Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gospodarka i ceny zmieniają się z dnia na dzień. 10 dni temu lodowe kamienie 70kk, dzisiaj po 10 nie schodzą za dobrze. Ostatnio lustra po 100kk wczoraj widziałem jak w sklepie 7 luster po 250kk zeszło w 30 sekund.

A SM ktos sprzedaje?

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gospodarka i ceny zmieniają się z dnia na dzień. 10 dni temu lodowe kamienie 70kk, dzisiaj po 10 nie schodzą za dobrze. Ostatnio lustra po 100kk wczoraj widziałem jak w sklepie 7 luster po 250kk zeszło w 30 sekund.

Po 250 ?? To słabo, ja widziałem jak skupują po 400 za szt ;P Ale można się było tego spodziewać ;p Kazdy woli wydać i idiotom dać zarobić niż przejść się te kilka razy i wydropić ;)  Wykorzystują sytuację ze są nowe sety i ulepy , podnoszą ceny, a innych itemów zaniżają , czy robią ustawki typu "sell za 5kkk", kilka osób potwierdza  że kupiło a okazuje się ze to item warty max 2kkk ;p No głupota ludzka ;p 

54169037467327365173.png

Opublikowano

nie kumam czegos tu z dt;D

bylem na 7 pietrze  ubilem  20 metkow z czego 15 skrzyn wlozylem do depo jak to na innych serwach robie by otworzyc je na 2 pietrze pozniej i tak zrobilem ale z tych skrzyn nic nie wypadalo:D

pozostale 5 skrzyn otworzylem na 7 pietrze i jakis z dupy komunikat ze nie zawiera mapy zin :D  WTF  nie dosc ze 15 szlkat ripa za trute to jeszcze tak posrane  dt:D

pozdro 600;D

Opublikowano

nie kumam czegos tu z dt;D

bylem na 7 pietrze  ubilem  20 metkow z czego 15 skrzyn wlozylem do depo jak to na innych serwach robie by otworzyc je na 2 pietrze pozniej i tak zrobilem ale z tych skrzyn nic nie wypadalo:D

pozostale 5 skrzyn otworzylem na 7 pietrze i jakis z dupy komunikat ze nie zawiera mapy zin :D  WTF  nie dosc ze 15 szlkat ripa za trute to jeszcze tak posrane  dt:D

pozdro 600;D

Lepiej sprzedać te szkaty i kupić trute ;P po 500 stoją, nawet mniej ;) Dzisiaj widziałem chyba 4 szt śr 55 + w cenach od 450 - 600kk ;p DT jest posrane już od PLki ;p Dla mnie te mapy typu DT i WW - sry , heftam tym już ;) Czekam na serwer gdzie będzie jakiś lepszy zamiennik a nie robienie 300 pięter ;p

P.S bardziej opłaca się robić ww jeśli chcesz szkaty otwierać ;p Zawsze jest szansa na speciala i szkaty droższe ;P  

54169037467327365173.png

Opublikowano

3 osoby już 240 level? To tak szybko się da? w 4 dni?

Trochę za szybko. Nie chodzi mi o to, że 1 lv powinno się bić 20 godzin. Ale te 5 ostatnich poziomów powinno być do zdobycia jedynie kończąc jakąś misję. a ostatni po ukończeniu wszystkich misji. 

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

3 osoby już 240 level? To tak szybko się da? w 4 dni?

Trochę za szybko. Nie chodzi mi o to, że 1 lv powinno się bić 20 godzin. Ale te 5 ostatnich poziomów powinno być do zdobycia jedynie kończąc jakąś misję. a ostatni po ukończeniu wszystkich misji. 

Jeśli expiłbyś 24/4 to też byś wbił.

Kurcza działa wam strona bo mnie nie ....

Działa poprawnie, aktualnie spróbuj z innej przyglądarki.

Opublikowano

Jeśli expiłbyś 24/4 to też byś wbił.

Działa poprawnie, aktualnie spróbuj z innej przyglądarki.

Ze 4 przeglądarek, zadziałał dopiero na internet explorer.

Warto zagrać ?

Gra dość sporo osób na serwerze ?

Ile?

Opublikowano

Warto zagrać ?

Ile?

Warto.

Nadal calutki czas dużo, w godzinach szczytu dalej ~1,5k 

Opublikowano

­

Warto zagrać ?

Ile?

Zawsze warto na ten serwer zawitać, ponad 1k ludzi gra do tego nie ma botów.

Opublikowano

Idzie sie wybić samemu? Chodzi mi głównie o zarobek, jak i eq. Ciężko z przepustkami? Pomocni ludzie? Jakieś sposoby na zarobek?

Opublikowano

Idzie sie wybić samemu? Chodzi mi głównie o zarobek, jak i eq. Ciężko z przepustkami? Pomocni ludzie? Jakieś sposoby na zarobek?

Idzie bardzo łatwo, praktycznie grając solo zdobędziesz wszystko. 

Przepustek na dungeony jest multum, naprawdę.

Teraz najlepsze sposoby na zarobek to dung 170 - dropić yang, dropić ulepszacze na nowe bronie do expa, z nariasa lustra, yerak i jego odłamki, saprey i jego skrzynie + kość czasu + nowa mapa i metki.

Opublikowano

Idzie bardzo łatwo, praktycznie grając solo zdobędziesz wszystko. 

Przepustek na dungeony jest multum, naprawdę.

Teraz najlepsze sposoby na zarobek to dung 170 - dropić yang, dropić ulepszacze na nowe bronie do expa, z nariasa lustra, yerak i jego odłamki, saprey i jego skrzynie + kość czasu + nowa mapa i metki.

W jakim czasie uda mi się osiągnąć 170 poziom?

Dungeony można wykonywać solo?

Opublikowano

W jakim czasie uda mi się osiągnąć 170 poziom?

Dungeony można wykonywać solo?

Wszystkie można solo robić.

Z full odpałem to nawet w dwa dni.

Opublikowano

Zależy ile się gra, teraz serio nie trzeba stawać na jakimś lvlu i zarabiać na te ulepki, bo do 200go lvla eq robi się bardzo łatwo. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Gdzie można odebrać misje od zielarza, która miała być dodana.

Ponawiam, że na nowej mapie za duży jest drop eliksirów i monokli i ksiąg opętania i zielarstwa- Nie będą nić warte za tydzień i każdy to będzie wyrzucał.

Dodajcie ip za bossy i metki i żeby zliczało moby i metki, bossy na nowej mapie i dungach.

Te nowe przetopy też miały dropić, ale jakoś nigdzie nie lecą.

Widziałem też na forum napisane przez Arraya "

240 Poziom - Odłamki Mazdy x40 (Dungeon 240):
3% odp na ludzi, 1kkk, 1000 IP"
Tylko, że nie ma dunga 240-Zostanie w przyszłości dodany czy jak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...