Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://wklej.to/W2CSC

expie na mapie 200

nie wiem czy to coś zmienia, ale ja biłem sztyletami z ziemi i mnie cały czas wywalalo ze wszystkich map, dungów itp

założyłem miecz i biję z konia to ani razu od 20 minut mnie nie wywaliło

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro ten start 100% pewny? bo nie moge sie doczekac :D

Nie sądzę, by chłopaki nie dali rady. O start się nie powinniśmy bać, chociaż jest to duża konkurencja dla wielu serwerów więc kto wie..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Gra szamanem smokiem pod wzgledem pvp bedzie oplacalna ? :)

Jeżeli rzeczywiście będzie odpowiedni balans postaci to tak.

Na s1 szaman smok moim zdaniem nie spisywał się najgorzej jeżeli chodzi o hity ( Jak max lvl był 220 ).

Kto jest dobry a słaby na s2, dopiero będziemy mogli stwierdzić na pierwszych dnia serwera, chyba że ci się wypowiedzą osoby z bety, które się tylko lały w m1.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam pytano co do clienta oficialnego. Czy znajduje się on na stronie? Jeśli nie to czy będzie on jutro kilka godzin przed startem? Bo nie wiem czy pobierać bete i wklejać łatkę czy jutro sobie pobrać czystego clienta. Pytam bo słabego neta mam i potrzebuje te 2-3h na pobranie ;)

Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem, ze gdy odpalam patchera to przez 1 minutka sie laduje a potem zacina sie i trzeba go od nowa wlaczac?

Taki sam problem mialem na s1.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Gra szamanem smokiem pod wzgledem pvp bedzie oplacalna ? :)

Jak dla mnie smok troche kuleje healer znacznie mocniejszy ogolnie dagger/healer/bm się wykazali na becie.

Opublikowano

Mam kilka pytan:

Czy ten klient co jest teraz do pobrania będzie można na nim grać na starcie czy będzie jakiś nowy?

Co robią te logi WH jak one działają?

Serwer miodzio wbije napewno.

Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem, ze gdy odpalam patchera to przez 1 minutka sie laduje a potem zacina sie i trzeba go od nowa wlaczac?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

lolipop10, w 28 Gru 2014 - 14:04, powiedział:snapback.png

@Quarel™ rozumiem że to nie jest s1 pytam tylko czy tutaj da rade szybciej pozabijać itp bo na s1 było to bardzo trudne   xD oczywiście inni też nie mogli mnie zabić, żeby nie było wątpliwości co do mojego eq ;p

Tym bardziej jestem zdania, że im szybciej można kogoś zabić oraz można zostać zabitym tym lepsza zabawa - trzeba wykazać się sprytem, zręcznością, jest adrenalina i zabawa   :) nawet jeśli miałbym przegrywać z kimś z mniejszym lvl to uważam ze warto ^^

ponawiam ;p

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

-.-

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

expie na mapie 200

nie wiem czy to coś zmienia, ale ja biłem sztyletami z ziemi i mnie cały czas wywalalo ze wszystkich map, dungów itp

Opublikowano

Bedzie latka, ale jak beda jakies nowosci wchodzic to tych latek pewnie nie bedzie i trzeba bedzie aktualizowac patcherem ..

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Bedzie latka, ale jak beda jakies nowosci wchodzic to tych latek pewnie nie bedzie i trzeba bedzie aktualizowac patcherem ..

beda łatki ciągle.

sygna1.png

Opublikowano

I tak wolalbym miec dzialajacego patchera niz pobierac latki.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

expie na mapie 200

i dodam, hacknęli wam forum lol

Rz5X5Gi.png

Opublikowano

w9tqhx.jpg

co to ma byc?

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

1088514197837751070175.jpg

co to ma byc?

dziurawe forum. 

Wiemy o tym od dawna... Matzar już o tym Nam pisał ale nie było kiedy to poprawić. 

Później przywrócimy forum 

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...