Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie s1, tu sa inne wartości eq i eq.

@Quarel™ rozumiem że to nie jest s1 pytam tylko czy tutaj da rade szybciej pozabijać itp bo na s1 było to bardzo trudne xD oczywiście inni też nie mogli mnie zabić, żeby nie było wątpliwości co do mojego eq ;p

Tym bardziej jestem zdania, że im szybciej można kogoś zabić oraz można zostać zabitym tym lepsza zabawa - trzeba wykazać się sprytem, zręcznością, jest adrenalina i zabawa :) nawet jeśli miałbym przegrywać z kimś z mniejszym lvl to uważam ze warto ^^

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Ponawiam pytania

1.Klient możesz pobrać teraz przed startem wystarczy że go spatchujesz.

2.Daje rade jest dobrze dopasowane eq i rozmieszczenie bonów.

Pozdrawiam

Opublikowano

Po starcie... 

Naprawiliśmy to ale wymaga spaczowanie 500mb... 

W związku z tym będziecie zmuszeni pobrać od nowa clienta. 

Czyli na becie już sobie nie pogram?

kiedy będę mógł tego nowego klienta pobrać, bo nie mam szybkiego neta.

To moje nowe konto. :)

Opublikowano

Oj oj oj jutro będzie się działo startuje mega serwer oczywiście nasza Invoria s2 <3. Doczekać się nie można ^^ oczywiście polecam każdemu serwer i zapraszam do gry !!

ddz8gi.png

Opublikowano

działa

Czyli na becie już sobie nie pogram?

kiedy będę mógł tego nowego klienta pobrać, bo nie mam szybkiego neta.

To moje nowe konto. :)

ponawiam

Opublikowano

Piszę tutaj, bo w grze chyba wszyscy są zajęci pvp i olewają niższe sfery w grze.

Otóż jest problem z bossami które znajdują się w Atlantydzie.

Zrobiłem mały teścik, Sura WP z dosłownie wszystkimi możliwymi wspomagaczami które są dostępne w grze + IS + dwa zestawy eq do testowania.

Z wierzchowca z EQ pod Mistyków zabierałem Generałowi/Wiedźmie po 8k, z eq pod Diabły tak samo.

Nie wyobrażam sobie by postać z 90 poziomem która zapewne będzie wyposażona w broń od 65 mogła ubić te bossy, przecież na tym poziomie nie będzie tych wszystkich dodatków typu passy etc.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Mam pytanie do clienta , czy będzie trzeba pobierać na nowo całego clienta czy tylko patch?

elo here

Opublikowano

Piszę tutaj, bo w grze chyba wszyscy są zajęci pvp i olewają niższe sfery w grze.

Otóż jest problem z bossami które znajdują się w Atlantydzie.

Zrobiłem mały teścik, Sura WP z dosłownie wszystkimi możliwymi wspomagaczami które są dostępne w grze + IS + dwa zestawy eq do testowania.

Z wierzchowca z EQ pod Mistyków zabierałem Generałowi/Wiedźmie po 8k, z eq pod Diabły tak samo.

Nie wyobrażam sobie by postać z 90 poziomem która zapewne będzie wyposażona w broń od 65 mogła ubić te bossy, przecież na tym poziomie nie będzie tych wszystkich dodatków typu passy etc.

Potwierdzam, to jakas kpina... ,albo to ogarnicie albo nici z tego beda.

Mam pytanie do clienta , czy będzie trzeba pobierać na nowo całego clienta czy tylko patch?

Czytaj wszystko to bd wiedzial, wystarczy patch.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Ja natomiast miałem takie coś. Wyskoczyło mi to, gdy po wojnie gildii wróciłem do miasta, wylogowałem się i nic, musiałem wyłączać klienta i załączyć z powrotem http://scr.hu/4j3l/i7x09

@EDIT: Zapomniałem dodać, że podczas tego, wszystko mi migało, że można było epilepsji dostać. :D Włączałem ESC, statystyki postaci, mapę itd. I potem gdy naciskałem ponownie, żeby wyłączyć, cały czas był obraz tego okienka.

Opublikowano

@Quarel™ rozumiem że to nie jest s1 pytam tylko czy tutaj da rade szybciej pozabijać itp bo na s1 było to bardzo trudne  xD oczywiście inni też nie mogli mnie zabić, żeby nie było wątpliwości co do mojego eq ;p

Tym bardziej jestem zdania, że im szybciej można kogoś zabić oraz można zostać zabitym tym lepsza zabawa - trzeba wykazać się sprytem, zręcznością, jest adrenalina i zabawa  :) nawet jeśli miałbym przegrywać z kimś z mniejszym lvl to uważam ze warto ^^

ponawiam ;p

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Dlaczego na becie ciągle mnie wywala? Zagram 2 minuty i leci kick i na serwa wbić nie mogę przez chwilke :)

zakładam, że expisz... jeśli expisz to Cie będzie wywalać bo jest błąd w bince który na oficjalu będzie poprawiony 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Grałem na s1 szamanem jak max był 175, wbiłem ten maxymalny lvl i serwer wydawał sie dobry wbijemy na ten i zobaczymy jak bedzie :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

podano już właściwą date startu :D? tzn godzine 

NIE, NIE PODANO...

Poszukaj sobie w prezentacji, a nie kolejna osoba pyta o to samo, gdy u góry masz 1231322 odpowiedzi do tego pytania.

Wiecie już, na jaką zbroje zmienicie tą ostatnią?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jutro czyli 29 grudnia bieżącego roku o godzinie 18:00 !! Moim zdaniem ta zbr na 220lv jest zaje***** ale każdy ma swój gust.

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...