Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma w ogóle 6/7 bonu. Dungi solo bądź PT - jak kto woli. IS czy drogi jak dla mnie nie ale można zarobić na is w grze i kupić kupony ( nie ma broni itp, i nie musisz płacić 500 zł za peta czy cokolwiek jak na pewnych serwerach).

na żadnym serwerze nie ma peta za 500zł. :)

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na żadnym serwerze nie ma peta za 500zł. :)

Jesteś w błędzie, i to sporym ( jak widać nie wiele wiesz , pokazałbym ci tu ssy albo powiedział gdzie szukać takiego serwera ale nie bedę pokazywał tego śmietnika w temacie Invorii :) ) :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jesteś w błędzie, i to sporym ( jak widać nie wiele wiesz , pokazałbym ci tu ssy albo powiedział gdzie szukać takiego serwera ale nie bedę pokazywał tego śmietnika w temacie Invorii :) ) :)

to wyślij na PW, lol.

ten serwer jest już martwy, tak jak s1 ;]

Opublikowano

to wyślij na PW, lol.

ten serwer jest już martwy, tak jak s1 ;]

Martwy to ty jesteś chyba ;P Piszesz tak w kazdym temacie , z tego co widze... Żaden serwer Ci nie pasuje ;)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Martwy to ty jesteś chyba ;P Piszesz tak w kazdym temacie , z tego co widze... Żaden serwer Ci nie pasuje ;)

w żadnej prezentacji nie napisałem nic takiego, oprócz invorii. Ten serwer pada, zrozum to :)

Opublikowano

w żadnej prezentacji nie napisałem nic takiego, oprócz invorii. Ten serwer pada, zrozum to :)

Zrozum :) Pada w twoim przekonaniu , o ile w ogóle spędziłeś na nim trochę więcej czasu niż 10 minut :) Bo już kiedyś pisałem , takie żałosne "serwer pada" bo ktoś nie ma jaj żeby na nim grać , albo woli lizać tyłki innym serwerom które nie potrafią się wybić tylko napędza przypływ graczy ;) Więc to twoje "zrozum to" wypowiadaj sobie przed lustrem , bo mało kto się przejmuje takimi komentarzami ;)

Dziś od rana miasta pełne, full ludzi :) Event trwa dalej, co mnie cieszy, bo mimo iż nagrody mijają się lekko z tym co było podane, to i tak jajca kupują ludzie jak ciepłe bułeczki ;p

54169037467327365173.png

Opublikowano

lol, to powiedz na czym się teraz zarabia? Szkaty nieb. śmierci nadal?  xD  xD  xD  gospodarka padła już dawno

Wiesz, gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie , i trochę wiedzy to byś wiedział - nie będę marnował czasu na kolejnego tępaka który jest po prostu leniem, i myśli że albo dostanie wszystko pod nos, albo po godzinie dorobi się miliardów ( choć tutaj wystarczy 2 - 3 godziny i można kilka KKK wyciągnąć :)) Można zarobić nawet na perłach :) :) Wystarczy chcieć :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Wiesz, gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie , i trochę wiedzy to byś wiedział - nie będę marnował czasu na kolejnego tępaka który jest po prostu leniem, i myśli że albo dostanie wszystko pod nos, albo po godzinie dorobi się miliardów ( choć tutaj wystarczy 2 - 3 godziny i można kilka KKK wyciągnąć :)) Można zarobić nawet na perłach :) :) Wystarczy chcieć :)

lol, na perłach zarabiasz na eq 220+9? 

Opublikowano

lol, to powiedz na czym się teraz zarabia? Szkaty nieb. śmierci nadal?  xD  xD  xD  gospodarka padła już dawno

zarabiasz na każdym ulepku i itemku :) zależy który lv i na co masz ochotę w danej chwili. 

Opublikowano

zarabiasz na każdym ulepku i itemku :) zależy który lv i na co masz ochotę w danej chwili. 

Ot co ;) Dokładnie i nic więcej nie trzeba pisać ;)

Mam 4 komplety eq 220 +9 na każdej klasie - wp, mental, healer, dagger tyle bryłek że nawet nie śnisz o tym z twoim podejściem ( wiem przechwalam się :P:P ale dziecku trzeba uświadomić czasami ) . Skoro uważasz - co pokazuje jaki dzieciak z ciebie - że na 100 lvl już od razu zarobisz sobie na eq 220 to gratuluję inwencji i zapału do gry ;) Właśnie o tym pisałem wcześniej - skoro myślisz że grając 10 minut na serwerze od razu wszystko dostaniesz - poszukaj serwera gdzie dostaniesz to z NAVI od kogoś komu się przyliżesz, albo poszukaj serwera 4fun albo hamachi ;) Gdzie wszystko masz od razu u NPC , wystarczy bony włożyć :)
A do tego mam kilka postek na kazdy przedział levelowy, więc po prostu się bawię :) I zarabiam na wszystkim :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

gówno prawda

hahahah masz 4x sety 220+9? pic or it didnt happen :))))

Opublikowano

gówno prawda

hahahah masz 4x sety 220+9? pic or it didnt happen :))))

Weź się już trollu strać :) Nic nie umiesz, pewnie leżysz na 100 lvl , albo cię zbanowali :) Szkoda twojego i naszego czasu na czytanie i pisanie z kimś takim jak ty ;) Spamujesz, i próbujesz zwrócić czyjąś uwagę albo nabić posty :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Weź się już trollu strać :) Nic nie umiesz, pewnie leżysz na 100 lvl , albo cię zbanowali :) Szkoda twojego i naszego czasu na czytanie i pisanie z kimś takim jak ty ;) Spamujesz, i próbujesz zwrócić czyjąś uwagę albo nabić posty :)

pokaż, że masz 4x 220+9 ;)

nie wiesz jaki miałem poziom i jakie eq, więc dlaczego mnie obrażasz, lol. Array zarobił tyle ile chciał, spokojnie sobie kupi mieszkanie w pl ;]

Opublikowano

@Orbit84 nie wiem kim ty k***a jesteś pajacu ale bronisz tego servera jak by to zależało od twojego życia.Wyzywasz każdego kto napiszę swoją opinię na temat servera.Jak już chwalisz się czymś to pokaż dowód a nie wyjeżdżasz z argumentem że pewnie mam 100 lv lub konto zbanowane.Przestań tak lizać d*** bo to śmieszne jest nie pozdrawiam.

Opublikowano

Kto ci odmówił pomocy, a zarazem powiedział że masz keylogera? Zresztą, trzeba było naprawdę przyjść na tego ts`a, napisać chociażby do mnie i ja udzieliłbym ci pomocy. Niby jest jasno napisane, że nikt za wasze kradzieże nie bierze odpowiedzialności, aczkolwiek są wyjątki i jeśli komuś naprawdę zależy to przychodzi do mnie, a ja wtedy mu pomagam - apel do wszystkich.

To jest pomoc jaką otrzymałam

r0t37t.jpg

Na ts byłam, ale nikt mnie nie skierował do Ciebie. Jakby nie było to pomocy się nie doczekałam. I tyle w tym temacie, a serwer sobie zwyczajnie odpuściłam. Proszę o sprawdzenie logów na postaci Hyris, ukaranie złodzieja i tylko tego się domagam.

2mzof5.jpg
Opublikowano

@Orbit84 nie wiem kim ty k***a jesteś pajacu ale bronisz tego servera jak by to zależało od twojego życia.Wyzywasz każdego kto napiszę swoją opinię na temat servera.Jak już chwalisz się czymś to pokaż dowód a nie wyjeżdżasz z argument że pewnie mam 100 lv lub konto zbanowane.Przestań tak lizać d*** bo to śmieszne jest nie pozdrawiam.

A kim ty jesteś ?? Skoro piszesz takie brednie i bzdury ;) Wystarczą mi ludzie z którymi siedzę na TS i gram na tym serwie od jego startu. A czy bronię - raczej pokazuję jak tępi jesteście pisząc takie brednie , wypowiada się ktoś kto nawet nie grał , i albo nie potrafił nic zdziałać, albo jest zerem w tej dziedzinie:) Ciebie to nawet kojarzę po nicku z gry - nie skomentuję nawet bo szkoda sobie głowy zawracać. Więc powiem tyle : pokazywałem jak byłem mały, a udowadniać niczego nikomu nie muszę i nie mam zamiaru - ludzie z którymi gram mi wystarczą ;) Mam tylko radochę, bo wiem że was skręca że nie wy nie potraficie czegoś tak prostego jak zarobić na tym serwie.

Evengeline

No tu się zgadzam, po za tym mam od jakiegoś czasu pewne obawy ( za co nawet dostałem bana na forum S2) że w tych kradzieżach maczają palce Tutowie. I nie zdziwiłbym się, bo już była jakaś afera a oni afiszują się i mimo iż są :zwykłymi graczami" to niestety ale zachowują się ( nie wszyscy) jak co namniej GMowie... Ktoś ma dostęp i opyla dane. Mam tylko nadzieję że Array nie ignoruje tego specjalnie ale to zlewa - kumpla z gildii też okradli, i tez nie otrzymał żadnej pomocy, mimo iż jak u ciebie stało się to w niewytłumaczalny sposób...

54169037467327365173.png

Opublikowano

skoro byle tut ma tu dostep do danych,admin ma w d***e ze ludzie sa krojeni z eq to jednak podziekuje i poszukam czegos dalej :)

No niestety, tak to wygląda, nie jest to plaga, ale zdarzają się dziwne kradzieże... Najbardziej boli to że Array to po prostu zlewa. Zresztą nie tylko tutaj są takie problemy, na innych serwerach jest o wiele gorzej. GMowie normalnie konta kradną... Jak dla mnie TuT - nie powinien w ogóle istnieć. Jest GM, jest normalny Team, a nie jakaś zbieranina ze wsi, i nie wiadomo kto i po co... Niby nadzoruje wymiany a ludzie i tak się dają robić w konia bo mają TuTa gdzieś...

P.S pomijać fakt iż czasami tego Tuta się o coś doprosić ( jak mówię nie każdego) to graniczy z cudem... Takie to wielkie Państwo OCH i ACH co ja to nie jestem... I jeszcze łaskę ( dobrze że nie laskę ) robi... ;P Wiem z tego co słucham od ludzi ;P

54169037467327365173.png

Opublikowano

skoro byle tut ma tu dostep do danych,admin ma w d***e ze ludzie sa krojeni z eq to jednak podziekuje i poszukam czegos dalej :)

Nie ma nikt oprocz mnie i Hooltrasa, a jak by ludzie nie ustawiali passów identycznych jak na innych serwerach to by nie byli okradani.

Naprawdę nie wiem skąd wy bierzecie swoje informacje, albo kto jest waszym informatorem, ale zastanówcie się następny raz zanim coś napiszecie.

sygna1.png

Opublikowano

@Orbit84 Szkoda tylko że ja nie gram na invori ale c**j znasz mój nick to od razu muszę być tą osobą z gry jebij ty się czasem w głowę bo to co piszesz jest śmieszne. Nie rozumiem cie człowieku nie znasz mnie a  od razu uważasz że jestem zerem i nic nie osiągnąłem co ty mnie k***a szpiegujesz mnie ? Kim ty k***a jest aby mnie oceniać ? Dla mnie jesteś lizodupem który uważa że wszystko wie na temat serwera  i się wozi. Zwaruj człowieku i nie liż tak dupy bo i tak nic nie dostaniesz.

Opublikowano

Evengeline

No tu się zgadzam, po za tym mam od jakiegoś czasu pewne obawy ( za co nawet dostałem bana na forum S2) że w tych kradzieżach maczają palce Tutowie. I nie zdziwiłbym się, bo już była jakaś afera a oni afiszują się i mimo iż są :zwykłymi graczami" to niestety ale zachowują się ( nie wszyscy) jak co namniej GMowie... Ktoś ma dostęp i opyla dane. Mam tylko nadzieję że Array nie ignoruje tego specjalnie ale to zlewa - kumpla z gildii też okradli, i tez nie otrzymał żadnej pomocy, mimo iż jak u ciebie stało się to w niewytłumaczalny sposób...

Ah te Wasze teorie spiskowe...aż przykro się to czyta. TuT ma tylko przedrostek (w dodatku od niedawna wprowadzono, aby mieli te przedrostki na postaciach 1lvl), na forum kolorek bez żadnych większych praw. Jeśli masz zastrzeżenia do jakiegoś TuTa to napisz skargę na support.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...