Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno nadaję się na SGM'a lepiej niż 95% z was. Zamknijcie te mordy w końcu. Zazdrościcie jej że tak hejtujecie? 

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem czegoś.

Można kogoś nie lubić, okey.

Ale tu ocenaimy nakład PRACY, a nie osobę, wiecie?

Opublikowano

C**j ci w d***. Mam więcej niż ty. Zamknij mordę i do książek spierdolino życiowa. 

Za kogo ty się uważasz w życiu nic nie osiągnąłeś to teraz wyzywasz wszystkich na jakiś forach znam takie przysłowie mocny w necie pi**a w świecie  25 cm w bicku masz i cwaniaczysz 

Opublikowano

Na pewno nadaję się na SGM'a lepiej niż 95% z was. Zamknijcie te mordy w końcu. Zazdrościcie jej że tak hejtujecie? 

Wylatujesz z banem zerze za flamewar. 

Nie rozumiem czegoś.

Kogo to interesuje?

Topic. 

Dropią śmieci w m1?

Skąd truta? xD

Opublikowano

K***a człowieku, że ktoś broni Miyoshi to od razu nie nadaje się na SGM'a?? Użyj mózgu, lub wypierdalaj stąd.

Popracuj nad sobą kolego bo widzę, że zostałeś w tyle. Z jednej wioski jesteście, że tak ciskacie każdego ? Jeżeli nie potrafisz prowadzić dyskusji na żadnym poziomie to jej w ogóle nie prowadź, ale co ja będę tłumaczył dla typa który wszystko załatwia "spinami" i ubogim słownictwem. 

Nie rozumiem czegoś.

Racja ja się przekonałem o jej nakładzie pracy dlatego komentuję i wyrażam opinie. 

Dt standardowe ? czy coś zostało zmienione ? 

Opublikowano

Za kogo ty się uważasz w życiu nic nie osiągnąłeś to teraz wyzywasz wszystkich na jakiś forach znam takie przysłowie mocny w necie pi**a w świecie  25 cm w bicku masz i cwaniaczysz 

Ej koleżko mówiłem wbijaj na Radwańską to zobaczymy czy taki kozak, a nie osądzasz go od razu.

Opublikowano

Pizda w świecie? Widzę że w Łodzi mieszkasz. Skoro jesteś taki kozak to może się spotkamy? 

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano

Racja ja się przekonałem o jej nakładzie pracy dlatego komentuję i wyrażam opinie. 

Wydaje mi się, że osoba, która nie jest w Teamie nie ma pojęcia kto ile pracy w co włożył :)

Opublikowano

Miyoshi z pewnością wiele włożyła w ten serwer, pewnie miała cały czas ręce pełne roboty.

A żebyś wiedział (:

Opublikowano

Się pytam gdzie są moderatorzy tego działu metin2?

Widać jakie teraz panuje grono moderacyjne, że nie potrafią zaponować nad jednym tematem.

Zamiast wypowiadac się na temat serwera wchodząc tu widzę wojne frustrującą tylko nad jednym tematem.

Jakaś Miyoshi dostała GM i nie wnikam..

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że osoba, która nie jest w Teamie nie ma pojęcia kto ile pracy w co włożył :)

ta Miyoshi na pewno dużo zrobiła jak nawet nie umiała napisać forum ascariala a o wszystko sie pytała innych 

Opublikowano

Gdzie są moderatorzy? 3 raporty i nic...

To teraz pytanie do tych mega GM'ów, którzy włożyli "tyle" pracy w serwer: czemu nie odpowiecie na pytania potencjalnych graczy z poprzednich stron? Skoro pracowaliście przy serwerze to powinniście móc odpowiedzieć na parę pytań.

tenor.gif

Opublikowano

Mam kilka pytań.

-Z prezki zauważyłem że dostajemy wierzchowca już na 5lvl-u. Mamy już wtedy z niego możliwość bicia czy musimy wyszkolić konia do poziomu bojowca. A i gdzie będzie można zdobyć zwoje ewolucji i mutacji? Będą możliwe do zdobycia inne wierzchowce?

-Zbroje azraela także będą na 40lvl jak na s1? 

-Czy zostanie dodany Lycan? W ankiecie na forum gracze są na TAK. 

-Zostanie dodany 6skill? W ankiecie na forum gracze są też na TAK. 

-Czy o zdobycie metali i perełek będzie tak samo łatwo jak na s1 że w jeden dzień można bez problemu po 50+ tego wyciągnąć czy drop będzie mniejszy tutaj. 

-Wbijanie tych nowych poziomów (PM) odbywa się normalnie za pomocą expienia czy na podstawie wykonywania jakiś misji? Od jakiego poziomu dostępny jest ten system dla graczy? :)

1. Mozliwosc bicia z Wierzchowca mamy dopiero po zrobieniu pierwszych trzech misji szkolących wraz z nim.

2. Tak, będą aczkolwiek z mniejszymi wartosciami bonusow.

3. Najprawdopodobniej tak, czekamy na wyniki ankiety.

4. Tak jak UP.

5. Perły można zdobyć tylko z Małży, a Metal otrzymuje się z questów oraz zdobywa na Eventach. Pereł nie ma bezpośrednio w dropie, a drop Metalu jest ustawiony z Azraela i Beran Setaou - szansa na drop 2%, także wiesz, moze komus sie uda ;) Chcielismy wyeliminowac go całkowicie niemalze.

6. Na podstawie tego i tego. System jest dostępny od 110lv. 

No z tymi petami i kostiumami to trochę ujowo. Pet do expa i na 14 dni? Najgłupsze połączenie...

Kostiumy na 7 dni, a w IS pewnie będzie za 11,07, więc słabo trochę. No chyba, że kostium będzie kosztował 3,69 lub 4,92 to jeszcze ujdzie. Ale i tak itemy z ISu, jeszcze na tak krótko to fail.

Przedmioty do przedłużenia żywotności Petów będa w dropie, pisalem o tym jakis czas temu :) 

Chcecie, abysmy zwiekszyli czas kostiumow?

Opublikowano

1. Mozliwosc bicia z Wierzchowca mamy dopiero po zrobieniu pierwszych trzech misji szkolących wraz z nim.

2. Tak, będą aczkolwiek z mniejszymi wartosciami bonusow.

3. Najprawdopodobniej tak, czekamy na wyniki ankiety.

4. Tak jak UP.

5. Perły można zdobyć tylko z Małży, a Metal otrzymuje się z questów oraz zdobywa na Eventach. Pereł nie ma bezpośrednio w dropie, a drop Metalu jest ustawiony z Azraela i Beran Setaou - szansa na drop 2%, także wiesz, moze komus sie uda ;) Chcielismy wyeliminowac go całkowicie niemalze.

6. Na podstawie tego i tego. System jest dostępny od 110lv. 

Przedmioty do przedłużenia żywotności Petów będa w dropie, pisalem o tym jakis czas temu :)

Chcecie, abysmy zwiekszyli czas kostiumow?

No raczej, że tak :D Takie 21-30 dni będzie ok.

Ile by kosztował taki kostium?

Będzie można płacić Pay Safe Card'em? Bo niektórzy wolą nim, wychodzi więcej SM i więcej zarobku dla serwera ;p

tenor.gif

Opublikowano

No raczej, że tak :D Takie 21-30 dni będzie ok.

Ile by kosztował taki kostium?

Będzie można płacić Pay Safe Card'em? Bo niektórzy wolą nim, wychodzi więcej SM i więcej zarobku dla serwera ;p

Mozemy zrobic 14 dniowe i 30 dniowe, co powiecie na taka propozycje? Myśle, że nie cena nie przekroczyła by 15 pln. Co do PSC, jak uda się nam z nimi nawiązać współprace to tak, na chwile obecną nic nie obiecuje. 

Opublikowano

Mozemy zrobic 14 dniowe i 30 dniowe, co powiecie na taka propozycje? Myśle, że nie cena nie przekroczyła by 15 pln. Co do PSC, jak uda się nam z nimi nawiązać współprace to tak, na chwile obecną nic nie obiecuje. 

14 dniowe za 7zł i 30 dniowe za 15zł? ;d

A jakieś kostiumy będą w dropie? Np. na 3 dni lub bez bonusów?

tenor.gif

Opublikowano

Zróbcie kostiumy na 30 dni a pety stałe/30dni i gra gitara a nie kombinujecie czasowo ( i z tego właśnie powodu ludzie mają Was za łapczywych na haj$)  :)

#rein

Opublikowano

14 dniowe za 7zł i 30 dniowe za 15zł? ;d

A jakieś kostiumy będą w dropie? Np. na 3 dni lub bez bonusów?

Tylko kostiumy Eventowe beda w dropie podczas specjalnych wydarzeń, chyba wiesz o co chodzi dokladnie ;p

Zróbcie kostiumy na 30 dni a pety stałe/30dni i gra gitara a nie kombinujecie czasowo ( i z tego właśnie powodu ludzie mają Was za łapczywych na haj$)   :)

Kostiumy zmienimy, tak jak pisalem na 14 i 30 dni :) Co do petow jest tak samo, 14 i 30 dni. 

Klienta bedzie trzeba od nowa sciagac, czy mozna sciagnac tego co teraz jest i pozniej wkleic jakas latke czy cos?

Bedzie trzeba pobierac nowego.
Opublikowano

Tylko kostiumy Eventowe beda w dropie podczas specjalnych wydarzeń, chyba wiesz o co chodzi dokladnie ;p

Kostiumy zmienimy, tak jak pisalem na 14 i 30 dni :) Co do petow jest tak samo, 14 i 30 dni. 

Bedzie trzeba pobierac nowego.

Czyli, że na starcie będzie można wydropić taki kostium skoro ma być event świąteczny na start? :D

Da się jakoś zapisać na zamkniętą betę?

EQ NA ASCARIAL 

Nie polecam serwera, oszusci ! 

## Czekam na warna za napisanie prawdy o serwerze. 

Podałeś link do nieistniejącego filmu i napisałeś, że administracja do oszuści. Może jakieś normalne dowody?

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy start?

Masz na końcu prezki, bodajże 27/28 grudnia.

@Azprime jak z tą betą? Bo teraz wbiłem na forum to znalazłem temat o becie z 13.10 o.O A podobno start zamkniętej bety 22.12 ;p 

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...