Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azprime słaby z Ciebie ojciec jako, że powołujesz się na s1 porównując je do dziecka.

Azprime słaby z Ciebie ojciec jako, że powołujesz się na s1 porównując je do dziecka.

Mimo iż mam spinę z @Azprime
w sumie to już nie pamiętam o co bo to dawno było xD

to i tak polecam.

Na serwerze macie gwarantowane

- Stabilność

- Duża liczba online

- Przyjemna rozgrywka

Jeden z lepszych hardów ogólnie w ostatnich latach to byl ascarial

Pozdro

Był z lepszych, a teraz gra 50 osób max, odliczając shopy i nobki. 

Stabilność - mało wiesz chłopak

Duża liczba online - z poczatku tak

Przyjemna rozgrywka - prawda

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obiektywnie oceniając administrator odkładając serwer 1 na bok, żeby zarobić na 2 i zostawiając na s1 taki syf, że jak się wejdzie do gry to tylko piszą ,,Zamienię EQ w zamian za EQ na innym serwerze" nagrabił sobie. Wątpię, że będzie miał tych 5000 graczy, zwłaszcza że serwer to nic specjalnego, jakiejś super reklamy nie ma i w dodatku jeszcze ten precedens z serwerem pierwszym, który jest tak upadły, że administrator wstydzi się licznika w grze puścić ;) 

Były administrator Ascariala śmiał się z mojej grafiki, a tak na prawdę nie potraficie nawet renderów wyciąć (http://scr.hu/34ht/eblyb) nie mówiąc już o stronie głównej ascariala- żałosne. Prezentacja to praktycznie jedna czcionka z texturą oraz screeny z gry z cieniem, do tego jeszcze render smoczka i nic więcej. 

Tak zapowiadaliście ten serwer, tak się wychwalaliście, a tak na prawdę ten serwer to ,,zero". 

Grałem kiedyś na Ascarialu S1 i serwer był dobry, ale teraz to takie gówno... 

Opublikowano

Były administrator Ascariala śmiał się z mojej grafiki, a tak na prawdę nie potraficie nawet renderów wyciąć (http://scr.hu/34ht/eblyb) nie mówiąc już o stronie głównej ascariala- żałosne. Prezentacja to praktycznie jedna czcionka z texturą oraz screeny z gry z cieniem, do tego jeszcze render smoczka i nic więcej. 

Co ma piernik do wiatraka? Grafikę robiłem ja, a nie przypominam sobie, zebym Cie kiedykolwiek wyśmiał ;)

Coś kosztem czegoś, jakis czas temu pisałem, ze swoją całą prace skupiamy w tym momencie nad s2, przez co s1 poszło troche w odstawke, nie da sie robic pierdyliarda rzeczy jednocześnie. Każdy popełnia swoje błędy, aktualna forma s1 jego tego idealnym przykładem, ale taka już jest branża. s1 wróci jeszcze do czasów swojej świetności. 

Tak zapowiadaliście ten serwer, tak się wychwalaliście, a tak na prawdę ten serwer to ,,zero". 

Super, a ktory level na s2 wbileś, ze go oceniasz?  xD

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka? Grafikę robiłem ja, a nie przypominam sobie, zebym Cie kiedykolwiek wyśmiał ;)

Coś kosztem czegoś, jakis czas temu pisałem, ze swoją całą prace skupiamy w tym momencie nad s2, przez co s1 poszło troche w odstawke, nie da sie robic pierdyliarda rzeczy jednocześnie. Każdy popełnia swoje błędy, aktualna forma s1 jego tego idealnym przykładem, ale taka już jest branża. s1 wróci jeszcze do czasów swojej świetności. 

Nie mam nic stary do ciebie czy coś, ale moim zdaniem jest to błąd, ponieważ z natury wiem, że lepiej doprowadzić coś jednego do słuszności, a potem robić drugie.

Ale to rzecz jasna twoja decyzja i życzę ci udanego startu i tych 5k użytkowników :D

No tabletu graficznego chyba nie posiadasz, bo... :D  

Powodzenia. 

Opublikowano

S1 nie wróci do czasów starych, bo każdy poznał jaki wasz team jest. Na rocznicę servera raty 50 daliście . Śmiechłem. Nawet bryłek nie potraficie zrobić. Ludzie 3 tygodnie czekają.

Opublikowano

Nie wypieram się tego, że popełniłem błąd przy s1, bo popełniłem i to wcale nie mało. Wyciągnąłem z tego wnioski i lecimy dalej, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. S1 od strony technicznej to był chaos totalny, przewineło się łącznie tam 4 technikow i pozniej ciezko było wszystko pozbierać do kupy, aby miało to spójną całość. Tutaj sobie na spokojnie z Przemkiem wszystko zrobiłem od zera na czystych plikach i na pewno nie pojawią się bugi nie do poprawienia, typu "3x szarża", czy resetujące się questy. Po starcie s2 wezmiemy sie rowniez za s1, do którego zaangazowany zostanie rowniez przemek, najprawdopodobniej czeka go całkowity restart wraz z odbugowaniem i przeniesieniem na nowe pliki, bo ostatnie pół roku nie przyniosło żadnej poprawy od strony technicznej. 

S1 nie wróci do czasów starych, bo każdy poznał jaki wasz team jest. Na rocznicę servera raty 50 daliście . Śmiechłem. Nawet bryłek nie potraficie zrobić. Ludzie 3 tygodnie czekają.

Team w ciągu tego roku zmieniał się z 4/5 razy aż do tego stanu. Udało mi się teraz skleić zajebistą ekipę, z którą pracujemy od paru miesięcy po serii osób, które chciały wybić się na szkodzie serwera przykładając swoją cegiełkę do rozpadu s1. Przykład Daniel, Niezgodny, Karag, długo by ich można było tu wymieniać..  więc uprzejmie proszę, nie pisz głupot na temat, który nie masz najmniejszego pojęcia. Pozdrówki.

Opublikowano

Team w ciągu tego roku zmieniał się z 4/5 razy aż do tego stanu. Udało mi się teraz skleić zajebistą ekipę, z którą pracujemy od paru miesięcy po serii osób, które chciały wybić się na szkodzie serwera przykładając swoją cegiełkę do rozpadu s1. Przykład Daniel, Niezgodny, Karag, długo by ich można było tu wymieniać..  więc uprzejmie proszę, nie pisz głupot na temat, który nie masz najmniejszego pojęcia. Pozdrówki.

Nie odbierz tego jako obrazę ale z s1 też trzeba coś zrobić bo jak odejdzie jeszcze więcej osób to trudno bedzie Ci sprawić by serwer wrócił do łask.

Powiem tak wszystko było jeszcze ładnie i pięknie do czasu buga z bryłkami. Więc jako gracz z s1 prosiłbym tylko o naprawę tego w jak najkrótszym możliwym czasie. ;)

Opublikowano

Jak będzie 1k+ graczy to na pewno zajrzę, na s1 garło się naprawdę fajnie dopóki nie zaczęli sprzedawać tych bryłek na allegro i stały się one prawie nic nie warte.. :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie wypieram się tego, że popełniłem błąd przy s1, bo popełniłem i to wcale nie mało. Wyciągnąłem z tego wnioski i lecimy dalej, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. S1 od strony technicznej to był chaos totalny, przewineło się łącznie tam 4 technikow i pozniej ciezko było wszystko pozbierać do kupy, aby miało to spójną całość. Tutaj sobie na spokojnie z Przemkiem wszystko zrobiłem od zera na czystych plikach i na pewno nie pojawią się bugi nie do poprawienia, typu "3x szarża", czy resetujące się questy. Po starcie s2 wezmiemy sie rowniez za s1, do którego zaangazowany zostanie rowniez przemek, najprawdopodobniej czeka go całkowity restart wraz z odbugowaniem i przeniesieniem na nowe pliki, bo ostatnie pół roku nie przyniosło żadnej poprawy od strony technicznej. 

Jakbyś był świadomy tego, że popełniłeś błąd odnośnie s1 to uczyniłbyś coś względem jego, a tu ani widu ani słychu. Gracze wrzucili, w tym ja spore pieniądze w IS, a Ty tak to doceniłeś. Widzimy i doceniamy.

Opublikowano

nad DT możemy pomyślec, WO odpada ;)

Mam taką propozycje dajcie normalne DT.

I także możliwość prywatnego DT z przepustkami. ;)

Opublikowano

Do wszystkich osób, które wypisują rzeczy o przekrętach na s1, tak jak pisał wcześniej Azprime- ROBIŁY JE OSOBY, KTÓRYCH JUŻ DAWNO W TEAMIE NIE MA, czasem tak bywa, że zaufa się nie temu co trzeba i wychodzi jak wychodzi.

Aktulanie serwer ma taką Administrację, która na żadne przekręty nie pozwoli. (Mogę to osobiście zagwarantować).

Opublikowano

Macie swoje Ascariale i przekręty na nich ! 

i jak tu grać ? :)

S1 inna administracja

S2 inna administracja  (przynajmniej tak mi się wydaje) + powinni z S1 wyciągnąć wnioski i zrobić coś aby tak nie było

Opublikowano

Na s1 administracja zmieniała się czasami nawet kilka razy w tygodniu ( jakaś kompletna patologia tam z tym była) ale od kilku dobrych miesięcy pracują w stałym zespole i nie idzie im to źle.

Na s2 jest inna administracja, ocenię ją po starcie bo teraz jeszcze nie wiem jak pracują. 

Ale mam nadzieję że z s1 wyciągnęli wnioski i że przy doborze osób do zespołu bardziej się postarali. 

Opublikowano

Macie swoje Ascariale i przekręty na nich ! 

i jak tu grać ? :)

Daniela nie ma od pół roku w Teamie i właśnie przez to wyleciał ;) Przedmioty nabił sobie przez Sklep z AP. Takze nie pisz głupot jesli nie wiesz nic na ich temat.

Opublikowano

dobra opcja by bylo zrobic ze zwierzaka portiera, jako taki przenosny magazyn :D

|he

Po co, skoro są 4 sloty w EQ?

Za jakies 30 minut pojawi sie strona glowna serwera.

Opublikowano
Pozostało tylko parę godzin do startu otwartej bety s2 Ascarial.

Zasady udziału w beta testach serwera:

1. Otwarte Beta Testy trwaja od 26.12 do 27.12. Godzina zostanie jeszcze podana.

2. Każda osoba, która weźmie udział w becie i osiagnie minimum 30lv na swojej postaci dostanie od nas prezent na starcie s2.

3. Pięć osób, które zgłoszą nam najwięcej bugów otrzymają nagrodę w postaci 1200 SM na start (Równowartość 50 pln przelewem/100 pln smsem).

4. Bugi należy zgłaszać w specjalnym temacie u nas na forum (Link na Fanpage Facebookowym). 

5. Po otwartej becie wszystkie testowe postacie oraz itemy zostają usunięte. Prosimy nie kupować nic w IS do czasu oficjalnego startu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...