Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poscie wyzej napisane bylo, iz na drop jest niewielka szansa ;-)

Swoja droga ze szkat dropnac mozna wierzcha na 1 dzien, kostiumy na 7 dni. W is - zgaduje - odpowiedzni 10 i 30 dni, prawda?

Pet rowniez - tylko z ISu. Ot, taki swiateczny event. Ja serio tego nie rozumiem, czemu nie moznaby zrobic eventu stricte swiatecznego, bez nastawiania go na dodatkowy zarobek z item shopu..

Z drugiej jednak strony, patrzac na obecna sytuacje invorii, potrafie to sobie wytlumaczyc w ten sposob, ze poki mozecie - chcecie zarobic ile sie da :P

Nie odpowiadaj, i tak nie bedzie to szczera odpowiedz, a powyzsze jest jedynie insynuacja ;-)

Zobaczymy co przyniesie update, ja jak narazie wstrzymuje sie z gra tutaj...

Nowe kostiumy oraz fryzury, beda dawały bony jak bojowniki, capoeira itd. Czas również beda mieć ten sam, do zdobycia w Item Shopie i z wielkanocnej skrzynii.

Chyba wyraźnie napisano :P

54169037467327365173.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajna sprawa z tym eventem, mam nadzieje, że w grze będzie równie fajny jak na forum ;)

Co z tymi zwojami resetowania bonusów w petach ? Jeżeli tak to kiedy ? I jaka cena tegoż zwoju będzie ? Bo nie wiem czy czekać, czy się zamienić za innego i wbić mu 60ty. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

ile osób aktualnie mniej wiecej online?

jaka postać pod PVM jest aktualnie najlepsza?

x

Opublikowano
Quarel™

Co do eventu świątecznego - przyjemnie by było gdyby stroje i fryzury ( te na 30 dni ) które można na tym evencie zdobyć miały czas zablokowany do momentu pierwszego użycia (czas zaczyna lecieć dopiero przy pierwszym założeniu jak stroju tak fryzury)... Jeśli ktoś wydropi kilka sztuk dla siebie, bez sensu żeby 30 dni upływało skoro nie będą używane. Niech tyczy się to tylko tych dropionych na evencie, bo wątpię że zrobicie coś takiego dla wszystkich... ( a było by to ciekawym udogodnieniem ) 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Quarel™

Co do eventu świątecznego - przyjemnie by było gdyby stroje i fryzury ( te na 30 dni ) które można na tym evencie zdobyć miały czas zablokowany do momentu pierwszego użycia (czas zaczyna lecieć dopiero przy pierwszym założeniu jak stroju tak fryzury)... Jeśli ktoś wydropi kilka sztuk dla siebie, bez sensu żeby 30 dni upływało skoro nie będą używane. Niech tyczy się to tylko tych dropionych na evencie, bo wątpię że zrobicie coś takiego dla wszystkich... ( a było by to ciekawym udogodnieniem ) 

Wówcza tracą na ISie, nie licz na takie cos ^_^

Jesli mam peta do expa 60 lvl i wymienie go za innego, rowniez do expa, wowczas pet ów bedzie mial 1 czy 60 lvl?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jesli mam peta do expa 60 lvl i wymienie go za innego, rowniez do expa, wowczas pet ów bedzie mial 1 czy 60 lvl?

1lv. 

@ Może jakaś obniżka w is'ie lub promocja? Bo teraz kupić kupon to masakra jakaś :P 

Opublikowano

Poziom peta zapisuje się na postaci, więc jeśli twój pet ma 60 poziom i wymienisz go na innego także do expa, będzie miał 60 poziom.

Opublikowano

Poziom peta zapisuje się na postaci, więc jeśli twój pet ma 60 poziom i wymienisz go na innego także do expa, będzie miał 60 poziom.

Gówno wiesz a gadasz, gdy kupisz nowego peta to zresetują się bonusy i lv ^^ Wiem, bo sam ostatnio zmieniałem peta. 

xD 

Opublikowano

Jeśli kupisz tego samego peta, to będziesz miał od razu poziom 60. Jeżeli miałeś np misia 60 a kupisz kaktusa, to będziesz go miał od 1 poziomu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie opowiadaj bzdur :) lv zapisuje się na danym pecie, a nie każdym :) 

Opublikowano

K***a. Długo broniłem Invorii, podoba mi się ten serwer i w ogóle, ale stracić drugie już konto przez kradzież o wartości 50-60zł to już zbyt duża lipa jest. Ktoś Was z wewnątrz sprzedaje, komuś się nudzi albo macie jakieś dziury, bo moje hasło było trudne do zapamiętania a co dopiero do złamania. Komp czysty, po pierwszej kradzieży zrobiłem aż formata dla pewności, żadnych innych klientów metina na kompie, hacków, czy nawet nielegalnego oprogramowania.

Także dziękuję za dobrą grę poza kradzieżami, ale jak sami rozumiecie. Zaczynać po raz 3, znowu ten exp, nocki, palenie a ch uj nawet o tym nie myślę :p

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ile teraz gra osob? Wyslijcie scriny z miast

Pisali kilka postów wyżej ze 2k. Jak chcesz zobaczyć m1 to wejdź do gry. 

Opublikowano

Łatwo - tym bardziej teraz, gdy spadły ceny ulepszaczy do 200lvl, eq praktycznie zrobisz 2x szybciej niż jakiś miesiąc temu, 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Warto robić questy na niskim lvl? Jest masa questów. Aż za dużo, bo robiąc jedną misje wbija się lvl na kilka następnych ;/ Czemu na każdym serwerze tak jest ostatnio-przepych misji na śmiesznych lvlach, a na wysokich gdzie gra jest wolniejsza i powinny być questy dla atrakcji to jest tylko jakiś biolog ?

Opublikowano

Warto robić questy na niskim lvl? Jest masa questów. Aż za dużo, bo robiąc jedną misje wbija się lvl na kilka następnych ;/ Czemu na każdym serwerze tak jest ostatnio-przepych misji na śmiesznych lvlach, a na wysokich gdzie gra jest wolniejsza i powinny być questy dla atrakcji to jest tylko jakiś biolog ?

Na s1 było to samo.Dodatkowo po zrobieniu questa nie pojawia się informacja o tym i NPC nie jest zaznaczony.Po za tym te początkowe questy na niski lvl są strasznie upierdliwie, takie coś ma sens na serwerach hard/medium.A tutaj zamiast skupić na expie i robieniu eq, to musisz robić jakieś posrane misje typu zabij jakiegoś tam cung moka, który wygląda jak igła w stogu siana na tle innych wilków, albo jakieś mini bossy w m2, eh.

Opublikowano

Na s1 było to samo.Dodatkowo po zrobieniu questa nie pojawia się informacja o tym i NPC nie jest zaznaczony.Po za tym te początkowe questy na niski lvl są strasznie upierdliwie, takie coś ma sens na serwerach hard/medium.A tutaj zamiast skupić na expie i robieniu eq, to musisz robić jakieś posrane misje typu zabij jakiegoś tam cung moka, który wygląda jak igła w stogu siana na tle innych wilków, albo jakieś mini bossy w m2, eh.

Wydaje mi się, że to tylko po to żeby móc napisać w prezentacji "masa nowych questów" ;/ Nie lepiej jakieś sensowne ze stałymi bonusami na wyższy lvl? 

Opublikowano

Trudno o ulepki, eq?

Sporo pali i duzo ich trzeba, ale zwazajac, ze o metki czy bossy jest teraz znacznie latwiej to nawet samemu je dropiac idzie to stosunkowo szybko ;-)

Wyslijcie screeny z jinno i shinsoo m1 handlowego

A komu sie chce w screeny bawic, wejdz i zobacz...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Juz nie chce tych screenow, bylem na serwerze i bardzo malo tych sklepikow. Watpie czy 1.3k osob jest a wy tu piszecie o 2k haha

W dodatku Wallanderowi zostal ostatni odcinek wiec administracja obgryza paznokcie ze strachu przed utrata kolejnych graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...