Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem, aktualnie ten serwer (s2) jest najbardziej popularny i jest tam największa aktywność :)

Wystartuje Atr* i automatycznie gracze spier***. Nie zmienia to faktu, że invoria s1/s2 to najbardziej stabilne i dopracowane serwery. 

Serwer polecam, bo Hool.

­

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer upada.

A ty znowu swoje - nie grasz , a się wypowiadasz :) Upada to iMetin ;p

54169037467327365173.png

Opublikowano

Zagrałbym, ale nurtuje mnie fakt czy jest jeszcze możliwość wybicia się (nie do topki..) nowicjusza? Ulepy tanie? Możliwości zarobku?

edit: Wyrównane pvp? (rzecz jasna, nie że smok wali tyle co mental.. tylko w granicach rozsądku ;d)

Opublikowano

Zagrałbym, ale nurtuje mnie fakt czy jest jeszcze możliwość wybicia się (nie do topki..) nowicjusza? Ulepy tanie? Możliwości zarobku?

edit: Wyrównane pvp? (rzecz jasna, nie że smok wali tyle co mental.. tylko w granicach rozsądku ;d)

Teraz znacznie łatwiej wbić się z eq do tego 200lvla niż na początku. PVP wyrónane oczywiście w granicach rozsądku, ale na 200lv każdy ma mniej więcej te same szanse. Oczywiście nie mając strojów i masek, lizaka za 2kkk na 30 dni nie pokonasz nigdy tego, kto je ma

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

No masz możliwość, szczególnie szybkiego rozwoju. Nie musisz się męczyć żeby ubić bossa, czy zarabiać na czymś innym, żeby stracić 200kk na jedno ulepszenie. Możesz sam bić bossy, bądź kupić ulepki z 4x taniej niż ok. miesiąca temu. Mówię tu o ekwipunku, nie zrobisz wszystkiego w 3 dni, nadal trzeba się trochę namęczyć na tego peta, specjalke, czy zwoje sm, ale za to na końcowym etapie gry masz ogromny zarobek.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie ma nikt oprocz mnie i Hooltrasa, a jak by ludzie nie ustawiali passów identycznych jak na innych serwerach to by nie byli okradani.

Naprawdę nie wiem skąd wy bierzecie swoje informacje, albo kto jest waszym informatorem, ale zastanówcie się następny raz zanim coś napiszecie.

I znowu się zaczyna: pasy te same, co na innym serwie, kaylogger, rozdawanie pasów kolegom z gildii, atak kosmitów, epidemia eboli i tysiąc innych powodów leżących zawsze po stronie gracza. 

Wytłumacz mi dlaczego tak bardzo bronicie się przed sprawdzeniem logów mojej postaci i ustaleniem złodziaja? Chyba w Waszym interesie jest, żeby gracze byli zadowoleni, bo to Wasza blokada eq zawiodła, a opieszałością i brakiem działania w takich sprawach sprawiacie, że gracze zaczynają właśnie osoby związane z serwerem podejrzewać o maczanie palców w kradzieżach. 

2mzof5.jpg
Opublikowano
Maliniak4554

Coś masz kiepskiego screena ;p Pewnie z Khar ;p Jeśli znowu oceniać Invorię po ilości sklepów... :) I nie zaniżaj bo 600 -700 to nawet nie połowa :)

23951308149664940189.jpg

p4w6i4

Średnia ilość graczy ( pod warunkiem że ktoś nie ocenia o 7-8 rano ) to 1800-2500. Wiadomo że po południu - wieczór w tygodniu jest ich najwięcej.

Więc nie przesadzajcie i nie piszcie bzdur że 600-700 bo to nawet nie połowa:) :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Orbit84: z całym szacunkiem, ale odczep się ;p gram na serwerze od dzisiaj, dałem screena to co widzę, biorąc pod uwagę iż nie znam map wysokolevelowych/dungeonów itd itd itd mogłem wyciągnąć takie wnioski... (szczególnie że nie ma licznika) ;p

Opublikowano

@Orbit84

nadal czekam na screena z Twoimi setami czterema na 220+9.  xD

Kiedy ogarniecie zbugowane misje? 

Już ci napisałem że nie mam zamiaru się chwalić takiej tępej strzale jak ty ;) Nie czuję się ku temu w żaden sposób ;) Czekać sobie możesz, i marzyć - tyle Ci zostało ;) Może jeszcze chcesz moje eq z innych serwerów , bo chcesz się pojarać :) Nie dzięki ;) Już to kiedyś pisałem - nie wdaje się więcej w dyskusje z idiotami, bo zaciągną mnie na swój poziom, i pokonają doświadczeniem ;) Więc nie dam ci tej satysfakcji ;) Po za tym może ty się pochwal co osiągnąłeś , czy tylko piszesz jak Razoth który non stop wyrywa bany na forum za reklamę iMetina ?? :P Bo tak mi się zdaje że nie masz jaj na nic innego ;) Pozdro ;) Tyle ode mnie ;) Ja , jak ty nie szpanuje na podwórku że mam coś na jakimś serwie metina ;p Więc pokazywać sobie mogę ;) Skoro ty musisz zobaczyć, bo nie potrafisz zrobić - nie popłacz się przy tym ;)

P.s - zrobienie jednego itemku na 220  to przy dobrych wiatrach jeden dzień roboty - gdybyś miał ochotę pokazać ze umiesz grać (mając ten co najmniej 215 ale dla ciebie to może być za trudne;p) :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84

nadal czekam na screena z Twoimi setami czterema na 220+9.  xD

Kiedy ogarniecie zbugowane misje? 

Podpinam się pod pytanie o misje ;) 

Opublikowano

O k***a az tyle osob odeszlo? Teraz juz wiem, dlaczego Orbit jest taki nadpobudliwy.

Ty idź do swojej budy lepiej ;) Bo coś ci serwer się sypie ;p Dyski padają itp itd... Nowy biolog ( od kogo kupiony ??? szczególnie ta śmieszna ramka zdarta z innego serwa ??) :)Na szczęście ni widuję już tego zrytego nicku Summers i innych śmieci z Virtuala :) ... Może bana dostali  ;p

TI3STO

Sugerując się tym co piszą o planowanej aktualizacji - po jej wprowadzeniu ;p Aczkolwiek się zastanawiam , bo coś cisza jak na razie... :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Wojem mental solo od 0 da się wybić czy jednak trzeba bedzie robić dodatkowo buffa? +jaki jest mental do pvp na invoria s2? 

Mental w pvp to kosa, jak siądzie kryt to potrafi duchowym na skilla złożyć... W expie trochę gorszy niż na przykład WP ale daje radę bez buffa od zera.

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84

Szczerze mowiac nie wiem, czy specjalnie siejesz taka propagande,czy tez sam sobie wmawiasz te brednie - ale na Invorii juz baaaaaaaaaaaaaaardzo dawno nie bylo 2,5k graczy, ktore to tak ochoczo wspominasz.. Teraz, jesli w godzinach szczytu by gralo 1,5k to jest max. I widac to ni tylko po m1, w ktorych dawniej sklepow bylo 4x tyle, ale po spotach,metkach, bossach, nawet glupich miastach. Widac ubytek ludzi i to cholerny. Ja nie mowie - dalej ludzi jest sporo, dalej polecam bo server jest wysmienity, ale pieprzenie glupot i klamanie raczej mnie denerwuje ;-) Wiec ogarni jsie chlopie, aj rozumiem, ze invoria to dla Ciebie wszystko, ale nie zaklamuj rzeczywistosci.

Mimo wszystko server polecam, dla ludzi lubiacych mediumy, expienie, dungi, pomeczenie sie troche nad eq - server idealny.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Maliniak4554

Coś masz kiepskiego screena ;p Pewnie z Khar ;p Jeśli znowu oceniać Invorię po ilości sklepów... :) I nie zaniżaj bo 600 -700 to nawet nie połowa :)

23951308149664940189.jpg

p4w6i4

Średnia ilość graczy ( pod warunkiem że ktoś nie ocenia o 7-8 rano ) to 1800-2500. Wiadomo że po południu - wieczór w tygodniu jest ich najwięcej.

Więc nie przesadzajcie i nie piszcie bzdur że 600-700 bo to nawet nie połowa:) :)

nie klam ze 1800-2500 xD

sklepow moze troche jest ale graczy i tak mniej niz 1000 :) razem z botami ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy łucznicy w av2 byli ofensywni? Bo tak to lipa.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Aktualizacja już tuż, tuż. (na dniach)

Jeśli macie jakieś pytania odnośnie aktualizacji proszę pytać tutaj lub na forum serwera.

Pozdrawiam.

Arcymistrz
Opublikowano

1. Czy dalej opłaca się tu grać?

2. Nie siedząc całą noc da radę coś wydropić?

3. Jest jakiś inny sposób (niż chodzenie na DT x15 po skrzynkę czy kupno od innych graczy) na zdobycie broni 75?

4. Są wojny gildii? 

5. Klasy są równe, czy któraś jest mocno poszkodowana?

Opublikowano

1. Czy dalej opłaca się tu grać?

2. Nie siedząc całą noc da radę coś wydropić?

3. Jest jakiś inny sposób (niż chodzenie na DT x15 po skrzynkę czy kupno od innych graczy) na zdobycie broni 75?

4. Są wojny gildii? 

5. Klasy są równe, czy któraś jest mocno poszkodowana?

1. Dalej się opłaca, właśnie nawet najlepiej teraz, bo nie powiem ale troszeczkę ludzi uciekło i jest wręcz idealnie.

2. Easy, nawet na filmach youtuberów masz, że można w dzień w szczycie ludzi coś ubijać.

3. Nie ma niestety innej możliwości, zawsze jeszcze pozostaje WW.

4. Są, jest dużo gildii, które walczą o miano najlepszej.

5. Tego nie będę komentował, bo dla mnie będą równe, dla kogoś innego np. szaman będzie za słaby. To już sam musisz sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...