Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepustke do WO mozna zdobyc tylko przemieniajac rudy / is czy z wodza orkow rowniez dropic bedzie? I gdy chcemy wbic np 8 kontami to przepustke trzeba dla lidera grupy czy dla 8 osob = 8 przepustek?

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xD

qltbul.jpg

Polecam ze względu na przemka ogarnięty bardzo, reszta to banda kretynów.

Serwer na pewno będzie stabilny oraz odbugowany.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nad DT możemy pomyślec, WO odpada ;)

Wlasnie z WO na s1 byla taka sprawa, ze mozna sie bylo na nim wybic na low lvl. A te przepustki jednak utrudniaja sprawe ;/

Moze zrobicie jakas ankieta co do tych przepustek?

Opublikowano

Wlasnie z WO na s1 byla taka sprawa, ze mozna sie bylo na nim wybic na low lvl. A te przepustki jednak utrudniaja sprawe ;/

Moze zrobicie jakas ankieta co do tych przepustek?

Czemu? Wystarczy troche pokopac i masz przepustke :) Przypominam, ze to hard. do DT usuniemy przepustke.

Opublikowano

Czemu? Wystarczy troche pokopac i masz przepustke :) Przypominam, ze to hard. do DT usuniemy przepustke.

Przedłuż promocję na SM, bo gimby hajs dostają 24, a 25 i 26 pewnie zamknięte sklepy będą xD

A resp żył będzie zwiększony? Może np. kilof zamiast +0 będzie +5 u Deokbae?

Jakaś miejscówka do kopania jak były takie na serwerach, że się wchodzi na godzinę i kopiesz co chcesz, będzie?

Zmniejsz ilość punktów na następny poziom kilofa najlepiej 20 razy, (na +1 300pkt, potem 600 itd.).

tenor.gif

Opublikowano

Przedłuż promocję na SM, bo gimby hajs dostają 24, a 25 i 26 pewnie zamknięte sklepy będą xD

A resp żył będzie zwiększony? Może np. kilof zamiast +0 będzie +5 u Deokbae?

Jakaś miejscówka do kopania jak były takie na serwerach, że się wchodzi na godzinę i kopiesz co chcesz, będzie?

Zmniejsz ilość punktów na następny poziom kilofa najlepiej 20 razy, (na +1 300pkt, potem 600 itd.).

Wszystko zostalo dostosowane tak, aby w miare szybko zdobywało sie przepustki, spokojnie ;)

Opublikowano

DENOMINACJA = USUNIĘCIE YANG Z SERWERA 

takie rzeczy tylko na ascarialu

Jeśli tak sobie pieknie radzicie z S1 to nie polecam S2. 

Opublikowano

Szczerze to nie podoba mi sie bron trzecia dla wojownika :D

+ mam pytanie czy healer ma odbugowane zwiekszenie ataku? :D

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Po akcji z bryłkami nie pozostaje nic jak ten serwer j****. elo, życze najgorszego z okazji świąt bo wyruchaliście graczy. 

Trzeba być zajebistym mistrzem marketingu, żeby przed startem takie coś odj****.

Opublikowano
Dnia 22.12 o 23.10 odbędzie się przerwa techniczna.
Podczas przerwy technicznej zostaną usunięte wszystkie bryłki. 
Znikną one zupełnie z waluty serwerowej, zostanie także obniżony drop yang, oraz nagrody yang z misji mające na celu zmniejszenie ogólnej ilości yang na serwerze.
Za utrudnienia przepraszamy, jednak w obecnej sytuacji jest to najlepsze wyjście. 
Możecie być pewni, że dokładnie to przeanalizowaliśmy i przemyśleliśmy.
Zapewne wielu z Was poczuje się urażonych tą decyzją, jednak jest ona tylko i wyłącznie dla dobra serwera.
Wasz Team Ascarial.

Witać wasz z*******y profesjonalizm. Usuwacie bryłki, bo co? Nie potraficie tego naprawić?. Z s2 również tak będzie, przez miesiąc może 2 będzie ok, potem zaczną się przekręty byle by tylko zarobić, a potem będzie następny serwer. NIE POLECAM

Opublikowano

Administracja na s1 jest słaba.

3 tygodnie myśleli jak rozwiązać problem z bryłkami i postanowili je wszystkie usunąć, osoby które uczciwie zarabiały także wszystko straciły.

A teraz napiszę jak wyglądała denominacja.

Denominacja na ascarialu usunięcie yang z eq do 0 oraz bryłek nie zostawili nawet graczom na tp, ogólny chaos a na ulepszanie i tak nadal pozostawiali astronomiczne nie adekwatne do ilości yang na serwerze ceny.

Jeśli oni na tak genialny pomysł wpadają po 3 tygodniach to sami oceńcie czy warto tutaj zaczynać grę.

Opublikowano

Po tym co działo się na ascarialu s1 nie wiadomo czego spodziewać się tutaj :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

serwer nie ma nic do zaoferowania tak jak płaska dziewczyna chłopakowi :)

Oj zdziwiłbyś sie :D . Podejrzewam że będzie okej do czasu kiedy zauważą spadki ludzi , wtedy zaczną sie małe przekręty których serwer aż tak nie odczuje , to jest moje zdanie .

Opublikowano

Oj zdziwiłbyś sie :D . Podejrzewam że będzie okej do czasu kiedy zauważą spadki ludzi , wtedy zaczną sie małe przekręty których serwer aż tak nie odczuje , to jest moje zdanie .

Przekręty? Na s1 były tylko przez ujową administrację, teraz podobno nie będzie takich przekrętów, bo administracja jest git. A jak będą to wywalą winowajcę i ogarną to. Chyba.

Czy nie sądzicie, że usunięcie bryłek jeszcze bardziej was pogrąży? Bo ja myślę tak, że zrobiliście to, żeby na s1 nikt już nie grał i był pretekst do zamknięcia go ;p Ale sam na s1 nie grałem od wielu miesięcy, więc nie wiem jak to jest.

tenor.gif

Opublikowano

Szczerze to nie podoba mi sie bron trzecia dla wojownika :D

+ mam pytanie czy healer ma odbugowane zwiekszenie ataku? :D

Tak, jest obugowane, tak samo jak reszta skilli u kazdej z klas.

Opublikowano

@Azprime

Według mnie jeśli ograniczanie wejście na WO to zwiększacie botki w m1 bo WO z tego co słyszałem od kolegi co grał na s1 było dobrym sposobem dla niższych lvl żeby się coś wybić, tak to ograniczacie i większość postawi boty

Opublikowano

@Azprime

Według mnie jeśli ograniczanie wejście na WO to zwiększacie botki w m1 bo WO z tego co słyszałem od kolegi co grał na s1 było dobrym sposobem dla niższych lvl żeby się coś wybić, tak to ograniczacie i większość postawi boty

s2 duzo rozni sie od s1, także nie ma co porównywać w tej kwestii ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...