Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ male pytanko :)

na serwerze pojawi sie 5 klasa jak na PL? :) 

Zainteresowanie juz jest ^^

442 użytkowników czyta ten temat
  • Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na s1 był wtedy zupełnie inny Team. 

Teraz osobiście dopilnuję, żeby nie było takich sytuacji.

Lya.

Opublikowano

+ male pytanko :)

na serwerze pojawi sie 5 klasa jak na PL? :)

Zobaczymy jeszcze, prowadzimy ankiete na ten temat u nas na forum ;)

Opublikowano

1. Jest kowal na WO?

2. Nie będzie jak na s1 wierzchowców w IS 200/200 czy jakoś tak?

3. Będzie jakiś event świąteczny na start serwera, tak np. do 5-6 stycznia?

4. Ile KU dropi z metinów?

5. Ile mniej więcej zajmie wbicie ze 109 na 110lvl?

6. Jak są te "PM" to to też się expi? O co dokładnie z tym chodzi?

Niby wszystko pieknie, ladnie

jak sie patrzy na team to jakbym czytal wyjsciowa jedenastke Realu Madryt ale...

co tak malo technikow? jak dla mnie powinno byc ich conajmniej 6- 8, panowie badzmy powazni techniko- mechanik metin2 to podstawa kazdego serwera. Nie zagram jesli nie bede mial pewnosci, ze po serewerze nie bedzie sie szwendal jakis technik. 

Jak na ta chwile mimo to polecam jednak mam zastrzezenia.

Dafuq 6-8 techników? Tyle to Ty w YMIR'ze masz. Lourt dobry technik, jeden z najlepszych, więc po serwerze można się spodziewać wiele ;) (no chyba, że pójdzie pomagać komuś innemu xD). Ciekawy jest ten system PM.

tenor.gif

Opublikowano

Boze, Myoshi, od lizodupstwa, przez moderatorke, po SGM? Masakra co Wy wyrabiacie..

Niby ladnie sie zapowaida, sama zapowiedz naprawde fajnie i czytelnie zrobiona, zacheca do gry, ale po tym co wyprawialiscie na s1 strach wbijac :) Narazie chyba poczekam i zobacze jak rozwinie sie sytuacja.. Ciezko spekulowac, ale jesli bedzie tak jak na s1 to nie warto.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dafuq 6-8 techników? Tyle to Ty w YMIR'ze masz. Lourt dobry technik, jeden z najlepszych, więc po serwerze można się spodziewać wiele ;) (no chyba, że pójdzie pomagać komuś innemu xD). Ciekawy jest ten system PM.

to z tymi technikami akurat nie bylo w 100% na powaznie, taka ironia

Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie powtorki z s1 jak zmniejszono drop na mapkach 95+, bo nie chcialo sie banowac boty w m1

Opublikowano

Zobaczymy jak wam wyjdzie serwer z tym x2 expem :). Życzę wam jak najlepiej.

Serwera nie polecam bo szczerze niczym nie przyciąga, a serwer typowo wydaje sie pod is.

"Niczym nie przyciąga" Koleś to jaki serwer cię przyciągnię ? jest tu masa nowości i zarazem dużo prostoty. Moim zdaniem serwer 1 z lepszych który teraz będzie startował i zagram mimo braku wolnego czasu z czystej ciekowści. 

Polecam i zapraszam do gry !

Opublikowano

Ogólnie ciekawy serwer, być może zagram, ale myślę, że jest za bardzo nastawiony pod is. Za dużo tych ułatwień które mozna dostac w isie , Bananowcy odskoczą, a zwykły gracz który, nie chce wydac wiecej niz 20 zł będzie w tyle . 

Opublikowano

Polecam tylko ze względu na Vitrona.

Wszystkie jego ostatnie serwery w szczególnosci Crados to jedne z większych(stabilnych) projektów.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jaki modek niewygodnego posta skasował? :)

Nie polecam teraz za układy

Chętni z przekrętami PW

Dlaczego post kolegi został skasowany ?

Boze, Myoshi, od lizodupstwa, przez moderatorke, po SGM? Masakra co Wy wyrabiacie..

Niby ladnie sie zapowaida, sama zapowiedz naprawde fajnie i czytelnie zrobiona, zacheca do gry, ale po tym co wyprawialiscie na s1 strach wbijac :) Narazie chyba poczekam i zobacze jak rozwinie sie sytuacja.. Ciezko spekulowac, ale jesli bedzie tak jak na s1 to nie warto.

Popieram w 100% a zwłaszcza pierwszą część wypowiedzi. Dobry pomysł, z pvp za yang, z nagrodami za wygraną walkę gildii. 

Opublikowano

Troszkę zdziwił mnie nowy skład administracji... ale w takim razie mamy szansę wykazać się nieco przetasowani. :) Myślę, że wyjdzie to na dobre.

Gorąco zachęcam do zagrania!

c:

Opublikowano

Na harda, takie bonusy i rzeczy..? Tak jak myślałem, niezły medium z tego wyszedł. ;)

Podsumował.

topic.

Powodzenia panie i panowie.

Opublikowano

Trzeba być kretynem, żeby tu grać. Na s1 policzyli hajsy przez pare miechow i juz maja na niego wyje*ane, bo graczy ubywa. Tutaj bedzie tak samo. NIE POLECAM.

Opublikowano

Polecam, bo Przemek co do reszty Neutral bo miałem poznać nie najlepszą ich stronę. Serwer na pewno jest ciekawy, chodź mam wrażenie że jest to dodatek do S1, a nie nowy serwer.

Opublikowano

Jak dla mnie to za długa ta prezentacja, ale jednak chyba pobiorę i zobaczę, co to Metin. ._.

Każda prezka z Metina jest taka długa, a bywają i dłuższe. :p To nie Last Chaos. :v

Czekałam na to.  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Polecam, płaczecie że pod hajs... a przecież wiadome że z własnej kieszeni nie bd dawać grubego hajsu na opłaty ;)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Tak patrzę na tą prezentację i to nie wygląda na harda. :)

Oczywiście nowości bardzo dobre, ale zobaczę większość z tego także na s1 więc zostaje tam. 

Powodzenia z s2. ;)

Opublikowano

Dla mnie osobiście za dużo nawalone tych map,eq itp. Bardziej mi to wszystko podchodzi pod medium/easy a nie hard. Jestem na nie i ja nie zagram.

Jak są nowości to znaczy, że serwer easy? Ciekawa teza...

Ponawiam pytania:

1. Jest kowal na WO?

2. Nie będzie jak na s1 wierzchowców w IS 200/200 czy jakoś tak?

3. Będzie jakiś event świąteczny na start serwera, tak np. do 5-6 stycznia?

4. Ile KU dropi z metinów?

5. Ile mniej więcej zajmie wbicie ze 109 na 110lvl?

6. Jak są te "PM" to to też się expi? O co dokładnie z tym chodzi?

tenor.gif

Opublikowano

Zapowiada się kosmicznie, jednak ufając zapowiedziom ludzi musiałbym aktualnie spędzać czas pod mostem z etykietką żołądkowej.

Nie grałem na s1, widze mase złych opinii, ciężko jednak brać coś poważnie, nie powstał jeszcze serwer, który by dogodził w 100% wszystkim ludziom. 

Na ten moment wygląda bardzo fajnie, kwestia czy faktycznie Ci którzy wpakują po 500zł na wejściu w IS nie odskoczą zbyt bardzo, bo jednak z tego co czytam w prezentacji to większość nowości wiąże się z wydawaniem na IS. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, nie chwali się dnia przed zachodem słońca więc krytykować też się chyba nie powinno.

W każdym bądź razie prezentacja wygląda BARDZO ładnie, schludnie, sam kiedyś robiłem podobną (10x gorszą) i zeszło mnie strasznie długo więc tym bardziej doceniam.

Jak czyta to jakiś znajomy to piszcie na GG: 6459969 to może zbierzemy jakaś ekipę, bo wypadłem z rytmu gry :D

Pozdro, Microlab.

Opublikowano

Dla mnie osobiście za dużo nawalone tych map,eq itp. Bardziej mi to wszystko podchodzi pod medium/easy a nie hard. Jestem na nie i ja nie zagram.

Exp i drop są dobrze dostosowane pod serwer hard. :)

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...