Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to zbugowany serwer..,kanały zbugowane juz tydzień..Truty juz po 500kk chodzą i żeby mieć jakiegokolwiek specjala juz na 105 lv trzeba chodzic na smierc 30 razy nowi gracze mają ciężej jeżeli ktoś nie wymienia eq lub nie ma $$$ na start to odechciewa się grać..

sy89ps.jpg

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielkanoc jutro w poniedziałek event ja pierdziele co za ogar dzieciaki żeby nie wyrobić na czas a pewnie siedzi i robi aktualizacje szkoda gadać

giphy.gif

Opublikowano

Ogólnie to zbugowany serwer..,kanały zbugowane juz tydzień..Truty juz po 500kk chodzą i żeby mieć jakiegokolwiek specjala juz na 105 lv trzeba chodzic na smierc 30 razy nowi gracze mają ciężej jeżeli ktoś nie wymienia eq lub nie ma $$$ na start to odechciewa się grać..

Ogólnie to zbugowało Ciebie ;) ;) Gracz Virtuala ?? Tak przypuszczam :) Wszystko można samemu i bez problemu zrobić, wystarczą chęci i umiejętności :) A nie takie dziecinne teksty jak Twoje :) Bugi ?? Jedynie misja Yeraka ,która zostanie naprawiona z nadchodzącą poprawką,  ale ty nie wiesz pewnie co to bo nawet nie masz klienta , śmiem stwierdzić :)

Nowi gracze mają o wiele łatwiej niż wcześniej, i będą mieli jeszcze łatwiej po wprowadzeniu nowych setów itp. Ulep jest pod dostatkiem, można na wszystkim zarobić. Jesli byś nie wiedział - specjale potaniały, wystarczy się troszkę pomęczyć , uzbierać kasy i kupić :) ( Woj około 3kkk, sura 3.5-4kkk, reszta klas - na shopach po 1-2kkk, a jak jesteś sprytny to kupisz na surę na przykład +6 za 3kkk - ostatnio dość często wołają że sprzedadzą w takich cenach ).

Zgredek78

Z tego co mi wiadomo , start eventu został przesunięty specjalnie, żeby uniknąć - co uważam za bardzo słuszne i przemyślane - okupowania spotów od rana do wieczora przez boty i ciągle tych samych graczy.  :) Cały event będzie trwał na tyle długo że każdy z odrobiną chęci i bez beczenia i jęczenia się na tym evencie dorobi. Inną sprawą jest zapowiedziany update , między 7 a 11 stym kwietnia, więc nikt specjalnie dla takich beks nie będzie się zajmował bzdurami - przypuszczam iż update świąteczny będzie połączony z nowym wielkim który jest zapowiedziany na nadchodzący tydzień.

Po za tym - mamy święta. Znam jeden serwer na którym Admin wymaga olania domu i rodziny bo trzeba robić eventy itp. Więc na pewno nikt nie wpadnie i nie będzie skakał bo dzieci mają wolne i muszą grać :) Metin to tylko gra. Dom i rodzina są ważniejsze. I myślę że cały Team jest tego w pełni świadomy. 

54169037467327365173.png

Opublikowano

@up,

faktycznie. Boty mają teraz wolne i mogą grać od rana do nocy, w tygodniu za bardzo czasu nie mają... :/

Pewnie chodzi o to, że ciężko robić podwójną robotę, przygotować 90% klienta pod nowe update, a później je wywalać, by dodać najpierw parę jajek i świątecznych nowości. Tylko dziwne, że o tym wcześniej nie pomyśleli.. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

@up,

faktycznie. Boty mają teraz wolne i mogą grać od rana do nocy, w tygodniu za bardzo czasu nie mają... :/

Pewnie chodzi o to, że ciężko robić podwójną robotę, przygotować 90% klienta pod nowe update, a później je wywalać, by dodać najpierw parę jajek i świątecznych nowości. Tylko dziwne, że o tym wcześniej nie pomyśleli.. :)

przecież mogą te jajka do osobnego patcha wrzucić ? To jest ich lenistwo i tyle.

Opublikowano

@up,

nic nie jest wywalene, event wielkanocny jest w osobnym patchu.

A event bedzie dzis aktywowany o 2:00 w nocy, data była przesunięta ponieważ zepsuł mi sie laptop i musialem oddać go do naprawy, a ze naprawiony jest szybciej niz sie spodziewałem to może być aktywowany wcześniej.

sygna1.png

Opublikowano

Ogólnie to zbugowało Ciebie ;) ;) Gracz Virtuala ?? Tak przypuszczam :) Wszystko można samemu i bez problemu zrobić, wystarczą chęci i umiejętności :) A nie takie dziecinne teksty jak Twoje :) Bugi ?? Jedynie misja Yeraka ,która zostanie naprawiona z nadchodzącą poprawką,  ale ty nie wiesz pewnie co to bo nawet nie masz klienta , śmiem stwierdzić :)

Nowi gracze mają o wiele łatwiej niż wcześniej, i będą mieli jeszcze łatwiej po wprowadzeniu nowych setów itp. Ulep jest pod dostatkiem, można na wszystkim zarobić. Jesli byś nie wiedział - specjale potaniały, wystarczy się troszkę pomęczyć , uzbierać kasy i kupić :) ( Woj około 3kkk, sura 3.5-4kkk, reszta klas - na shopach po 1-2kkk, a jak jesteś sprytny to kupisz na surę na przykład +6 za 3kkk - ostatnio dość często wołają że sprzedadzą w takich cenach ).

Zgredek78

Z tego co mi wiadomo , start eventu został przesunięty specjalnie, żeby uniknąć - co uważam za bardzo słuszne i przemyślane - okupowania spotów od rana do wieczora przez boty i ciągle tych samych graczy.  :) Cały event będzie trwał na tyle długo że każdy z odrobiną chęci i bez beczenia i jęczenia się na tym evencie dorobi. Inną sprawą jest zapowiedziany update , między 7 a 11 stym kwietnia, więc nikt specjalnie dla takich beks nie będzie się zajmował bzdurami - przypuszczam iż update świąteczny będzie połączony z nowym wielkim który jest zapowiedziany na nadchodzący tydzień.

Po za tym - mamy święta. Znam jeden serwer na którym Admin wymaga olania domu i rodziny bo trzeba robić eventy itp. Więc na pewno nikt nie wpadnie i nie będzie skakał bo dzieci mają wolne i muszą grać :) Metin to tylko gra. Dom i rodzina są ważniejsze. I myślę że cały Team jest tego w pełni świadomy. 

Opowiadasz głupoty nie jestem żadnym graczem Virtuala i widać kto tutaj jest idiotą :) jeżeli mówisz że nowi gracze mają łatwiej po wprowadzeniu nowych setów to znaczy że nie używasz mózgu.. "Nowi gracze" zapewne mają aktualnie 1-120 poziom bo są "nowi" więc co mają do tego nowe sety? Druga sprawa to znajdz mi specjala na woja w cenie 3kkk.Na początku truty chodziły po 1kkk i nawet Wallander powiedział że nowi gracze mają ciężej i jest to prawdą.Kanały zbugowane już są długi czas mądralo juz ponad tydzień wywala dużą ilość graczy i ch5,ch6 nie działało.

Pomęczyć ? Hmm to znaczy 15x Śmierć na broń 95 (ok 20 min na jedną więc 5h same śmierci) + juz wliczmy w to sprzedanie szkat i zakup specjala 1 szkata 100kk więc 30x potrzeba na specjala np. woja według ciebie co daje nam 45 Śmierci (nie ma lepszego zarobku) więc żeby mieć specjala/broń 95 trzeba chodzić na śmierć 45 razy już nie wliczam zakup peta :)

sy89ps.jpg

Opublikowano

Opowiadasz głupoty nie jestem żadnym graczem Virtuala i widać kto tutaj jest idiotą :) jeżeli mówisz że nowi gracze mają łatwiej po wprowadzeniu nowych setów to znaczy że nie używasz mózgu.. "Nowi gracze" zapewne mają aktualnie 1-120 poziom bo są "nowi" więc co mają do tego nowe sety? Druga sprawa to znajdz mi specjala na woja w cenie 3kkk.Na początku truty chodziły po 1kkk i nawet Wallander powiedział że nowi gracze mają ciężej i jest to prawdą.Kanały zbugowane już są długi czas mądralo juz ponad tydzień wywala dużą ilość graczy i ch5,ch6 nie działało :)

Widać kto nie używa mózgu... Myślenie dziecko drogie nie boli...  Gdybyś czytał, wiedział co wprowadzi nowy update, wiedziałbyś o wielki mądralo który jęczy jak nie powiem co , że na wiele nowych itemów, będą potrzebne choćby nawet perły- odsyłam do opisu update'u (bądź opisu na forum serwa, i gdzieś tutaj nawet ) co za tym idzie, będzie na nie jeszcze większy popyt niż teraz. Eq smocze będzie w cenie, jak i ulepszacze na nie które pójdą w górę - przecież będzie kolejny set po nich, ulepszacze na eq do expa - wystarczy poczytać - dungi 170 itp... Special na woja - 3kkk -> odsyłam do opcji WOŁAJ w grze , albo czytania czatu (dzis widziałem chyba 5 jeśli dobrze pamiętam ogłoszeń typu "SELL SPECIAL WOJ +0 3kkk" i podobne, ktoś mi nawet chciał wepchnąć sury +9 za 7kkk ale mam 3 szt więc nie potrzebuje). Co do wywalania, może wywala ciebie, ja z tym problemu nie mam, cały dzień gram dzisiaj i ani razu mnie nie wywaliło, płynnie i szybko zmieniam kanały ( od kilku dni ) nie mam żadnych problemów. Po za tym - 1-120 jak wymieniłeś to najprostsze i najszybsze sety i lvl do zrobienia. Jeśli ktoś nie potrafi zrobić eq na takim lvl to ja cię proszę... Tym bardziej że nawet dzisiaj spoty są puste i wyludnione ( pewnie dlatego ze święta i dzieci idą święcić króliki i owce...)

P.S idiotą nazywaj sobie kogoś innego, skoro ty tylko jęczysz wypisując brednie i bzdury , nie mając za grosz obeznania i pojęcia.

Kanały zbugowane - fakt , dzisiaj na moment nie dało się na ch3 zalogować chyba.. NA MOMENT.

Weź najpierw dowiedz się czegoś, ogarnij tok myślenia i wiedzę, a później pisz takie brednie. CZYTANIE NIE BOLI, A WRĘCZ POMAGA NA GŁUPOTĘ.

Matko święta, czy to pokolenie metina naprawdę jest takie tępe ?? I każdemu trzeba wszystko punkcik po punkciku pisać i tłumaczyć jak 5 latkowi w przedszkolu ???

54169037467327365173.png

Opublikowano

Widać kto nie używa mózgu... Myślenie dziecko drogie nie boli...  Gdybyś czytał, wiedział co wprowadzi nowy update, wiedziałbyś o wielki mądralo który jęczy jak nie powiem co , że na wiele nowych itemów, będą potrzebne choćby nawet perły- odsyłam do opisu update'u (bądź opisu na forum serwa, i gdzieś tutaj nawet ) co za tym idzie, będzie na nie jeszcze większy popyt niż teraz. Eq smocze będzie w cenie, jak i ulepszacze na nie które pójdą w górę - przecież będzie kolejny set po nich, ulepszacze na eq do expa - wystarczy poczytać - dungi 170 itp... Special na woja - 3kkk -> odsyłam do opcji WOŁAJ w grze , albo czytania czatu (dzis widziałem chyba 5 jeśli dobrze pamiętam ogłoszeń typu "SELL SPECIAL WOJ +0 3kkk" i podobne, ktoś mi nawet chciał wepchnąć sury +9 za 7kkk ale mam 3 szt więc nie potrzebuje). Co do wywalania, może wywala ciebie, ja z tym problemu nie mam, cały dzień gram dzisiaj i ani razu mnie nie wywaliło, płynnie i szybko zmieniam kanały ( od kilku dni ) nie mam żadnych problemów. Po za tym - 1-120 jak wymieniłeś to najprostsze i najszybsze sety i lvl do zrobienia. Jeśli ktoś nie potrafi zrobić eq na takim lvl to ja cię proszę... Tym bardziej że nawet dzisiaj spoty są puste i wyludnione ( pewnie dlatego ze święta i dzieci idą święcić króliki i owce...)

P.S idiotą nazywaj sobie kogoś innego, skoro ty tylko jęczysz wypisując brednie i bzdury , nie mając za grosz obeznania i pojęcia.

Kanały zbugowane - fakt , dzisiaj na moment nie dało się na ch3 zalogować chyba.. NA MOMENT.

Weź najpierw dowiedz się czegoś, ogarnij tok myślenia i wiedzę, a później pisz takie brednie. CZYTANIE NIE BOLI, A WRĘCZ POMAGA NA GŁUPOTĘ.

Matko święta, czy to pokolenie metina naprawdę jest takie tępe ?? I każdemu trzeba wszystko punkcik po punkciku pisać i tłumaczyć jak 5 latkowi w przedszkolu ???

To ogólnie fajne masz życie zamiast robić porządki czy cokolwiek to lepiej siedziec cały dzień przed kompem jak to sam napisałeś "GRAM CAŁY DZIEŃ" pozdrawiam :*

sy89ps.jpg

Opublikowano

To ogólnie fajne masz życie zamiast robić porządki czy cokolwiek to lepiej siedziec cały dzień przed kompem jak to sam napisałeś "GRAM CAŁY DZIEŃ" pozdrawiam :*

Wiesz, mam wolne to gram. Expie 4 tą postać na 220. Porządki zrobiłem już dawno. Grając 3-4 h na dzień , raz posiedzieć dłużej - ja nie muszę iść do szkółki jak ty. I grając max 4 h dziennie potrafię się dorobić 300 ( w tej chwili ) bryłek cyrkonu i wszystkiego na tym serwie. Powodzenia , skoro to dla ciebie zbyt trudne.

Właśnie ktoś sellał speciala woj +6 za 3.7kkk - da się - da.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Widze z dnia na dzien coraz mniej osob :x

Przecież ty nawet nie grasz więc skąd możesz to wiedzieć... :) Chyba że z forum gdzie pewnie to ty bany wyrywasz za reklamy iMetina :P Z dnia na dzień... Proszę cię, jesteś tak żałosny że aż szkoda czasu na ciebie marnować... :P

Na serwie jest masssa ludzi i nie widać żeby ich ubywało :P Wręcz zauważyłem tendencję przyrostową :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Przecież ty nawet nie grasz więc skąd możesz to wiedzieć... :) Chyba że z forum gdzie pewnie to ty bany wyrywasz za reklamy iMetina :P Z dnia na dzień... Proszę cię, jesteś tak żałosny że aż szkoda czasu na ciebie marnować... :P

Na serwie jest masssa ludzi i nie widać żeby ich ubywało :P Wręcz zauważyłem tendencję przyrostową :)

Czasami wchodze ale tylko po to by zobaczyc ile ludzi odeszlo. Spadki graczy widac i to golym okiem.
Opublikowano

Czasami wchodze ale tylko po to by zobaczyc ile ludzi odeszlo. Spadki graczy widac i to golym okiem.

Okulistę polecam dobrego znaleźć :D Huehuehue :) Śmieszny jesteś, naprawdę.

Spadki widać gołym okiem... Chyba na x ;p A nie na x :D:D Skończ już lepiej :) Prawda jest taka że na S2 zawsze będzie masa ludzi na pewno nie jak na twoim x który się kończy mało kto tam siedzi :) Musisz ładować prezki forum z reklamą na inne serwery bo nie ma kto grać ;) ;)

A tak btw, bo mi się przypomniało

Quarel™

Kiedy dokładnie przewidujecie nowy update ??

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84
Bronienie servera to jedno, ale czemu takie bzdety pleciesz? Ja tez tu wchodze, glownie oddawac szkaty i proozgladac sie po m1, ale robie to codziennie i to kilka razy dziennie i rowneiz widze, ze graczy ubywa, coraz wiecej osob spamuje, ze sprzeda / wymieni eq.. Wiec to Ty powinienes sie wybrac do okulisty.

Mimo to server nadal polecam, jest ciekawy i na dluzsza gre, choc po wbciu wiekszego lvla wieje monotonia ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nowi gracze mają dużo łatwiej... Przynajmniej jeśli chodzi o ulepszanie ekwipunku. Cena ulepek poszła w dół ( perły do 5kk, kręgi i maski po 7kk, lodowe kamienie po 15kk widziałem(jeszcze niedawno chodzily po 60), niebieskie zioła wczoraj widziałem po 12kk...) a takie rzeczy jak np. szkaty śmierci stoją praktycznie w miejscu, a medaliony nawet podrożały (szkata 90, medaliony 40 co daje nam 130kk za wypad).Specjalki potaniały, szaman i ninja ok 1,5kkk...

Jeżeli ktoś zaczyna surą i wojem to nie musi jej kupować od razu, bo taka jest prawda, że do 180go lvla nie potrzeba jej tak bardzo, może śmiało kupić dopiero na 150, gdzie chodzi sobie na lusterka. 

No i jakby nie patrzeć, to te początkowe lvle nie jest trudno zdobyć, tym bardziej teraz, gdzie o metki/bossy/spoty nie jest tak trudno i gracz śmiało może zrobić sobie samemu eq... Truta teraz chodzi po ok. 650kk, co daje nam 5 wypadów na WW, dla przykładu ja dla tej truty musiałem zrobić 15x dt, które zajmowało nie raz więcej czasu od ww.

Teraz po prostu jest trudniej pod tym względem, że jest monotonniej. Teraz ciężko zarobić na perłach, czy ulepkach, bo potaniały i zostaje nam WW. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nowi gracze mają dużo łatwiej... Przynajmniej jeśli chodzi o ulepszanie ekwipunku. Cena ulepek poszła w dół ( perły do 5kk, kręgi i maski po 7kk, lodowe kamienie po 15kk widziałem(jeszcze niedawno chodzily po 60), niebieskie zioła wczoraj widziałem po 12kk...) a takie rzeczy jak np. szkaty śmierci stoją praktycznie w miejscu, a medaliony nawet podrożały (szkata 90, medaliony 40 co daje nam 130kk za wypad).Specjalki potaniały, szaman i ninja ok 1,5kkk...

Jeżeli ktoś zaczyna surą i wojem to nie musi jej kupować od razu, bo taka jest prawda, że do 180go lvla nie potrzeba jej tak bardzo, może śmiało kupić dopiero na 150, gdzie chodzi sobie na lusterka. 

No i jakby nie patrzeć, to te początkowe lvle nie jest trudno zdobyć, tym bardziej teraz, gdzie o metki/bossy/spoty nie jest tak trudno i gracz śmiało może zrobić sobie samemu eq... Truta teraz chodzi po ok. 650kk, co daje nam 5 wypadów na WW, dla przykładu ja dla tej truty musiałem zrobić 15x dt, które zajmowało nie raz więcej czasu od ww.

Teraz po prostu jest trudniej pod tym względem, że jest monotonniej. Teraz ciężko zarobić na perłach, czy ulepkach, bo potaniały i zostaje nam WW. 

Latwiej - nie latwiej.

Jak ja zaczynalem to szkaty smierci chodzily po 170kk a medaliony po 90kk. Wez pod uwage, ze teraz wszystko jest tansze, ale takie np SMy wcale nie - ich juz praktycznie dostac nie mozna. Nie mowie, bo peta idzie kupic, ale cos innego - strasznie ciezko. Przyanjmniej ja nie widuje juz tego tak czesto, jak dawniej. Wiec jesli chodzi o samo eq to masz racje, latwiej zdobyc ulepy, ale gracze ambitniejsi jednak maja ciezej ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dziękuję administracji za bardzo szybką pomoc w odzyskaniu ukradzionego ekwipunku. Pozdrawiam złodzieja Szamanderek, ciekawe gdzie podziało się Twoje EQ??

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano
Dziękuję administracji za bardzo szybką pomoc w odzyskaniu ukradzionego ekwipunku. Pozdrawiam złodzieja Szamanderek, ciekawe gdzie podziało się Twoje EQ??

Za moich czasów administracja nie interweniowała w sprawach kradzieży, sporo się zmieniło.

Tak powinno zostać dalej, głupota ludzka powinna być solidnie karana.

Heniek.

Opublikowano

Event, no cóż event... Zastanawiam się czy komuś wydropił kostium na 30 dni ?? Bo z tego co zauważyłem dropią na 5 i na 7 dni....

Na 5 dni te które mają bony jak z ISu, na 7 dni - lipne bony. A miało być na 30 dni i na 7 bodajże... Coś tu nie pasuje tylko mnie ?? :P

P.S - 27 skrzyń i podobnie koszyków - kostiumy ( i fryzy ) tylko na 5 i 7 dni... ( nie licząc śmieci, jak smocze oczy itp...)

Nowe kostiumy oraz fryzury, beda dawały bony jak bojowniki, capoeira itd. Czas również beda mieć ten sam, do zdobycia w Item Shopie i z wielkanocnej skrzynii.

Również podczas eventu spotkacie wiele niespodzialek.

Ogólnie to drop jajek spoko. Fajnie lecą ale spodziewałem się ze z czerwonych będzie leciało coś lepszego niż z blasków... A dropi to samo.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Za moich czasów administracja nie interweniowała w sprawach kradzieży, sporo się zmieniło.

Tak powinno zostać dalej, głupota ludzka powinna być solidnie karana.

To nie chodzi o moją głupotę, bo hasło było typu 3D4rR5TyU. Przed utworzeniem konta i pobraniem klienta po poprzedniej kradzieże zrobiłem nawet formata. Po prostu raz wbiłem na konto u kuzyna, a jego też okradli w tym samym momencie co mnie. I tam zrodził się problem.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mnie też okradli, ale nikt z administracji nie udzielił mi pomocy, Sugerowano, że mam keylogera. Sprawdziłam czym się da i było czysto, poza tym mam dużo więcej warte niż na Invori konto na pl i dość wysoką dywizję w LoL, więc gdyby wina leżała po mojej stronie to do tamtych kont dobraliby się w pierwszej kolejności. Dodam, ze nie chciałam zwrotu eq, ale jedynie ukarania złodzieja. Niestety administracja nie pofatygowała się mi pomóc. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Mnie też okradli, ale nikt z administracji nie udzielił mi pomocy, Sugerowano, że mam keylogera. Sprawdziłam czym się da i było czysto, poza tym mam dużo więcej warte niż na Invori konto na pl i dość wysoką dywizję w LoL, więc gdyby wina leżała po mojej stronie to do tamtych kont dobraliby się w pierwszej kolejności. Dodam, ze nie chciałam zwrotu eq, ale jedynie ukarania złodzieja. Niestety administracja nie pofatygowała się mi pomóc. 

Kto ci odmówił pomocy, a zarazem powiedział że masz keylogera? Zresztą, trzeba było naprawdę przyjść na tego ts`a, napisać chociażby do mnie i ja udzieliłbym ci pomocy. Niby jest jasno napisane, że nikt za wasze kradzieże nie bierze odpowiedzialności, aczkolwiek są wyjątki i jeśli komuś naprawdę zależy to przychodzi do mnie, a ja wtedy mu pomagam - apel do wszystkich.

Opublikowano

fajnie to wyglada,tylko nie moge sie dopatrzec w morzu informacji...sa 6/7 klasowe?Drogi is? Dungeony solo czy pt i jesli pt to 2 osobowe?

Nie ma w ogóle 6/7 bonu. Dungi solo bądź PT - jak kto woli. IS czy drogi jak dla mnie nie ale można zarobić na is w grze i kupić kupony ( nie ma broni itp, i nie musisz płacić 500 zł za peta czy cokolwiek jak na pewnych serwerach).

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...