Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz na końcu prezki, bodajże 27/28 grudnia.

@Azprime jak z tą betą? Bo teraz wbiłem na forum to znalazłem temat o becie z 13.10 o.O A podobno start zamkniętej bety 22.12 ;p 

Jutro start bety dla zamknietej grupy z s1, pozniej open beta, aby sprawdzic channele i dopracowac ostatnie szczegoly, oficjalny start 27/28. 

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro start bety dla zamknietej grupy z s1, pozniej open beta, aby sprawdzic channele i dopracowac ostatnie szczegoly, oficjalny start 27/28. 

A kiedy będzie client/strona/ItemShop? Bo przydałoby się zobaczyć czy nie będzie zbyt wielkiej przewagi Gracz z IS > Zwykły Gracz.

@Lord Makin w prezce, no nieźle.

tenor.gif

Opublikowano

Te przepustki to naprawdę żałosna sprawa. Zrozumiałe, że potrzeba je na instancje na wyższy lvl, ale żeby na WO? DT? Toć to parodia ;) Ukrócacie możliwość expienia, dropienia, i po co? Jeżeli już miałyby być przepustki, to powinny dropić. Z mobów. Często. Bo DT/WO to podstawa.

I ten pomysł z rudami. Żeby wejść na dungeon powiedzmy na 100 lvl to rozumiem, że fajnie się pomęczyć, poszukać rud, już nie wspominam że pewnie będzie leciało jak na plu raz na 10 kopań 5 sztuk rudy... Ale serio? Żeby jednorazowo wejść na WO mam latać jak głupi z drzwiami za tymi rudami przez kilka godzin, tylko po to żeby dostać jedną przepustkę?

Radzę Wam to zmienić teraz, póki jeszcze serwer nie wystartował.

who cares?

Opublikowano

Nie polecam z tego względu że nie umieja sobie poradzić z problemami na s1 a już s2 żeby kasa się zgadzała.

Na s1 nadal czekam na pomoc a administracji nie ma od 2-3 tyg i cisza czyli rozumiem wyjebka totalna ważne że kasa się zgadza.

NIE POLECAM NIKOMU TEGO SERWERA PONIEWAŻ NIGDY NIE OTRZYMACIE POMOCY OD ADMINISTRACJI I ZA PEWNE POBUGOWANY JAK S1
dziękuję za taki serwer wolę iść na sss

Liczy się administracja a nie ładna okładka serwera
może być to nawet w paincie zrobione i tak mam zdanie wyrobione przez administrację

img12grosikow.gif

Opublikowano

Moze ktoś już o to pytal ale nie chce mi sie szukac. Jezeli pet sie skonczy to jak kupie nowego musze go expic od nowa czy bonusy zostana?

Opublikowano

Szkoda, że pod is tak to bym zagrał nara.

Szkoda, że każdy serwer jest pod IS. Z własnej kieszeni nikt nie będzie serwera opłacał ;)

Z resztą, nie ma IS'u, a ludzie piszą, że "pod IS". Aha.

@Azprime

Jak będzie wyglądał event świąteczny?

tenor.gif

Opublikowano

Ascarial s1 czasami też nie jest serwerem hard?

Jeżeli tak to bezsensu stawiać s2 jako kolejny hard :/

Serwer świetnie sie zapowaida, ale zapewne znowu pod Item Shop :  )))

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Pragnę skierować post dla kilku osób, które twierdzą, że ten serwer będzie pobugowany, jak s1. Drugi serwer nie jest stawiany na plikach z s1, a na nowych, czystych, które nie posiadają żadnego pliku z s1 (taki był mój warunek), więc nie może zawierać tych samych bugów  :rolleyes:

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Pragnę skierować post dla kilku osób, które twierdzą, że ten serwer będzie pobugowany, jak s1. Drugi serwer nie jest stawiany na plikach z s1, a na nowych, czystych, które nie posiadają żadnego pliku z s1 (taki był mój warunek), więc nie może zawierać tych samych bugów  :rolleyes:

Widzę, że praca na Cr*dosie ci się znudziła...

579571423327107377857.png

Opublikowano

Taki z tego hard, że ja tam wbiłem 90lvl chyba w 2-3dni od zera, wiec pls. s1 to bardziej medium/easy, ten ewnie bedzie hard

Opublikowano

Ascarial s1 to medium nawet o medium/easy można by się pokusić exp leci bardzo szybko na wielu serwerach typu easy często wolniej się wbija lvl-e.

Drop przedmiotów jest bardzo duży a o zrobienie eq nie jest trudno więc nie jest to serwer hard. ;) Tylko chyba z początkowego założenia był to medium/hard ale wraz z kolejnymi update zaczynał się robić medium. ;)

Opublikowano

Niby czemu? Jeśli były bugi to wina endymiona (no chyba, że po jego odejściu, nie wnikam, bo nie grałem), a teraz jest Lourt, który jest zaje*istym technikiem ;d

A bryłki 3 tygodnie naprawia, fakt zayebisty xD

Opublikowano

Strona głowna jest już dostępna, możecie zakładać swoje konta:

www.s2.ascarial.pl

Zaszły drobne zmiany względem prezentacji.

1. Pety będą na 30 i 60 dni.

2. Wierzchowce będą na 14 i 30 dni.

3. Kostiumy będą na 14 i 30 dni.

4. Na start otrzymamy jednego z trzech feniksów (petów) na stałe. Do wyboru będą bonusy, które ułatwią Wam grę do 50lv.

Jak wprowadzimy zmiany od strony technicznej zostanie poprawiona grafika.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nikt nie mówi o tych samych, a nowych. To, że ktoś pisze, że pobugowany jak s1, nie oznacza, że te same bugi będą występować. Widać jaki TEAM jest wyszkolony xD

Opublikowano

Mimo iż mam spinę z @Azprime
w sumie to już nie pamiętam o co bo to dawno było xD

to i tak polecam.

Na serwerze macie gwarantowane

- Stabilność

- Duża liczba online

- Przyjemna rozgrywka

Jeden z lepszych hardów ogólnie w ostatnich latach to byl ascarial

Pozdro

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...