Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym Cie poinformować, że wszystkie screeny, ktore wczesniej przedstawiano, których sie nie wypieram - odwalały poszczególne osoby. Daniel, Crazy, Adaś, Karag, troche ich było w ciągu ostatniego roku. Wszystkie z w/w osób wyleciały z zespołu, także nie pociągaj mnie, obecnej administracji, ani tym bardziej serwera do takich rzeczy, bo nie mamy z tym nic wspolnego. Gdybys troche interesował się serwerem, zamiast pisać głupoty, zauważyłbyś ile zmian zaszło w ciągu ostatniego pół roku, w tym ile domniemanych "przekrętów" miało miejsce. Udało się nam skleić zajebistą ekipę po wielu miesiącach i gwarantuje Ci, ze żadna z wcześniej wymienionych sytuacji nie bedzie juz miec miejsca, jak i również nie miała miejsca od dłuższego czasu. To tak samo, jakbyś wyzywał producentów auta za to, że jakiś kierowca potrącił Cie nim. Zastanów się 2 razy zanim cos napiszesz. Wesołych.

Zaraz aktywujemy ;)

Azprime nie widziałeś screenu jak pisałeś typowi na FB, że dasz full egzo/zmianek itp ? Sam kręcisz i to mocno. A ten server to dno. Nic ciekawego.

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto zobaczyć s1 to podziękujecie za s2.

Każdy z was ocenia serwer po prezentacji a to będzie największy syf , nikt wam nie pomoże , przez pierwszy tydzien będą a potem będzie jak na s1 ze cie oleją , pisałem wszędzie aby otrzymać pomoc przy s1 i nikt się nie odezwał. Robią maszynkę do kasy .

Tę całą Administracje bym wydupił z tego serwera.

Czemu MPC z nimi współpracuje ?

Po prostu kasa

img12grosikow.gif

Opublikowano

Bawią mnie te posty w stylu 'nie polecam bla bla bla'.

Jeśli ktoś chce zagrac to i tak to zrobi, nie zwracając nawet uwagi na ten płacz. Co stronę nasrane spamem, dunno czy chcecie sobie ulżyć czy kręcicie gównoburzę dla funu i nabicia postów ale to nie ma sensu. Podoba się - czekaj. Nie - wyjdź. Administracja każdego serwera kręci w różnym stopniu, na niektórych zwyczajnie przymyka się oko bo serwer jest dobry i tyle. KAŻDY serwer jest dla hajsu bo KAŻDY liczy na zarobek, kwestia tylko ile pracy włożyli i co mają do zaoferowania. Ten po prezentacji wydaje się konkretny więc warto dać mu szansę.

Opublikowano

Jeśli ktoś chce zagrac to i tak to zrobi, nie zwracając nawet uwagi na ten płacz. Co stronę nasrane spamem, dunno czy chcecie sobie ulżyć czy kręcicie gównoburzę dla funu i nabicia postów ale to nie ma sensu. Podoba się - czekaj. Nie - wyjdź. Administracja każdego serwera kręci w różnym stopniu, na niektórych zwyczajnie przymyka się oko bo serwer jest dobry i tyle. KAŻDY serwer jest dla hajsu bo KAŻDY liczy na zarobek, kwestia tylko ile pracy włożyli i co mają do zaoferowania. Ten po prezentacji wydaje się konkretny więc warto dać mu szansę.

Po co grac na takim serverze, jezeli administracja nie pomaga wgl i nie naprawia bugów? Zainwestowalem w s1 kilka stówek i co z tego dostałem ? Zmarnowany czas no i kasę.

Opublikowano

Każdy z was ocenia serwer po prezentacji a to będzie największy syf , nikt wam nie pomoże , przez pierwszy tydzien będą a potem będzie jak na s1 ze cie oleją , pisałem wszędzie aby otrzymać pomoc przy s1 i nikt się nie odezwał. Robią maszynkę do kasy .

Po prostu kasa

ty jesteś takim wyjątkiem, na ascarialu nikt cie nie pomoże, elo.

Opublikowano

Na stronie fajną promocje mają ale nw czy skorzystam iż miałem już skończyć z Metin_logo_ohne_untertitel_final-300x187

Lycan będzie tylko na S2 czy też na S1 ?

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano
Już jutro o godzinie 20:00 start bety s2 Ascarial (Godzina może ulec zmianie). Wszyscy, który założą swoje konta do godziny 23:59 otrzymają na nią dostęp.

Zapraszamy rowniez na serie wieczornych eventów na s1. Już o 19:00 startujemy z Konkursem OX :)

Polać temu panu.

Lycan będzie tylko na S2 czy też na S1 ?

Narazie jest to kwestia dyskusyjna i prowadzimy ankiete u nas na forum :) Aczkolwiek moge zdradzić że na jednym z serwerów pojawi się na 100%.

Zagrałbym na serverze, bo jest ciekawy ale jak dodacie tego śmiesznego wilczka  to podziękuje.

Powodzenia

Poki co jeszcze nie dodalismy. 

Likan bedzie od startu?

Nie.

Opublikowano

Już jutro o godzinie 20:00 start bety s2 Ascarial (Godzina może ulec zmianie). Wszyscy, który założą swoje konta do godziny 23:59 otrzymają na nią dostęp.

Zapraszamy rowniez na serie wieczornych eventów na s1. Już o 19:00 startujemy z Konkursem OX :)

Polać temu panu.

Narazie jest to kwestia dyskusyjna i prowadzimy ankiete u nas na forum :) Aczkolwiek moge zdradzić że na jednym z serwerów pojawi się na 100%.

Poki co jeszcze nie dodalismy. 

Nie.

Te SM warte 200zł do wygrania w konkursie to nie są objęte promocją? :D

Zwycięzcy będą rozlosowani przed czy po starcie serwera?

tenor.gif

Opublikowano

Te SM warte 200zł do wygrania w konkursie to nie są objęte promocją? :D

Zwycięzcy będą rozlosowani przed czy po starcie serwera?

Nie są objęte promocją. Zwycięzcy będą losowani w dzień startu serwera, więcej informacji masz na fanpage w odpowiednim poście ;)

Opublikowano

Nie są objęte promocją. Zwycięzcy będą losowani w dzień startu serwera, więcej informacji masz na fanpage w odpowiednim poście ;)

A kiedy będzie dostępny IS? Trzeba zobaczyć co można za 1300SM kupić :D

tenor.gif

Opublikowano

Po prostu kasa

Tak maszynka do kasy, która rozdawała dość często kody na SM. Wiadomo, że każdy serwer robi się pod pieniądze, bo nikt z własnej kieszeni nie będzie pieniędzy wystawiać. Ale co ja tam wiem :))

może, może nie

Opublikowano

Po prostu kasa

Jakby chcieli tylko maszynkę do kasy to by nie organizowali konkursów na SM ;> Spójrz na fanpage - masz tam do wygrania SM o wartości nawet 200zł.

tenor.gif

Opublikowano

Jakby chcieli tylko maszynkę do kasy to by nie organizowali konkursów na SM ;> Spójrz na fanpage - masz tam do wygrania SM o wartości nawet 200zł.

Chwyt marketingowy.

Czy na s2 będzie ta sama sytuacja jak na s1 z tygodniowym oczekiwaniem na pomoc Administratora ? 

Można by spróbować zagrać ale śmieszne zwierzątko jako postać mające pojawić się na serwerze odstrasza  8S

Opublikowano

Od czego tu zacząć... Nie dość, że było sporo przekrętów na S1, to do tego dochodzi dzisiejsza leniwa i nieroby Moderacyjne forum.. Czekałem na forum 10 dni, aż ktoś mi odpisze ze sprawą mojego bana, na następny dzień wbijam a tu temat usunięty.. Powód? ''Spam'', to jest śmieszne. Dodatkowo, napisałem do moderatora forum, dlaczego mój temat został usunięty, to po prostu pod względem ''spamu'' a tam spamu żadnego nie było.. Napisałem, że pogadam z Administratorem, to zaczął się wygłupiać i cwaniakować. Wolałbym starą Administrację, niż tych dzisiejszych nierobów. 

@Azprime napisałeś, że te przekręty były przez inną Administrację, a nie przez Ciebie, to ja się pytam dlaczego kłamiesz? A skąd jest ten filmik? ;) https://www.youtube.com/watch?v=LiMauiDvYzc (Na tym filmiku udostępniono całą prawdę o Tobie) Nic się nie zmieniłeś, serwera jeszcze raz nie polecam, dla początkujących szukających fajnego serwera, teraz startuję wiele serwerów lepszych od tego przynajmniej z ogarniętą Administracją, Nie Pozdrawiam. 

Jeżeli, ktoś jeszcze chce coś wiedzieć o serwerze, to zapraszam PW. Grałem na tym serwerze od początku jego powstania, więc wiem co tam się działo i mam duużo do powiedzenia. Prezentacja tego serwera, nadaję się tylko do usunięcia, bo robi zbędny bałagan w dziale takim syfem ;)

@Edit: Nie chce mi się więcej pisać, szkoda mi klawiatury, ale dochodzi do tego zero kontaktu z Administracją. 

Opublikowano

Co Ty tak d*** liżesz administracji ? Zapłacili Ci itemami na start s2, żebyś d*** im bronił ? Stary odpuść, bo sie pograzasz, zapewne nie grales na s1 to sie nie wypowiadaj bo gonwo wiesz.

Opublikowano

Od czego tu zacząć... Nie dość, że było sporo przekrętów na S1, to do tego dochodzi dzisiejsza leniwa i nieroby Moderacyjne forum.. Czekałem na forum 10 dni, aż ktoś mi odpisze ze sprawą mojego bana, na następny dzień wbijam a tu temat usunięty.. Powód? ''Spam'', to jest śmieszne. Dodatkowo, napisałem do moderatora forum, dlaczego mój temat został usunięty, to po prostu pod względem ''spamu'' a tam spamu żadnego nie było.. Napisałem, że pogadam z Administratorem, to zaczął się wygłupiać i cwaniakować. Wolałbym starą Administrację, niż tych dzisiejszych nierobów. 

@Azprime napisałeś, że te przekręty były przez inną Administrację, a nie przez Ciebie, to ja się pytam dlaczego kłamiesz? A skąd jest ten filmik? ;) https://www.youtube.com/watch?v=LiMauiDvYzc (Na tym filmiku udostępniono całą prawdę o Tobie) Nic się nie zmieniłeś, serwera jeszcze raz nie polecam, dla początkujących szukających fajnego serwera, teraz startuję wiele serwerów lepszych od tego przynajmniej z ogarniętą Administracją, Nie Pozdrawiam. 

Jeżeli, ktoś jeszcze chce coś wiedzieć o serwerze, to zapraszam PW. Grałem na tym serwerze od początku jego powstania, więc wiem co tam się działo i mam duużo do powiedzenia. Prezentacja tego serwera, nadaję się tylko do usunięcia, bo robi zbędny bałagan w dziale takim syfem ;)

Ale Ty jesteś załosny. Nie dałem Ci UB to piszesz takie farmazony? Jakie 10 dni? Gdybym Ci pewnie dał tego unbana, to lizał byś mi dupe w tym temacie. Kisne hardo z Twoich bajek. 

2130114195221221028946.png

5460314195221221028946.png

8056714195221221028946.png

1331114195221221028946.png

Opublikowano

Ale Ty jesteś załosny. Nie dałem Ci UB to piszesz takie farmazony? Gdybym Ci pewnie dał tego unbana, to lizał byś mi dupe w tym temacie. Kisne hardo.

2130114195221221028946.png

5460314195221221028946.png

8056714195221221028946.png

1331114195221221028946.png

Napisałem tylko te odwołania po, to aby Cię sprawdzić, (kiedyś dałeś mi unbana, żebym napisał, miłą opinię o serwerze, bo się przestraszyłeś całej prawdy o serwerze). (Musiałem edytować komentarze) PW usunięte. Szkoda mi jest tego konta, ale teraz już mnie nie interesuje te konto (Po tym jak przez Wasz ''genialny pomysł'' usunęliści bryłki z serwera xD Bo, nie umieliście naprawić tego błędu z bryłkami.

Nie mam więcej słów do tego serwera, Nie polecam i koniec tematu.

PS: Obrazki dodaje się w spoiler, inaczej warn poleci. ;)

Opublikowano

Napisałem tylko te odwołania po, to aby Cię sprawdzić, (kiedyś dałeś mi unbana, żebym napisał, miłą opinię o serwerze, bo się przestraszyłes całej prawy o serwerze.) PW usunięte. Szkoda mi jest tego konta, ale teraz już mnie nie interesuje te konto (Po tym jak przez Wasz ''genialny pomysł'' usunęliści bryłki z serwera xD Bo, nie umieliście naprawić go.

Nie mam więcej słów do tego serwera, Nie polecam i koniec tematu.

PS: Obrazki dodaje się w spoiler, inaczej warn poleci. ;)

To po co piszesz bajki na moj temat pare postów wyżej?  xD co za człowiek. 

Opublikowano

Jeżeli, ktoś jeszcze chce coś wiedzieć o serwerze, to zapraszam PW ;) Grałem na tym serwerze od początku jego powstania, więc wiem co tam się działo i mam duużo do powiedzenia.

Ty tak na serio? Pokazujesz filmik sprzed roku prawie? Jak tak to lubisz to masz to: https://www.youtube.com/watch?v=HR7z2YyBULM

Dajesz film od 2 typów hejtujących ascariala z czego jeden sam rozdawał eq...

Stanowczo nie ;) Serwer pod hajs tak samo jak s1 nie zagram. Nie polecam "PAZEROTY!"

Tak bardzo serwer pod hajs. Pety były na początku na 14 dni - Azprime zmienił je na 30 i 60 dni. Kostiumy tak samo - miało być 7 dni, zrobił na 14 i 30 dni. Zresztą pokaż mi serwer, który nie jest pod hajs, pls.

@ZboczeKPr1 weź się lepiej nie pogrążaj. Zapłacili itemami? Ciekawe teorie, ale nie. Po prostu tak mnie hejterzy wkurzają, że najchętniej to wziąć karabin i rozstrzelać pod ścianą. Szczególnie gdy są to hejty nieuzasadnione. Na s1 grałem i to sporo. Tak btw. to od kiedy odpowiadanie na posty to przylizywanie się administracji? o.O

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...