 

Opublikowano

Jedna rzecz mnie ciekawi ;p Moze ktoś widział na czacie jak się synek chwali :

93281193025388105550.jpg

Żeby wbić 50 śr czasami trzeba kilku dni ;p Już nie mówiąc 50+ i 3 x 20 a tu takie cuda... Interesujące... 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Obecnie najpopularniejszy serwer? Pamiętam że odszedłem bo nie chciało mi się robić 500x tych samych dungów, ale chyba trzeba będzie wrócić :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Jedna rzecz mnie ciekawi ;p Moze ktoś widział na czacie jak się synek chwali :

93281193025388105550.jpg

Żeby wbić 50 śr czasami trzeba kilku dni ;p Już nie mówiąc 50+ i 3 x 20 a tu takie cuda... Interesujące...

Navii jak nic.

Srij9JT.png

Opublikowano

Navii jak nic.

A ty nie grasz podobno na żadnym serwerze, więc po jakiego się wypowiadasz ( tyle że to wielka ściema z tego co wiem )  ?? Usuneli Ci prezkę do kosza i teraz tutaj będziesz spamił bzdurami i groził hackami i ddosami wszystkim , chyba że mam też ssy z twoich komentarzy tutaj pokazać jak się odgrażasz ?? Idź wyładuj emocje w cywilizowany sposób, bo ktoś ruszył "twoją świętość", a nie jak neandertalczyk...  

Navi to jest na Virtualu :) Nie tutaj. Idź robić spam do kosza gdzie masz swój ulubiony temat. 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Oribit, sam wiesz ze takie bony sie nierealne, 50 srednich trzeba wbijac kilka dni a co dopiero 60% prrfekty do expa. Na s1 bylo navi w obiegu wiec jest pewnie i tutaj.

Srij9JT.png

Opublikowano

50 średnich + to jest 2h -3h lub szczęście może 1 godzina jak ktoś się bawi klika dni lub tydzień jest szansa wbicia 60 to wbije jest 58 średnie to można 60 wbić

giphy.gif

Opublikowano

50 średnich + to jest 2h -3h lub szczęście może 1 godzina jak ktoś się bawi klika dni lub tydzień jest szansa wbicia 60 to wbije jest 58 średnie to można 60 wbić

Ja mixowałem 3 tyg 5 trut na raz ;p Najlepsze co mi wlazło to 56 śr 20 diabły ;p Więc trochę to dziwne ;p 60 śr i 3 x 20 ;p Tym bardziej że z tego co czytam na pw na forum to taki śmieć się tym chwalił że aż trudno wierzyć ;p Ale jak mówisz kwestia szcześcia, albo idiota chwiali się czymś czego nie ma ;p Czyli prowokacja ;) Ja to wrzuciłem jako ciekawostkę ;)

P.S ktoś w ogóle wie ile teraz chodzi PD Sapreya do expa ?? Potrzebuje kupić na 3 postkę a nie chce mi się dropić, mam same pvp ;/;/ 

54169037467327365173.png

Opublikowano

broni sr. 60 jest 35 na serwerze. (sprawdzone teraz)

Aaa no to ciekawostka faktycznie ;p Trzeba chyba znowu puścić BSa i próbować może się uda ;P Dzięki za info. P.S - co z tym wyglądem setów do expa nowych :D:D:D Zmienicie na jakieś ładniejsze ??:P :D 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Osiągnięcie prawie maksymalnego % śr obrażeń i od razu navi..

to tak jakby na hardzie wbić 4x 15 + hp i też powiedzieć Navi.

Dla mnie takim itemkiem można nazwać coś ponadprzeciętnego, ale wbicie legalnych broni z takimi średnimi może osiągnąć każdy. Jeden ma szczęście, drugi nie.. proste.

Przypominam o dzisiejszej przerwie.

Opublikowano

klient  do  poprawy chyba  bo wszystko sie co chwila scina a to przeciez jakas kpina  by metin sie cial:D nie wspomne juz o okrutnych lagach xD   do roboty!!!!

Opublikowano

A ty nie grasz podobno na żadnym serwerze, więc po jakiego się wypowiadasz ( tyle że to wielka ściema z tego co wiem )  ?? Usuneli Ci prezkę do kosza i teraz tutaj będziesz spamił bzdurami i groził hackami i ddosami wszystkim , chyba że mam też ssy z twoich komentarzy tutaj pokazać jak się odgrażasz ?? Idź wyładuj emocje w cywilizowany sposób, bo ktoś ruszył "twoją świętość", a nie jak neandertalczyk...  

Navi to jest na Virtualu :) Nie tutaj. Idź robić spam do kosza gdzie masz swój ulubiony temat. 

Wracając do ciebie i Virtuala:

http://www.mpcforum.pl/topic/1373832-dyskusja-invoria-s2/#entry11670899

Najpierw narzekasz jak to zastanawiasz się kiedy serwer upadnie a tak to liżesz d*** serwerowi :*

POZDRAWIAM :*****

sy89ps.jpg

Opublikowano

Wracając do ciebie i Virtuala:

http://www.mpcforum.pl/topic/1373832-dyskusja-invoria-s2/#entry11670899

Najpierw narzekasz jak to zastanawiasz się kiedy serwer upadnie a tak to liżesz d*** serwerowi :*

POZDRAWIAM :*****

Wiesz, Gall cię nasłał czy to multikonto jego bo perma wyrwał w końcu, czy vckat ?? Nie wiem, ale idziesz w jego ślady. Już tutaj w temacie wyjaśniałem i nie mam zamiaru po raz drugi - zwisa mi co piszesz i myślisz idź płacz nad Virtualem dalej  - zmieniłem zdanie i podejście co już zaznaczałem kilak razy ponieważ do twojej informacji tudzież ówdzie gdyż Array pokazał i pokazuje że pracuje, stara się i coś robi z serwerem. W ogóle kim ty jesteś żebym musiał się tłumaczyć... Założę się iż kolejnym pionkiem vckat - Wojtusia, Galla czy może którymś z nich ;) Nie zdziwiłbym się gdyby to było multikonto. Ale nie mam zamiaru wdawać się z takimi dziećmi w dyskusje i spamować w prezkach, co innego gdybym miał coś sensownego do powiedzenia a nie takie brednie  - takie zachowanie pasuje mi tylko do GallaAnonima. Teraz będziecie ddosować i spamować inne serwery ?? Nie sądzę ... 

Jak masz dzieciak jakieś ale zapraszam na PW !! A nie spamuj w prezentacjach. 

P.S - tak wiem, pewnie warna za to dostanę ale trudno... Czasem trzeba... Nie mam zamiaru więcej wdawać się w takie dyskusje i dziecinne wojny bo ekipa Virtuala się mści czy coś innego... Na każdego w końcu przyjdzie czas. 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Proponuj zwiększyć szanse na drop: księga nienawiści,różowa magia, kamień pustyni, trucizna.Nie wiem czemu mi tak te ulepki lecą słabo, a reszta w miarę. tych mam po 2-3 szt a innych po 20-30 szt  Kamień słońca, który dropi tylko z mobów leci też rzadko. przez 6 lvl mam tylko 10 szt a na jedno przerobienie na ulepek trzeba 5 szt

Proponuje też zmniejszenie dropu monokli i eliksirów  z metków i bossow na nowych mapach i dungach. Przecież to już jest nic nie warte...

Opublikowano

Co do nowych misji, potrzebne są dodatkowe testy, jutro o 1:30 odbędzie o się kolejna przerwa, po której misje będzie dało się odebrać.

Opublikowano

Proponuj zwiększyć szanse na drop: księga nienawiści,różowa magia, kamień pustyni, trucizna.Nie wiem czemu mi tak te ulepki lecą słabo, a reszta w miarę. tych mam po 2-3 szt a innych po 20-30 szt  Kamień słońca, który dropi tylko z mobów leci też rzadko. przez 6 lvl mam tylko 10 szt a na jedno przerobienie na ulepek trzeba 5 szt

Proponuje też zmniejszenie dropu monokli i eliksirów  z metków i bossow na nowych mapach i dungach. Przecież to już jest nic nie warte...

to jest celowe, ulepszacza ktory tworzy sie z kamieni slonca trzeba tylko 10 (bo na bron i zbroje jest 100%) a masz 3 rózne możliwosci stworzenia takiego.

a na ulepki (nie liczac tych z mobow) jest identyczna szansa, wiec masz po prostu pecha.

sygna1.png

Opublikowano

Cześć, mam problem z forum - strona startowa ładuje się bez problemu, jednak gdy chcę sie zarejestrować, wyskakuje jakiś error (dodam, że korzystam z GChrome). Co zrobić z tym fantem?

@Temat - serwer wydaje się ciekawy, po 3 latach przerwy aż mnie korci by zacząć grać :)

Opublikowano

Cześć, mam problem z forum - strona startowa ładuje się bez problemu, jednak gdy chcę sie zarejestrować, wyskakuje jakiś error (dodam, że korzystam z GChrome). Co zrobić z tym fantem?

@Temat - serwer wydaje się ciekawy, po 3 latach przerwy aż mnie korci by zacząć grać :)

U mnie to samo, mają jakieś problemy z hostingiem - czasami się zdarza. Musisz po prostu poczekać aż się oderwą id innych rzeczy i to zrobią ;) 

54169037467327365173.png

Opublikowano

klient  do  poprawy chyba  bo wszystko sie co chwila scina a to przeciez jakas kpina  by metin sie cial:D nie wspomne juz o okrutnych lagach xD   do roboty!!!!

To kup komputer i internet a nie na drewnie grasz.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

To kup komputer i internet a nie na drewnie grasz.

Wiesz akurat tu m rację, po nowym update, wiele ludzi skarży się na straszne lagi i zacinki, nawet przy właczonych "psach" gdzie jest ich jeszcze więcej niż przedtem... Coś się mocno pochrzaniło. Sam to odczuwam , mimo że nigdy nie miałem problemu z lagami po za ostatnim piętrem WW, gdzie często mam otwarte 4-5 klientów różnych serwerów, przy takiej ilości działają płynnie bez zacinek czy lagów.  I trzeba niestety wziąć pod uwagę iż kwestia tyczy się jedynie Invorii... I nie ma tu nic do rzeczy kwesta PC z drewna czy z azbestu... 

54169037467327365173.png

Opublikowano

gospodarka doszła do ładu czy już centralnie na ryj poleciała?

Gospodarka i ceny zmieniają się z dnia na dzień. 10 dni temu lodowe kamienie 70kk, dzisiaj po 10 nie schodzą za dobrze. Ostatnio lustra po 100kk wczoraj widziałem jak w sklepie 7 luster po 250kk zeszło w 30 sekund.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...