Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli para wodna dropi tylko z Nariasa to nawet ceny lusterek pójdą masakrycznie w dół jak każdy bd na tego dunga latał, czy administracja naprawdę nie potrafi tego dobrze rozplanować? Na czym mają osoby na lv 150-170 zarabiać? aaa! wiem, na ww :D

Para wodna dropi z:

- Bossów na dungeonie 170

- Mobów na dungeonie 170

- Bossów na mapie 200

i coś tam jeszcze ale zapomnialem

Duch Lawy:

- Moby na cmentarzu duchów

- Wszystkie bossy mapa 200

- Boss cmentarz duchów

i coś tam jeszcze było.

sygna1.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Para wodna dropi z:

- Bossów na dungeonie 170

- Mobów na dungeonie 170

- Bossów na mapie 200

i coś tam jeszcze ale zapomnialem

Duch Lawy:

- Moby na cmentarzu duchów

- Wszystkie bossy mapa 200

- Boss cmentarz duchów

i coś tam jeszcze było.

Para wodna nie dropi z mobów na dungu 170 -  nie leci ani sztuka testowałem przez godzinę i poza yangami nie leci z mobów nic... Z tego piętra gdzie jest 5 tych bossów ( chyba 4 albo 5 te piętro )  - szkoda tylko ze 90 % ludzi bije je wszystkie na raz i nie zdąży zebrać tego "dropu"... czyli 1 sztuki... O ile w ogóle dropnie ;) Cmentarz duchów - nie dropła mi ani jedna sztuka tej ulepyz żadnego moba... Ubiłem 7 Kalise na mapie 200 - nie dropła mi ani jedna sztuka Pary wodnej :) DO tego jeszcze klepanie Tresha... Chyba najgorszy dung na tym serwie...

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie wiem o której byleś ale była zmiana i teraz dropi.

//Edit o 13:50 musi odbyc sie krótka przerwa, poprawi 2 bledy w ulepszaniu i doda kosci do:

- Evrea

- Minibossy dungeon 190

- Saprey

sygna1.png

Opublikowano

Nie wiem o której byleś ale była zmiana i teraz dropi.

//Edit o 13:50 musi odbyc sie krótka przerwa, poprawi 2 bledy w ulepszaniu i doda kosci do:

- Evrea

- Minibossy dungeon 190

- Saprey

No właśnie miałem pisać ze nie da się przerobić broni do expa... CO do craftingu - gdzie się przerabia ulepy ???

54169037467327365173.png

Opublikowano

Macie tutaj odpowiedź Quarel`a, przybliży wam informację.

uPTlnil.png

Jeśli macie jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości, śmiało piszcie. 

G00D od kiedy ty taki ogarniety i pomocny dla innych jestes? LoL ^^

Gdzie dropnę trutke +3 ze srednimi 57 ale koniecznie 57 musza dropnac.

Opublikowano

G00D od kiedy ty taki ogarniety i pomocny dla innych jestes? LoL ^^

Gdzie dropnę trutke +3 ze srednimi 57 ale koniecznie 57 musza dropnac.

On to nie wiem w ogóle kim i po co jest... Nie dość że wprowadza ludzi non stop w błąd to później Array pisze na forum że "ja nic takiego nie mówiłem, skąd macie takie informacje" :P

Quarel™

To w końcu teraz ta przerwa czy wieczorem bo już nie wiem, tutaj piszesz tak, na forum inaczej....

Aktualnie tylko główny boss w dungeonie 190, ale wieczorem odbedzie sie przerwa i bedzie dropiła z:

- Boss dungeon 190

- Minibossy dungeon 190

- Evrea

- Saprey

54169037467327365173.png

Opublikowano

O 13:50 była przerwa.

Na wszelki wypadek jeśli ktoś ma dalej jakiś problem - usuńcie Invoria.pl.exe i spatchujcie jeszcze raz.

Teraz już normalnie da się ulepszać broń + dodatkowo był problem z zapisaniem pozycji, który także został rozwiązany.

Opublikowano

Był problem z procentami przy ulepszaniu. A administracja zamiast to naprawić co zrobiła? Usunęła procenty...

Na dungu 170 z mobów od 2h nie poleciało nic poza yang (po które tam właśnie stoję)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Był problem z procentami przy ulepszaniu. A administracja zamiast to naprawić co zrobiła? Usunęła procenty...

Na dungu 170 z mobów od 2h nie poleciało nic poza yang (po które tam właśnie stoję)

U mnie to samo... Ale Array twierdzi że dropia :) 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie bylo, jesli mialy być wymysly ze jest zle to po prostu usunalem, i tyle.

sygna1.png

Opublikowano

Nie bylo, jesli mialy być wymysly ze jest zle to po prostu usunalem, i tyle.

Nie mówię, że źle. Ale mogłoby być napisane jeśli jest 100%.

Co do dropu 170. Z 4 Księci mroku poleciały 3 pary wodne. Ale z mobów nic.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja na ponad 30 wejść na tego dunga mam 10 szt ;p Więc chyba będzie trzeba to olać:P 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Z mobów troche zostało powiekszone, ale za latwo nie bedzie bo wtedy to bedzie bez sensu.

sygna1.png

Opublikowano

Działa wam strona ? Od 2 dni mam ''Strona internetowa jest niedostępna'' .

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Działa wam strona ? Od 2 dni mam ''Strona internetowa jest niedostępna'' .

U mnie działa bez problemu. Forum coś siadało, ale strona działa. 

EDIT bo wyjdzie double post ;p 

Quarel™

Jedno moglibyście zmienić ;p Wygląd nowych broni do expa ;P Bo sorry ale wygląda jak świeżo wyrwane kogucie pióro ;p Po prostu śmiesznie :D Słoneczny prezentował się super, natomiast nowy set - żąłoooosny ;p :) Pomyślcie nad zmianą na jakieś ładniejsze tekstury :) 

54169037467327365173.png

Opublikowano

no ale   te lagi to wyl:D

Ta właśnie zaczynałem pisać, ze po update coś za bardzo laguje wszystko... jeszcze bardziej niż przed... 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jak zrobicie coś z lagami to dajcie znać na mpc, bo teraz szkoda czasu i nerw na gre. Po 24 gdzie jest mało graczy i serwer nie powinien być tak obciążony wywala mnie z dungeonów... 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Dzisiaj (tj. 16.04.2015) o godz. 23:50, odbędzie się 15-minutowa przerwa w celu poprawienia:

• ulepszania klingi dla sury
  • nieotrzymanych misji od poziomu 220+.

Każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

mam info z pierwszej reki

Sensacja... Seria wstrzymana...
To skoro macie takie podejście to jakim cudem jakiekolwiek inne serwery działają... Ogólnie to zamykamy jutro invorie pewnie bo wallander skończył serię..

ps Tream nadal nagrywa bo nie wiem czy warto grac?

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...